Hij bestelt elke dag pizza, maar wie had gedacht dat het zijn leven nog eens zou redden?

Pizza slecht voor je gezondheid? Daar denkt deze man nu heel anders over!

Bij gezond eten kun je aan veel denken, maar pizza is doorgaans niet één van die dingen. Iets is echter zeker: pizza is lekker!

Iemand die het daarmee roerend eens was en zeker blijft, is Kirk Alexander. De 48-jarige Amerikaan bestelt al zo’n zeven jaar, dag in dag uit, dagelijks een pizza bij de lokale vestiging van Domino’s Pizza. Dat betekent dat hij in die tijd – houd je vast – al meer dan 2500 pizza’s heeft verorberd! Dat is toch op zijn minst een hele prestatie te noemen, en de titel van ‘trouwste klant’ verdient hij zeker.

Des te groter moet de verbazing zijn geweest bij de medewerkers van de pizzeria, toen Kirk al 11 dagen geen pizza meer bij hen had besteld. Was de pizzaliefhebber spontaan op vakantie gegaan? Was hij overgestapt naar een concurrent? Of had hij na 2500 pizza’s eindelijk eens besloten op dieet te gaan?

Één van de bezorgers vertrouwde het in ieder geval niet, en besloot polshoogte te gaan nemen bij het huis van hun beste klant. De lichten en televisie bleken aan te staan in de woning, maar Kirk deed de deur niet open. De opmerkzame bezorger rook onraad, nam het zekere voor het onzekere en belde de politie. Die trof de bewoner bewusteloos op de grond aan, en bracht hem zo snel mogelijk naar het ziekenhuis.

Inmiddels is Kirk weer bijgekomen, nadat hij waarschijnlijk een beroerte of hartaanval heeft gekregen. Je kunt wel stellen dat als hij niet zo’n pizzafan was geweest, hij zijn aanval niet had overleefd. Hoewel je je natuurlijk wel kunt afvragen waar de 48-jarige deze aanval eigenlijk aan te wijten had…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.