Vrouw betaalt zomaar boodschappen voor een vreemde man. Wat hij dan in haar naam doet is ongelooflijk

Geen categoriemrt 13 2016, 19:00
Een klein, maar mooi kerstgebaar van een vrouw heeft geresulteerd in een geweldige actie.
Een paar weken voor kerst stond Tracy Warshal bij de kassa in haar plaatselijke Aldi toen ze een man achter zich zag staan die bijna in paniek leek te zijn. Hij was zijn portemonnee namelijk vergeten en was daar duidelijk niet blij mee.
Tracy zag het even aan en besloot om de man te hulp te komen: zij betaalde zijn rekening voor hem. Het bedrag? Slechts 7 dollar (of 6 euro). Niet veel, maar blijkbaar maakte het gebaar grote indruk op de man. Hij vroeg haar namelijk naar haar naam, en zij gaf hem alleen haar voornaam op, waarna ze hem een "prettige kerst" wenste en weer op pad ging.
Dan spoelen we vooruit naar ergens in januari. Twee vertegenwoordigers van een stichting, The Piedmont Foundation, namen contact met haar op omdat een man graag in haar naam maar liefst $10.000 wilde doneren aan de stichting.
Ja, dat lees je goed: $10.000 oftewel 9.000 euro.
Toen ze vroeg wie dat in vredesnaam voor haar wilde doen bleek dat het om de man ging die ze geholpen had in de Aldi. Blijkbaar was hij zijn portemonnee die dag weliswaar vergeten, maar had hij bepaald geen financiële problemen. Door dit bedrag te doneren aan de stichting wilde hij haar graag bedanken voor haar gulheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten