VIDEO: Ze willen Hendrix de hond redden, maar die werkt daar niet aan mee

Deze jongeman was zo bang voor mensen dat hij zelfs wegrende toen men hem probeerde te redden.

De dames en heren van Hope for Paws hebben weer een fantastische reddingsactie uitgevoerd. Hoewel dat natuurlijk geweldig mooi is, ging het dit keer moeilijker dan normaal. En dat wil wat zeggen: er zijn immers altijd behoorlijke problemen die ze moeten overwinnen.

De hond in kwestie, die ze later de naam Hendrix gaven, bleek namelijk doodsbang voor mensen te zijn. Hij leefde op een industrieterrein en had totaal geen fiducie in wat voor reddingsacties dan ook, en had dus genoeg plekken om zich te verstoppen. Daardoor duurde het uren — en zelfs dagen — voor hij uiteindelijk gered kon worden.

Het goede nieuws? Toen hij eenmaal gered was bleek Hendrix een geweldig hondje te zijn, bomvol liefde én energie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.