Douwe Bob heeft wel interesse voor Armeense schoonheid, en dat lijkt nu wederzijds

Douwe Bob’s deelname aan het Songfestival legt hem zeker geen windeieren, en niet alleen op muzikaal gebied!

We kunnen er met zijn allen niet omheen: Douwe heeft dinsdagavond een ijzersterk optreden verzorgd! De Nederlander staat bij de meeste bookmakers zelfs in de top 10 aan kanshebbers voor de uiteindelijke winst, en van één land staat alvast vast dat ze hem zaterdag douze points geven: Armenië.

De inwoners van de Kaukasusstaat zijn dol op onze zanger, en zijn en masse zijn hit Slow Down gaan downloaden. Met resultaat: dat nummer staat daar nu al sinds dagen op nummer één in de iTuneshitlijst! Maar vanwaar die plotselinge voorliefde voor de 23-jarige Amsterdammer?

Het zal weinig Nederlanders en Armeniërs zijn ontgaan dat de vonk tussen hun tweede landen niet alleen muzikaal was. Douwe had gedurende de optredens dinsdag een uitstekend uitzicht op de Armeense Iveta Mukuchyan, die niet bepaald veel moeite had gedaan om haar schoonheid te verbergen voor de wereld:

DouweBob_2
Iveta Mukuchyan tijdens haar optreden dinsdagavond. Foto: EBU

Douwe Bob doet niet geheimzinnig over zijn gevoelens voor de Armeense schone: “Ze is gewoon een lekker wijf”, liet hij woensdag tijdens een interview weten. Gelukkig voor hem gaat het hier niet om eenrichtingsverkeer, en ziet Iveta hem ook wel staan. De twee gaven zelfs een persconferentie samen, waar het vooral leek te gaan om de vonken tussen de twee. “Hij heeft ogen om te verzinken”, aldus de Armeese deelneemster. Dat klinkt op zijn minst hoopgevend!

Toch heeft de 29-jarige, helaas voor Douwe, wel haar bedenkingen. “Ze vindt me te jong”, aldus Douwe. Maar ook hier ziet hij niet echt een obstakel: “Nou, over een paar dagen ben ik een paar dagen ouder. Misschien lukt het dan.” Één ding is in ieder geval zeker: als hij zaterdag net zo doorzet op het podium als in de liefde, moet het helemaal goed komen met die winst!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. cmsuijkerbuijk

    G e w e l d i g, f a n t a s t i s c h, h o e r a!
    Zomaar ELLUFDE geworden zeg! Wát een (wan)prestatie over iets, waarvoor je niet eens een wedstrijd kunt houden. Of is er gemeten, wie het snelste zong of, tijdens het gekweel, de grootste afstand op het podium aflegde, of daarbij de snelste was?
    Stóp nou toch eens met deze geldverslindende onzin en geef het uitgespaarde geld aan onze hulpbehoevende ouderen!
    En voor de homosensuelen hoef je het niet in stand te houden, want die hebben de gay pride al, varend door het riool van het dorp Amsterdam, met álle, zichzelf bekende Nederlanders vindend gepeupel, inclusief aandachtgeile en gestoorde politici, aan boord!

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.