Moslim roept “allerlei islamitische dingen” terwijl hij een homo in elkaar slaat

“En toen hij hem aanviel riep hij allemaal islamitische dingen, maar niemand wil dat horen.”

Toen een Amerikaanse organisatie die zich verzet tegen de radicale islam eerder posters ophing in San Francisco om mensen voor te lichten over de vreselijke manier waarop moslimfundamentalisten omgaan met homo’s, greep de stad zelf in. Het zou namelijk ‘hatelijk’ zijn om duidelijk te maken dat de sharia bepaald niet tolerant is ten opzichte van homoseksuelen. Natuurlijk deed de stad niets om de hatelijke moslimfundamentalisten zelf aan te pakken.

Activisten die zich zogenaamd inzetten voor ‘homorechten’ werden zelfs woedend op de AFDI. Ze zouden discriminerende haters zijn. Blijkbaar zetten dat soort activisten zich alleen in voor homorechten als homo’s zich vervolgd voelen door westerlingen. Het is namelijk algemeen bekend dat homo’s in islamitische landen geen leven hebben. ISIS gooit praktiserende homo’s zelfs van daken en stenigt ze.

Maar waag het eens om daar iets van te zeggen. Voor je het weet sta je bekend als een “hater,” terwijl je homo’s juist wilt beschermen.

En ja, dat is wel degelijk nodig:

A man has been arrested after a “gay-bashing” attack on Brighton seafront that left his victim with a broken jaw.

Sussex Police said that a 21-year-old man from London was held on suspicion of assault and causing grievous bodily harm (GBH) with intent.

The victim, Aaron Woods, 26, was taken to the Royal Sussex County Hospital in Brighton after being attacked just before 5am on Sunday (8 May).

Het voormalige model stapte een café uit, waarna zijn aanvaller allerlei homofobe uitspraken deed en hem in zijn gezicht sloeg.  Een vriend van het slachtoffer, ene Brian Markintosh, legt uit dat Aaron weliswaar bijna twee meter lang is “maar echt een vriendelijke reus is. Hij is de aardigste persoon die je je maar kunt voorstellen.”

Brian gaat verder:

“Die mafkees brak Aarons kaak met een boksbeugel. Hij filmde alle jonge homo’s daar. En terwijl hij hem aanviel riep hij allerlei islamitische dingen, maar daar wil niemand iets over horen.”

De reactie van de politie? Die zegt dat het hen absoluut niet duidelijk is dat er een mogelijk religieuze reden was voor de aanval.

Natuurlijk niet. Want stel je voor dat je moet toegeven dat er een groot probleem is met betrekking tot de islamitische gemeenschap in Groot-Brittannië. Dat moet je natuurlijk niet willen. Nee, dan is het veel beter om oogluikend toe te staan dat er af en toe een homo het ziekenhuis in wordt geslagen. Toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. zomaar

  weer een bewijs , dat als je de moslims binnen je samenleving de hand boven de kop houd , zij op gewelddadige wijzen hiervan gebruik (misbruik)maken .

  door anders gelovigen of geaarde te molesteren of te vermoorden , als hun aantallen binnen de samenleving groeit .

  en nog zij en blijven er mensen die dit ontkennen , en de islam (moslims) willen ontzien van negatief commentaren, bang als zij zijn dat dan de vlam in de moslimpan slaat .

  zou men als experiment , vogels, vissen of andere diersoorten tussen je bestaande kolonie plaatsen , en deze zouden zich misdragen binnen de oude kolonie (samenleving).

  deze experimentele soort (islam indeze) verwijderen uit de oude bestaande kolonie , zeker als blijkt dat zij geheel niets bijdragen aan de welstand (of aanzicht) binnen de al jaren (eeuwen) bestaande kolonie .

  toch het lijkt wel moedwil van onze westerse regenten en regeringen uit de afgelopen 5 decennia om de oude bestande kolonies op te heffen en de islam als het paard van Troje binnen te halen en te bejubelen als zijnde een aanwinst voor ons .

 2. Ni28

  Wat is eigenlijk het verschil tussen een moslim en een radicale moslim. Zij hebben dezelfde ideeën maar die tweede hakt er op los terwijl de eerste zwijgt.

  1. zomaar

   ik denk (weet het bijna zeker), dat die tweede mits zij een meerderheid vromen in het land , stad , buurt of wijk, het zelfde zal gaan doen als de eerste .

   kijk wat onlangs hier in het nieuws gestaan heeft , in Pakistan hebben ruim 1000 moslims 300 christen belaagd , zuiver door het aantal gelijk denkende gaan de moslims waar ook ter wereld los op de minderheden in hun wijken, buurten ,steden en of landen .

   binnen de westerse samenleving zijn zij verzekert van steun .

    1. Mar

     @van Urk

     En welke boodschap zou ik moeten oppikken uit het door u gelinkte artikel?

     1. zomaar

      @mar ik denk , dat de boodschap duidelijk is , geen moslims binnen onze samenleving .

      dat links en de linkse politiek de islam omarmen , komt mede doordat links geen democratie kent nog herkent (democratisch handelt ).

      zou links en de linkse politiek wel democratische zijn of handelen dan waren hier nooit zo grote aantallen moslims binnen gekomen .

      links vormt net als het communisme het fascisme , en de islam een dictatuur die hun wil bij de overige doordrukt .

      kijk naar het laats gehouden referendum.

     2. Mar

      @zomaar

      Leest u eerst maar eens het artikel voor u antwoordt voor een ander.

 3. Svetlana

  Dit heeft echt NIETS met de islam te maken. Moslims zijn vredelievend en zouden zoiets nooit in hun hoofd halen. Het was volgens mij een complot van Wilders om dit voor elkaar te krijgen zodat hij meer stemmen zou kunnen krijgen door zogenaamde anti islam retoriek.

  1. van Urk

   Donder toch op mens! met je complotten! Ga met het slachtoffer eens praten net als met alle andere slachtoffers die belaagd zijn door u zo geprezen vredelievende moslims.

  2. Michel69

   @svetje De islam/moslims en homoseksualiteit een prima combinatie toch…….

 4. Ruud562

  Ni28 “Wat is eigenlijk het verschil tussen een moslim en een radicale moslim. Zij hebben dezelfde ideeën maar die tweede hakt er op los terwijl de eerste zwijgt.”
  Inderdaad Ni28, inderdaad! En de neuzen van beiden staan ook nog dezelfde kant op!

  Maar ja, je bent een racist of islamfob als je dit constateert, volgens vele politiekcorrecten die hun kop liever diep, hèèl diep in het zand steken!

  1. Vigo

   Een radicale moslim hakt je kop eraf als hij de kans krijgt, en een gematigde moslim laat het aan een radicaal over, in beide gevallen ben je de sjaak bij dat ongedierte.

   1. ceteris paribus

    En als je de aap Vigo tegenkomt heb je niks te vrezen.

 5. Seneca

  cp durft nu ook iets te zeggen omdat mar vraagtekens zet bij het artikel van van Urk.
  kortom: 2 spuiten 11 die modder geven. BAH. Links tuig!

  1. Mar

   @Seneca

   Ook het artikel niet gelezen zeker.

   Daarin staat o.a. te lezen:

   ” Het valt niet uit te sluiten dat een grote minderheid, en misschien zelfs een meerderheid, van de moslims in Nederland vindt dat de democratie niet bij de islam past.

   Dat zegt publicist Paul Scheffer (gespecialiseerd in integratievraagstukken) woensdag tijdens een hoorzitting over radicalisering en jihadisme in de Tweede Kamer. Hij baseert zich daarbij op onderzoek van professor Ruud Koopmans.

   Daar staat tegenover dat uit recent onderzoek ook blijkt dat in Europa veel autochtonen, eveneens ongeveer de helft, geen plek voor de islam zien in hun democratie. Scheffer stelt dat reflectie nodig is, maar dat dit pas mogelijk is als dit van beide kanten komt.”

   en

   “Scheffer denkt dat bij radicalisering meespeelt dat Nederland in eigen land vrijheden predikt als vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting, maar dat tegelijkertijd Saoedi-Arabië een belangrijke bondgenoot is. “Er is sprake van een inconsistentie in gehanteerde normen in binnenland en buitenland.””

   Iedereen wordt een spiegel voorgehouden. Ik ben benieuwd of van Urk dit heeft gezien of om een andere reden naar dit artikel verwijst.

   Niet alleen bij vrijheid van meningsuiting raakt men in Nederland regelmatig in een spagaat, maar sinds kort ook bij vrijheid van denken.

   1. van Urk

    En waarom vinden wij dat de islam geen plek verdient in onze democratie? Omdat moslims dat zelf uit dat onderzoek dat vinden. En de benodigde reflectie dat ken ik zo langzamerhand wel. Dat betekent dus meer gaan toegeven aan de moslims en hun eigen dingen te laten gaan doen door salafisme te verspreiden,haat imams inhuren en of sharia wetten in te stellen zodat ze vanzelf volgens alle struisvogels toleranter en democratischer gaan worden. Moslims moeten gewoon net als iedere geloofsgroep democratischer gaan opstellen en hun religie hiervan gescheiden houden. Maar dat werkt zo niet bij de Islam. kijk maar in Saudi Arabie waar de Islam verweven zit aan de Islam of hoe onze NederTurken over onze vrijheid van meningsuiting vinden.

    1. van Urk

     Ik bedoel: De islam verweven is aan de politiek van Arabie. Dus dat kerk en staat absoluut niet gescheiden is en de toegelegde straffen(onthoofdingen,handen afhakken, zweepslagen, stenigingen of ophangingen) voor misdadigers, homo,s of andersgelovigen uit de Koran gehaald zijn. Dit soort middeleeuwse zaken passen niet meer in onze westerse democratie anno 2016.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.