Sabia viert lachend haar verjaardag, maar schijn bedriegt…

Sabia is gisteren 38 geworden, maar een zorgeloze verjaardag was het niet.

Sabia Engizek, van harte gefeliciteerd! Gisteren werd Sabia 38, maar zoveel jaren zou je haar niet geven. Maar haar stralende uiterlijk en blinkende glimlach kunnen niet verhullen dat Sabia gebukt gaat onder grote zorgen. Ze woont nog steeds in de villa in Hamburg waar ze ooit samenwoonde met Rafael van der Vaart. Die betaalt nog steeds de huur, ondanks dat hij en Sabia al lange tijd uit elkaar zijn. Een goeie deal voor Sabia, die zelf geen cent te makken heeft.

Maar helaas voor Sabia komt aan alles een einde, ook aan haar gunstige woonsituatie. Het huurcontract van de villa loopt namelijk over een paar maanden af, en dan zal ze toch echt zelf op zoek moeten naar een betaalbare woning voor haarzelf, haar twee kinderen en hond Jacob. Achter de lach van Sabia gaan dus grote zorgen schuil – eindigt ze straks in een tweekamerflat in een ongure buurt?

Toch probeerde de voormalige voetbalvrouw er het beste van te maken op haar verjaardagsfeestje:

Taart, kaarsjes, slingers… En een selfie met de hond!

Hopelijk houdt Sabia ondanks die donkere wolken die boven haar opdoemen, de moed erin. In zo’n situatie is het belangrijk om de hoop niet te laten varen, maar juist positief je problemen aan te pakken. Sabia zal vast leukere verjaardagen hebben gehad, maar ze heeft ook genoeg ervaring met problemen – dus dit varkentje zal ze ook wel kunnen wassen. Maar het leven wordt er voor Sabia de komende tijd zeker niet makkelijker op…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.