Vrouw plaatst verborgen camera in haar kamer. Dan ziet ze wat haar vriend met de hond doet

Geen categoriemei 06 2016, 9:00
Wat haar vriend met haar hond doet, is ongelooflijk.
Verborgen camera's kunnen antwoord geven op vragen die daarvoor nog een groot mysterie waren. Dat kun je wekelijks op programma's als Opsporing Verzocht zien, bijvoorbeeld. Maar ook in je eigen huis kan een verborgen camera goed van pas komen om mysteries te ontrafelen. Dat bewijzen de beelden die een vrouw opnam met een camera in haar eigen woonkamer...
De vrouw merkte namelijk dat haar Franse bulldog zich de laatste tijd vreemd gedroeg. Hij was altijd vrolijk en nieuwsgierig, maar zodra haar vriend er was, werd de hond schuw en angstig. Omdat ze vermoedde dat er iets vreemds aan de hand was, besloot ze de boel eens te observeren met een verborgen camera. Wat zou haar vriend uitspoken met de hond als zij er niet bij was?
Helaas gingen de beelden haar ergste angst te boven. Toen haar vriend zich onbespied waande, ging hij helemaal los tegen haar arme huisdier. Het is niet zo scherp, maar toch duidelijk te zien: hij pakt de hond bij de nek op, en smijt het dier tegen de grond. De beelden zijn schokkend, zeker als je van dieren houdt.
Screen Shot 2016-05-06 at 09.46.28
Als hij op de bank zit, lijkt het even alsof hij de hond vastpakt om te spelen... Maar dan geeft hij de stakker een keiharde kopstoot.
Screen Shot 2016-05-06 at 09.43.22
Bizar dat je zoiets met een onschuldig dier kunt doen. Wat heeft die hond ooit misdaan om zo mishandeld te worden? Het is niet raar om je hond te corrigeren als hij iets fout doet, zoals eten van tafel stelen of een andere hond aanvallen – sterker nog, voor een goede opvoeding van je hond is het zelfs nódig om duidelijk grenzen aan te geven. Maar dit? Dit is gewoon keiharde mishandeling.
https://www.youtube.com/watch?v=1NHmMo-hw3o
Gelukkig dat deze vrouw die verborgen camera plaatste – haar vermoeden was dus 100 procent juist. Ze is direct met de beelden naar de politie gegaan, en haar vriend heeft een serieuze strafzaak aan zijn broek.
Hopelijk wordt deze dierenbeul keihard aangepakt. Niet alleen is het ongelooflijk zielig voor zo'n hondje, maar zulke figuren zijn vaak ook een gevaar voor de maatschappij. Als ze een dier al zo kunnen mishandelen zonder daar wakker van te liggen, zullen ze ook voor andere vormen van geweld en criminaliteit hun hand niet omdraaien. Achter slot en grendel met deze gek, als je het mij vraagt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten