Hoogopgeleide dokter verlaat Engeland, voegt zich bij massaslachters ISIS

“Foto’s op zijn Facebook-pagina tonen hem terwijl hij gevechtskleren draagt en een automatisch geweer bij zich heeft.”

Kan iemand even uitleggen aan politiekcorrect links dat terrorisme werkelijk niets te maken heeft met armoede, een lage opleiding, of een gebrek aan ‘kansen?’

An NHS doctor who spent seven years working in Britain left his wife and two children in Sheffield to join Isil fighters, it has emerged.

Issam Abuanza – who is pictured on Facebook wearing medical scrubs and carrying a gun in a holster – moved to Syria with the militant group, leaked recruitment papers have disclosed.

Issam had alles wat zijn hartje maar kon begeren. Een goede opleiding, een vrouw en kinderen, én een goede baan. Hij had meer kansen om iets van zijn leven te maken dan de gemiddelde Britse autochtoon. Toch koos hij ervoor om af te reizen naar Syrië en zich daar bij de massaslachters van ISIS te voegen.

Hoe kan dat toch?

Links zal het antwoord daarop schuldig blijven. De gebruikelijke excuses — armoede, lage opleiding, racisme — gaan immers niet op. Hij had een perfect leven.

Gelukkig weten wij wél wat het antwoord is: het is een religieus en ideologisch probleem. Issam is een islamonazi. Hij heeft de fascistische ideologie van de Radicale Islam omarmd. Daarom is hij bereid om alles op het spel te zetten, niet alleen zijn geld en bezittingen, maar ook zijn welvaart en de veiligheid van zijn gezin.

Issam’s zus, Najla, zegt met de handen in het haar te zitten:

“Hij was altijd een heel indrukwekkende jongeman, heel modern. Ik heb geen idee hoe hij zo is geworden of wie hem het terrorisme heeft ingeleid.”

Nou, Najla, ik heb wel een idee: andere radicale moslims, misschien zelfs een lokale imam. Zo gaat dat namelijk altijd. Issam werd geconfronteerd met de Radicale Islam en keerde die zieke religie niet zijn rug toe, maar omhelsde het.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. The Oracle

  misschien gaat hij zijn broers ,
  allemaal apothekers bevrijden ??
  en dan met 1 belletje Adolfa even anrufen ????
  dan kunnen ze gewoon met het vliegtuig komen !
  toch al die kanjers zonder vrouwen afgestudeerd en wel
  die kan je toch niet door Oom Vladimir dood laten gooien

  whahahahahaha

  hebben jullie de cijfertjes gezien van Oom Vladimir
  hoeveel van die IS ISIS figuren er allemaal naar de grote manitou zijn ?

  DIE KOMEN DIK MAAGDEN TE KORT !!

  nou ja dan steken ze hier hun vingers er wel in , TOCH

  whahahahahaha

  dus het klopt de USA and friends, hebben moedwillig nog geen schuurdeur geraakt

  go, go, go Uncle vladimir

  gevaarlijke man hoor met al die annexaties whahahahahaaha

  de krim en de Donbass , whahahahahahaha

  DE LEUGEN REGEERT, EN DE NAVO BLIJFT ZE HERHALEN !!

  DOOOEI mijn mooie meissie wordt boos , op naar het strand

  later

  LAVROV

 2. Ni28

  Op kosten van de Britse belastingbetaler heeft hij vele uren in de snijzaal doorgebracht om nu een islamitische slager te kunnen worden. Wat een hoogopgeleide aanwinst is dit. Dit moet gauw goedgepraat worden, kom op.

 3. EchtRechts123

  Mooi voorbeeld. Maar het zou goed zijn om in dit verband met andere voorbeelden te benadrukken, dat niet-moslim immigranten uit Afrika, het MO en Azie, zich ondanks armoede en discriminatie NIET schuldig maken aan terrorisme of fundamentele afwijzing van westerse waarden. Degenen die historisch gezien terecht een appeltje met ons te schillen hebben, doen het niet. Degenen die gediscrimineerd worden omdat ze uiterlijke kenmerken hebben waar ze niets aan kunnen veranderen, klagen veel beheerster dan degenen die gediscrimineerd worden om eigen keuzes zoals gezichtstatoeages of een hoofddoek. Verder houden ze van feestjes, doen niet moeilijk over alcohol en vrouwen, ze sturen hun meisjes niet gesegregeerd naar school en hebben nog nooit met intimidatie en geweld een fundamentele vrijheid ter discussie gesteld. Het feit dat het met een deel van hen sociaaleconomisch gezien niet supergoed gaat, komt eerder door overmatig gebruik van onze vrijheden dan van het afwijzen ervan. O zeker, ze barsten van de vooroordelen over “witte mensen” en ze hebben een nogal eenzijdig fantasiebeeld over de geschiedenis. Maar laten we onze zegeningen tellen. Geen enkel historisch onrecht legitimeert terrorisme; maar niet-islamitische Afrikanen en Aziaten laten op dit punt meer beheersing (en stiekeme liefde voor ons land en ons systeem) zien, dan Islamieten die zelfs vandaag de dag nog op de koloniale toer zijn.

  Dit zal zal linkse mensen mi meer aanspreken c.q. raken, dan het zoveelste voorbeeld van een islamitische raketwetenschapper die kelen gaat doorsnijden.

 4. zomaar

  het is wat , legioenen islamitische hoogopgeleide genealogen , komen hier onder het nom van vluchteling onze samenleving (terroriseren) , verrijken volgens onze linkse helft in de samenleving.

  en nu lezen wij dat als zij eenmaal een westerse uitkering hebben voor het leven , en een goede opleiding .

  zij de eed van Hippocrates , anders gaan (mis)bruiken dan wat hiervan de bedoeling is .

  het is wat met de volgelingen van deze ideologie, moord en doodslag is alles wat zij nastreven .

 5. zomaar

  elke vreemdeling of voormalig vreemdeling , (zij die geboren zijn uit ouders , of voorouders die uit den vreemde afkomstig zijn ), staat het vrij onze westerse waarde af te wijzen .

  eveneens staat het hen vrij , om na afwijzing onze westerse waarde onze samenleving te verlaten , (uiteraard zonder uitkering), en hen binnen die samenleving te nestelen die zij omarmen .

  of zou de westerse linkse denker (aanhanger) hier bezwaar tegen hebben , en de door hun geroemde verrijking hier wil houden , met alle gevolgen van dien voor onze samenleving .

  dus kom je vanuit elders of je ouders cq voorouders en je wijst onze samenleving af , ga hier niet liggen etteren , (middels onze folklore om zeep te helpen met je dolgedraaide dogma’s van ik (wij) worden gediscrimineerd omdat wij anders van kleur of een andere levensopvatting hebben ), maar ga terug naar die landen en of samenlevingen die jij verkiest .

  met het geëtter en de eis onze samenleving te veranderen , stuur je aan op een vorm van discriminatie , niet omdat je een andere kleur hebt , of een ander ideaal nastreeft , toch gewoon omdat je met je eisen de boze witte man op zijn tenen trapt .

 6. Wachteres

  Na de aanslag in de ondergrondse in Londen riep links in heel Europa, dat het zielige mensen waren die werden achtergesteld en geen kansen kregen. Oeps … toen bleken de belhamels ook uit hoogopgeleide moslims te bestaan, die uit dankbaarheid dat ze hadden kunnen studeren, hun weldoeners afslachtten.

  Natuurlijk heeft het niets te maken met de haat die de fundamentalistische moslims tegen het Westen hebben en de opdracht die zij van Allah hebben gekregen om zoveel mogelijk ongelovigen te doden.

  Want … politiek correct roept nog altijd om het hardst dat dit geweld niets met de islam te maken heeft en volgens Cameron moeten we de ‘vredevolle islam’ zelfs vieren.

  Enfin, de politiek correcten hebben altijd Wilders en de ‘ultra rechtsen’ nog om hen de schuld te geven van het moslimgeweld.

  Had iedereen maar zulke goedgelovige beschermheren.

  Alhoewel …. er is niks mis mee om te leren dat je zelf verantwoordelijke bent voor je daden.

  1. zomaar

   weer is het duidelijk gemaakt dat links er alles aan doet en doen zal om de overhand te houden , in hun democratie .

   frauderen is voor links dan vanzelfsprekend zolang de fraude hen maar op voorsprong zet .

   niet voor niets zeggen de linkse apostelen tijdens de tweede kamer debatten , dat het hun democratie en samenleving is die zij nastreven .

   tja het woord dictatuur inplaats van democratie zou de Nederlanders , op andere gedachten brengen en hen motiveren om hun stem niet aan links te geven .

  2. Wachteres

   Verbaast je dat, Wim? Ik wee nu al wat er in GB gaar gebeuren als het er om spant.

   Daar is in het verleden ook al met poststemmen geknoeid.

  3. The Oracle

   beste Wim , die ouwe lul kan nooit gewonnen hebben

   dat heet de wet van de grote getallen ,

   als je nog 10 % moet tellen , en de ander ligt na 90 %

   stemmen 3 of 4 % voor dan kan je dan alleen met FRAUDE GOEDMAKEN

   NOU daar zijn geposte stemmen uitstekend voor te gebruiken !!

   Is standaard truc , niet stemmer telt , MAAR DE STEMMEN TELLER !!

   Ja de Eu brengt ons veel goeds , whahahahaaha

   geen werkeloosheid meer,
   we gingen er allemaal op vooruit
   en zouden in weelde leven

   nou goed gelukt he, 15 /16 jaar naar deze oplichters zitten kijken
   en ??
   gelukkig hebben we Nigel en mevr. le pen, en de AFD en onze Geert

   dus het komt uiteindelijk goed, maar dan is er zoveel naar de kloten geholpen dat het heeeeel lang gaat duren om er een beetje boven op te komen

   uiteraard is de toekomst van onze kinderen al volledig naar de kloten geholpen en zijn we op de weg naar :
   terug naar 1930
   maaaar ,
   mocht de jacht eerdaags geopend worden, dan kom ik persoonlijk de VVD uitroeien
   van A tot en met Z , zeg maar lachende gerrit , ik steel als de raven

   en uiteraard zoeken we ook Syfylis en zijn opblaaspop tegen die tijd even op , whahahahaha

   voor een bakkie pleur , zal ik maar zeggen

   hoppa , goed plan

 7. hans-e-pans

  Zou/zal deze dokter nu ook onverdoofd opereren?

 8. Houtlijm

  Wat wonderlijk dat Ceteris noch Beukman hun licht over deze -toch zeer aansprekende- kwestie laten schijnen. Terwijl ze toch ondertussen en tezelfdertijd wel prominent aanwezig zijn op andere draadjes.

  Ach, aan de radicale, terroristische islam valt voor hen weinig eer te behalen natuurlijk. Het onderstreept namelijk wat alle ‘xenofoben en racisten’ dagelijks beweren en aantonen.

  1. Vigo

   Voor dit soort onderwerpen toont het bureau grondlijn weinig interesse, dat zet geen zoden aan de dijk.

 9. ceteris paribus

  Het is juist dat niet alleen laagopgeleide losers zich aansluiten bij terroristische organisaties. Breivik was ook niet dom, en dat gold evenzeer voor de leden van de Baader Meinhof gruppe.
  Mensen die zich aansluiten bij dit soort groepen hebben vaak een fundamenteel zingevingsprobleem of ervaren hun huidige bestaan als zinloos of saai. Niet alleen laagopgeleiden kunnen in die situatie tot dit soort stappen komen.

  1. Houtlijm

   Nee Ceteris, het gaat niet om zingevingsproblemen of ander psycho/socio/reli-quatsch. Het gaat er om dat de intrinsieke kracht van de haatislam blijkbaar sterk genoeg is om volledig geintegreerde burgers en gezinshoofden los te weken uit hun bestaan om zich in te zetten als Allah’s Jihad-strijders. En dat geldt niet alleen voor deze slager, dat geldt voor tienduizenden geestelijk verdoofden. Daarom moet de koran verboden worden.

  2. Floris

   Trollemans schreef:

   “… ervaren hun huidige bestaan als zinloos of saai.”
   —————————————————
   Een zinloos bestaan hebben mensen die minstens 15 uur per dag op een forum zitten te trollen. Jij dus.

   1. The Oracle

    weer op de schouders , mijn jongen , whahahaaha
    hoe is het eigenlijk met die DDS afdeling ??

    achter de DDR – muur ??

    zijn de mensen die daar voor betaalden al uitgelachen om hun stommigheid whahahahahaha
    zouden ze daar Syfilus met zijn opblaaspop weggeschopt hebben ??

    je zal betaald hebben en dan naar dit oeverloze, hersenloze gelul moeten luisteren

    zelfs gratis is het me soms al te machtig, whahahahaha

    laaaterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 10. Nog1

  Hoog opgeleide dokter…kennelijk kent Michael ook laagopgeleide artsen?

  Overigens blijkt uit onderzoek dat het niet de lokale imams zijn die radicaliserende jongeren raadplegen, maar internet. Zo had de Belg die men net aan Frankrijk uitgeleverd heeft nooit een moskee bezocht. Hij had wel een keer op internet een 17 pagina lange samenvatting van de koran gelezen.

  In denk dat algemeen geldende verklaringen niet bestaan. Motivaties verschillen per persoon, en bestaan vaak uit meerdere elementen.

  En de bewering dat hij geen last gehad kan hebben van racisme, lijkt me wat al te gortig. Ook hoopgopgeleide niet-blanken worden gediscrimineerd.

  1. Wachteres

   https://onzetaal.nl/taaladvies/advies/pleonasme-en-tautologie

   Nog1: Nooit van pleonasme en tautologie gehoord?

   En is het niet mogelijk dat de man in opdracht van Allah/de koran handelt?

   Meestal komen IS-aanhangers daar openlijk voor uit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.