Haar zoon overleed zes jaar geleden, maar nu hoort deze moeder toch zijn hart weer kloppen

Het was een bijzonder emotioneel moment toen deze moeder het levende hart van haar zoon weer hoorde kloppen, ondanks dat ze reeds in 2010 voorgoed afscheid had genomen van de jongen…

Het is alweer meer dan een half decennium geleden dat Levi Schultz om het leven kwam bij een auto-ongeluk, maar zijn moeder heeft nog altijd een gebroken hart vanwege het verlies van haar zoon. Ze kan zich troosten met één gedachte: dat van haar zoon is in ieder geval nog intact.

Zo intact zelfs, dat het – ondanks zijn overlijden – nog door anderen gebruikt kan worden. Sterker nog: de 56-jarige Terry Hooper is er erg blij mee. Dankzij Levi’s hart heeft Terry uitzicht op nog tientallen jaren te leven. Iets dat Levi helaas niet meer gegund is. Maar zolang Terry leeft, zal een stukje van Levi ook blijven bestaan.

Terry was een orgaandonor. De jongen kon daar zichzelf niet mee redden. Maar gelukkig wel een ander:

Dat is natuurlijk een emotionele realisatie, en zijn moeder laat dan ook meer dan één traan rollen bij de ontmoeting met Terry. Ondanks alles is dit – om maar eens een toepasselijke term te gebruiken – een hartverwarmende ontmoeting, waarbij alleen de grootste stoïcijnen het droog zullen kunnen houden!

vlcsnap-2016-04-09-10h33m45s529

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.