Moslim roept "allerlei islamitische dingen" terwijl hij een homo in elkaar slaat

Geen categoriemei 16 2016, 9:00
"En toen hij hem aanviel riep hij allemaal islamitische dingen, maar niemand wil dat horen."
Toen een Amerikaanse organisatie die zich verzet tegen de radicale islam eerder posters ophing in San Francisco om mensen voor te lichten over de vreselijke manier waarop moslimfundamentalisten omgaan met homo's, greep de stad zelf in. Het zou namelijk 'hatelijk' zijn om duidelijk te maken dat de sharia bepaald niet tolerant is ten opzichte van homoseksuelen. Natuurlijk deed de stad niets om de hatelijke moslimfundamentalisten zelf aan te pakken.
Activisten die zich zogenaamd inzetten voor 'homorechten' werden zelfs woedend op de AFDI. Ze zouden discriminerende haters zijn. Blijkbaar zetten dat soort activisten zich alleen in voor homorechten als homo's zich vervolgd voelen door westerlingen. Het is namelijk algemeen bekend dat homo's in islamitische landen geen leven hebben. ISIS gooit praktiserende homo's zelfs van daken en stenigt ze.
Maar waag het eens om daar iets van te zeggen. Voor je het weet sta je bekend als een "hater," terwijl je homo's juist wilt beschermen.

A man has been arrested after a “gay-bashing” attack on Brighton seafront that left his victim with a broken jaw.

Sussex Police said that a 21-year-old man from London was held on suspicion of assault and causing grievous bodily harm (GBH) with intent.

The victim, Aaron Woods, 26, was taken to the Royal Sussex County Hospital in Brighton after being attacked just before 5am on Sunday (8 May).

Het voormalige model stapte een café uit, waarna zijn aanvaller allerlei homofobe uitspraken deed en hem in zijn gezicht sloeg. Een vriend van het slachtoffer, ene Brian Markintosh, legt uit dat Aaron weliswaar bijna twee meter lang is "maar echt een vriendelijke reus is. Hij is de aardigste persoon die je je maar kunt voorstellen."
Brian gaat verder:

"Die mafkees brak Aarons kaak met een boksbeugel. Hij filmde alle jonge homo's daar. En terwijl hij hem aanviel riep hij allerlei islamitische dingen, maar daar wil niemand iets over horen."

De reactie van de politie? Die zegt dat het hen absoluut niet duidelijk is dat er een mogelijk religieuze reden was voor de aanval.
Natuurlijk niet. Want stel je voor dat je moet toegeven dat er een groot probleem is met betrekking tot de islamitische gemeenschap in Groot-Brittannië. Dat moet je natuurlijk niet willen. Nee, dan is het veel beter om oogluikend toe te staan dat er af en toe een homo het ziekenhuis in wordt geslagen. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten