Autistische kinderen gaan uit met hun leraren. Als ze de rekening willen betalen krijgen ze de verrassing van hun leven

Een groep autistische kinderen en hun leraren werden onlangs geweldig verrast toen ze de rekening van hun maaltijd wilden betalen.

Het totaalbedrag was $485 of zo’n 450 euro. Dat is niet een beetje geld, natuurlijk. De leraren hadden hun leerlingen meegenomen naar het Mexicaanse restaurant vanwege Cinco de Mayo, een Mexicaanse feestdag.

Aan het einde van hun maaltijd wilden ze de rekening graag betalen. Maar juist op dat moment kwam de eigenaar van de eetgelegenheid naar ze toe. Lerares Jeannette Gruskowski legt uit:

“Hij vertelde ons dat de hele rekening betaald was door een andere klant!”

De andere klant — een vrouw– wilde graag anoniem blijven maar vertelde de eigenaar van het restaurant dat ze de rekening wilde betalen omdat ze zelf een gehandicapt kleinkind heeft. Ze vond dus dat zowel de kinderen als hun docenten het verdienden om eens goed verwend te worden.

Het mooiste van dit alles? De kinderen hadden zelf geld ingezameld (van hun ouders, ha) voor het feestje. Omdat de rekening nu betaald is door een ander hebben hun docenten hen beloofd dat ze binnenkort nóg een keer met zijn allen op reis gaan.

Tip voor mensen die iets goeds en moois willen doen voor een ander: betaal eens de rekening voor iemand die je niet kent.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.