Leonardo heeft eindelijk zijn Oscar.. maar gaat er niet zo slim mee om

Het is hem eindelijk gelukt er één te winnen, maar nu moet hij nog leren hem te bewaren.

Na jarenlang hopen was het vorige week dan eindelijk zover. Het was inmiddels een running joke op het internet. Nominaties genoeg, maar een Oscar winnen: dat was Leonardo DiCaprio tot aan deze uitreiking nog niet gelukt. Misschien was het zijn goede acteertalent, of misschien had de jury gewoon medelijden met de acteur. Feit is dat DiCaprio dan toch eindelijk het felbegeerde beeldje mee naar huis mocht nemen. Tenminste, als het daar ooit zou aankomen.

Want het was niet alleen een feest voor zijn fans: ook Leonardo zelf vond het tijd om de bloemetjes eens buiten te zetten. Dat deed hij, geheel in zijn eigen stijl, in de kroeg. Terwijl fans buiten stonden te janken en hun geluk niet opkonden, ontkurkte de acteur binnen meerdere champagneflessen. Maar drank was niet zijn enige focus die avond, want een video die is opgedoken, toont dat hij de bar niet in zijn eentje verlaten heeft. Hij werd uiteraard vergezeld door zijn lijfwachten, maar had waarschijnlijk meer oog voor de twee dames die ook in zijn limousine stapten:

Vervolgens kwam één van zijn lijfwachten nog met een champagnefles aanzetten, en was het gezelschap klaar om wat privacy op te zoeken. Of toch niet? Want Leonardo had in zijn beschonken bui één belangrijk dingetje in de bar laten staan. Inderdaad, je raadt al wat dat was: zijn Oscar waar hij jaren van had gedroomd. Gelukkig was een andere bewaker wat nuchterder, en kwam hij al snel met het beeldje aanzetten.

Gelukkig is hij nu dus weer verenigd met zijn dierbare prijs. Toegegeven, die heeft hij ook best verdiend.. maar een Oscar voor oplettendheid zal hij niet snel winnen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.