Vrouw plaatst verborgen camera in haar kamer. Dan ziet ze wat haar vriend met de hond doet

Wat haar vriend met haar hond doet, is ongelooflijk. 

Verborgen camera’s kunnen antwoord geven op vragen die daarvoor nog een groot mysterie waren. Dat kun je wekelijks op programma’s als Opsporing Verzocht zien, bijvoorbeeld. Maar ook in je eigen huis kan een verborgen camera goed van pas komen om mysteries te ontrafelen. Dat bewijzen de beelden die een vrouw opnam met een camera in haar eigen woonkamer…

De vrouw merkte namelijk dat haar Franse bulldog zich de laatste tijd vreemd gedroeg. Hij was altijd vrolijk en nieuwsgierig, maar zodra haar vriend er was, werd de hond schuw en angstig. Omdat ze vermoedde dat er iets vreemds aan de hand was, besloot ze de boel eens te observeren met een verborgen camera. Wat zou haar vriend uitspoken met de hond als zij er niet bij was?

Helaas gingen de beelden haar ergste angst te boven. Toen haar vriend zich onbespied waande, ging hij helemaal los tegen haar arme huisdier. Het is niet zo scherp, maar toch duidelijk te zien: hij pakt de hond bij de nek op, en smijt het dier tegen de grond. De beelden zijn schokkend, zeker als je van dieren houdt.

Screen Shot 2016-05-06 at 09.46.28

Als hij op de bank zit, lijkt het even alsof hij de hond vastpakt om te spelen… Maar dan geeft hij de stakker een keiharde kopstoot.

Screen Shot 2016-05-06 at 09.43.22

Bizar dat je zoiets met een onschuldig dier kunt doen. Wat heeft die hond ooit misdaan om zo mishandeld te worden? Het is niet raar om je hond te corrigeren als hij iets fout doet, zoals eten van tafel stelen of een andere hond aanvallen – sterker nog, voor een goede opvoeding van je hond is het zelfs nódig om duidelijk grenzen aan te geven. Maar dit? Dit is gewoon keiharde mishandeling.

https://www.youtube.com/watch?v=1NHmMo-hw3o

Gelukkig dat deze vrouw die verborgen camera plaatste – haar vermoeden was dus 100 procent juist. Ze is direct met de beelden naar de politie gegaan, en haar vriend heeft een serieuze strafzaak aan zijn broek.

Hopelijk wordt deze dierenbeul keihard aangepakt. Niet alleen is het ongelooflijk zielig voor zo’n hondje, maar zulke figuren zijn vaak ook een gevaar voor de maatschappij. Als ze een dier al zo kunnen mishandelen zonder daar wakker van te liggen, zullen ze ook voor andere vormen van geweld en criminaliteit hun hand niet omdraaien. Achter slot en grendel met deze gek, als je het mij vraagt!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. cmsuijkerbuijk

  Ik zou nog liever mijn hand afkappen, dan dat ik er ook maar over zou dénken, mijn hond op deze manier te mishandelen!
  Van álle dieren is de hond de grootste én trouwste vriend van de mens (en dat, zonder voorwaarden)!

  1. ceteris paribus

   Honden kunnen bij heer Suijkerbuijk op ruimhartig asiel rekenen.

   1. Vigo

    Precies, bij mij ook, moslimhonden kunnen het wel vergeten.

    1. ceteris paribus

     Ook vigo houdt heul veul van honden.

   2. Michel69

    Je bent net zo’n hufter als de dader in dit verhaal…..ik of mijn hond(Rottweiler) moet dit soort hufters niet tegen komen want dan is het toch echt einde verhaal.

    1. ceteris paribus

     Ook eigenaren van Rottweilers doen er goed aan hun eigen ziel te onderzoeken.

     http://www.metronieuws.nl/extra/2012/08/rottweiler-eigenaren-agressief

     1. Michel69

      Mijn god zeg wat een bevoordeeld stuk zeg….maar goed het zegt genoeg over de schrijver en de gene die dit stuk plaatst…totaal niet bekend met het ras Rottweiler aangezien je van goede huize moet komen(dit is mijn derde!)om ze in de toom te houden vanwege hun eigenzinnige karakter.
      Rottweilers staan bekend om hun vastberadenheid,onbevreesd en vooral een instelling van geef nooit op en dat zie je ook terug bij de meeste eigenaren……uiteraard zit er net als bij elk ander rashond eigenaars tussen die een Rottweiler hebben voor foute gedachten.
      Hier bij ons in het dorp meerdere Rottweilers en allemaal stuk voor stuk liefhebbers van het ras die ervan houden om samen met je hond lekker te werken(speuren/pakwerk op de club etc.)en dagelijks in het park,bos,strand etc. spelen en dat gelul over slaafs zijn wel dat zijn Rottweilers totaal niet als ze geen respect voor je hebben dan heb je toch echt een groot probleem. Mijn Shiva is nu zo’n 15 maanden oud en daar hebben we al wat mee te stellen gehad en geloof mij maar menig persoon had al na een paar maanden de moet opgegeven(er zitten er niet voor niets heel wat in de div. DOC’s)maar geduldig blijven en vooral constant zijn en duidelijke afspraken en je daar dan ook aan houden…maar goed dat karakter zie je ook niet terug bij links ze hebben liever poesjes omdat ze zelf een sissy zijn!

     2. ceteris paribus

      Michel praat er luchtigjes over maar de feiten zijn niet zo leuk. Jaarlijks melden zich 12.000 mensen met hondenbeten bij de huisarts, 240 worden daarvoor in het ziekenhuis opgenomen.

      Deze ellende wordt vooral veroorzaakt door agressieve honden, zoals pitbulls en Rottweilers, met hun agressieve baasjes. Er zijn helaas veel boze mannen in dit land die er van houden om met agressieve honden medemensen schrik aan te jagen. Michel is duidelijk van dat slag, gelet op zijn tekst waarin hij dreigt samen met zijn agressieve hond verhaal te halen.

      Ik snap eigenlijk niet waarom deze vorm van georganiseerde misdaad in dit land wordt toegestaan.

      http://www.dogweb.nl/bijtincidenten.html

     3. ceteris paribus

      Ik zie dat de hondenliefhebbers zwijgen. Dat lijkt me inderdaad gepast.

  2. Beukman

   Ik vind honden best leuke beesten. Alleen irriteert dat hele slaafse me een beetje. Een goed afgerichte hond doet precies wat het baasje hem beveelt. Je kan hem dan een trouwe vriend noemen, en dat zonder voorwaarden, maar daar wringt het hem een beetje. Van een échte vriend die alles deed wat je wilde, zou je al snel de ziekte krijgen. Zou je niet liever hebben dat je hond ook regelmatig dacht: “Krijg de pleuris maar Suijkerbuijk, als je die tak terug wil, moet je er zelf maar achteraan rennen”?

   1. Vigo

    Maar daar tegenover ben jij wel heulemaal slaafs voor wat betreft moslims?

    En dan laat ik de slaafsheid van jou voor je baas paardepis nog even buiten beschouwing Bukman……

    1. Beukman

     Moslims zijn slaafs aan mij, paardevijg, ze knielen overal waar ik langs ze loop. Ik ben trouwens eigen baas.

     1. ceteris paribus

      Vigo kan zich nauwelijks voorstellen dat je iets zonder opdracht van een bovengeschikte zou durven beweren, Beukman.

     2. Beukman

      @CP
      Zo’n hond hebben kán dus een vorm van compensatie zijn (maar dat hoeft niet per se).
      Nou, gelukkig maar dat zo’n hond het zelf ook helemaal te gek vindt.

   2. ceteris paribus

    Honden zijn inderdaad slaafse beesten en dat is voor sommige mannen ook de reden waarom ze van honden houden, het zijn de enige wezens die naar ze luisteren en doen wat ze wordt opgedragen.
    Hogeropgeleiden houden in de regel meer van katten, niet omdat ze slimmer zijn dan honden (dat zijn ze bepaald niet) maar omdat ze zich minder gelegen laten liggen aan mensen, een grondhouding die je voor autonomie kunt aanzien.

    1. Vigo

     ” Hogeropgeleiden houden in de regel meer van katten ”

     Het staat er echt……

     Vandaar dat abonnement op het NRC of de Volkskrant natuurlijk…voor de kattebak…..

     1. cmsuijkerbuijk

      Vandaar ook, dat alle belangrijke wereldleiders die een huisdier hadden, nou juist een hond hadden, zélfs (en ik krijg het bijna m’n strot niet uit): Obraakma!
      Ik kan me er niet één voor de geest halen, met een kat.

     2. ceteris paribus

      De beruchtste wereldleider die werkelijk dol was op honden was Adolf Hitler, beste Suijkerbuijk, een man die er van hield bevelen te schreeuwen en begeerde blind te worden gehoorzaamd.
      Is uw liefde voor honden niet op dezelfde emotie gebaseerd?

     3. Beukman

      @Suijkerbuijk
      Lincoln was dol op zijn katten. Hitler was dol op zijn hond Blondi.

     4. cmsuijkerbuijk

      Bovendien: Wat is “Hoger opgeleid”? Tegenwoordig is hier in ons land iedereen hoger opgeleid, omdat die opleidingen aa hevige devaluatie onderhevig zijn. Ik kan me voorstellen dat een “hoger opgeleide” in de vrijetijdskunde, een kat heeft, of een antropoloog. Van die softe studies weet je wel, waar zelfs een CP nog voor zou kunnen slagen (mits voldoende steekpenningen). Dát zijn lieden, die nou juist voor een kat kunnen zorgen, omdat de kat grotendeels voor zichzelf zorgt. Géén harde verantwoordelijkheid dus voor het dier. Die scharrelt zijn/haar eigen kostje wel bij elkaar. Mensen met méér verantwoordelijkheidsgevoel echter, zullen eerder een hond nemen, omdat je daar écht voor moet zorgen en dús verantwoordelijkheid voor moet nemen en dát vertaalt zich dan weer in het échte leven.

     5. Beukman

      @Suijkerbuijk
      Je weet er weer een leuke en creatieve draai aan te geven.
      Écht verantwoordelijkheidsgevoel laat je uiteraard zien door een kind te nemen. Vergeleken daarmee stelt een hond niets voor.

     6. cmsuijkerbuijk

      Hèhè. Het “edele” duo heeft wat gevonden hoor. “Hitler hield ook van zijn hond”. Nou, nou. Je “vergeet” de ellenlange lijst van andere wereldleiders, zoals te doen gebruikelijk.
      Hitler was slechts de uitzondering die de regel bevestigt!

     7. cmsuijkerbuijk

      @Beukman: Kinderen “neem” je niet. Die “krijg” je slechts te leen. En we hebben het nú over huisdieren. Niét over kinderen!

     8. cmsuijkerbuijk

      @Beukman
      Bovendien zijn er mensen, die het onverantwoord vinden, om in de huidige tijd kinderen te “nemen”. Dat is dus ook een vorm van verantwoordelijkheid nemen. En ook zijn er mensen die, om medische redenen, geen kinderen kunnen krijgen. Je argument klopt dus van geen kanten!

     9. cmsuijkerbuijk

      @CP
      “Is uw liefde voor honden niet op dezelfde emotie gebaseerd?”
      Gemene, gore, hufterige smeerlap!!!

     10. Beukman

      @Suijkerbuijk
      Maar als ze wél kinderen kunnen krijgen, tonen ze dus hun verantwoordelijkheid des te meer door daaraan te beginnen, toch? Een hond is peanuts vergeleken met een kind, qua verantwoordelijkheid.

     11. Beukman

      Geert had tot voor kort een kat. Plotseling valt het kwartje.

    2. Beukman

     @CP
     Onze buddy paardevijg wil er niet aan, maar je hebt weer eens gelijk:

     http://forum.fok.nl/topic/1205064/1/25

     “Van de kattenbezitters is 34,8 procent hoogopgeleid. Van de hondeneigenaren is dat 26,6 procent. Mensen met een kat wonen vaak op een etage of flat en zijn veelal jonge alleenstaanden, terwijl honden geliefd zijn bij gezinnen. Het bedrijf maakte de gegevens bekend naar aanleiding van dierendag.
     Van de baasjes van katten is 31,2 procent godsdienstig, van honden 44 procent. Dat hangt volgens de onderzoekers samen met de geografische verdeling van honden over het land.”

     Hier bij mij loopt er trouwens een kat rond. Ik kijk wel uit om mezelf een kattenbezitter te noemen: het dier is overduidelijk van niemand.

     1. Vigo

      ” Écht verantwoordelijkheidsgevoel laat je uiteraard zien door een kind te nemen.”

      De hoogopgeleide Bukman aan het woord….

      Vandaar natuurlijk die moslimfascinatie, in die kringen is kinderen nemen volkomen normaal, de profeet is hun voorbeeld.

      Varkens……

   3. toetssteen

    @Beukman
    Wat ben je toch een sukkel! Die hond brengt die tak terug omdat hij weet dat hij een beloning krijgt. Het zijn net mensen hoor! Miljoenen mensen (miljarden eigenlijk) brengen takken terug en krijgen een klapje op hun bolletje en en brokje.

    1. ceteris paribus

     Dat is niet mijn ervaring met die mormels, Toetssteen, de beesten hoeven niet beloond te worden om een weggeworpen voorwerp terug te brengen. Ze hopen dat je het opnieuw weggooit. De stomme dieren vinden het leuk om achter wegvliegende voorwerpen aan te rennen.

     1. cmsuijkerbuijk

      Je “ervaring” blijkt dus “nul” te zijn, alleen al gezien het feit, dat je hey over “mormels” hebt, want juist het opnieuw gooien van een bal of stok, is nou net de beloning voor de hond, omdat hij dat spel graag speelt! Totdat hij het beu is. Dan haalt of brengt hij het voorwerp écht niet meer!

    2. Beukman

     En die beloning is…. dat de tak opnieuw wordt weggegooid, en hij er wéér achteraan mag.
     Bij mensen kom je nog wel eens intrinsieke motivatie tegen.

     1. cmsuijkerbuijk

      Totáál mis: Een hond, als hij al achter ballen en takken aanrent (Velen doen dat gewoonweg niet, die verzetten niet eens een poot!), stopt daarmee zodra hij het beu is! Honden zijn intelligenter dan je denkt!

     2. ceteris paribus

      We spraken hier over de honden die achter takken aanrennen, beste Suijkerbuijk. Er zijn honden die daar geen zin in hebben of te moe zijn voor deze inspannende activiteit. Dat is een waardevolle aanvulling uw kant.

 2. Seneca

  De haat, t.a.v. honden en hondenliefhebbers, die uit de woorden van cp en buk spreekt is schrikbarend. Vermoedelijk gaan zij akkoord met de handelwijze van deze schoft.

  1. ceteris paribus

   Nee hoor, beste Seneca, ik heb niets tegen honden, het zijn lieve, schuldeloze beesten.
   Het valt slechts op dat bij sommigen hier die grote liefde voor honden articuleren er sprake is van grote haat tegen groepen medemensen die ze willen opsluiten en mensenrechten willen ontnemen.
   Ik vind dat we goed voor onze honden moeten zorgen maar toch zeker ook voor onze medemensen?

  2. Beukman

   Projectie, oh @Seneca. Ik vind honden best leuk, en ik heb hondenliefhebbers onder mijn beste vrienden.

 3. Michel69

  @CP Nee dat zeg ik niet ik heb duidelijk gezegd dat dierenbeulen als ik er 1 tegen kom zwaar in de problemen komt met mij. En hoe weet jij of mijn Rottweiler agressief is? ze staat hier in de buurt beken om haar sociale karakter en kan met elke hond spelen en kinderen lopen weg met haar! wist je trouwens wijsneus dat de meeste bijtgevallen gedaan worden door kleine hondjes en dat jarenlang de golden retriever op nr 1 heeft gestaan als het om bijtgevallen gaat…het probleem is dat iedere idioot een hond kan kopen ik ben al jaren lang voorstander van bv een zwartelijst voor hondenbezitters! en dan hebben we het nog niet eens over het grote aantal van foute fokkers in dit land!

  1. ceteris paribus

   De Rottweiler wordt wel degelijk gezien als een gevaarlijk en agressief ras.

   Zie de laatste zin van deze link.

   http://www.dogweb.nl/bijtincidenten.html#nieuws

   1. Michel69

    @cp als je geen kennis van honden hebt en dat heb je overduidelijk niet! moet je ook niet in een discussie gaan mengen…Honden welk ras dan ook worden niet agressief/gemeen vals of hoe je het ook wil benoemen geboren.
    Het begint bij de fokker en dan de eigenaar van de hond en daar gaat het bij Rottweilers vaak fout maar goed dat heb ik je al uitgelegd!

 4. ikweetwatikwil

  Laten we het eens over de dierenbeul hebben. Wat een smeerlap. Een gore lafaard. Een hond kan een fijne kameraad zijn. Als je hem liefde geeft, krijg je het terug.

 5. Seneca

  Beukman 2 dagen ago Beantwoorden
  Projectie, oh @Seneca. Ik vind honden best leuk, en ik heb hondenliefhebbers onder mijn beste vrienden. Dat zegt de anti Judaïst die laatst durfde te beweren dat hij Joden onder zijn ‘vrienden’ telde. Fijne vriend en fijne hondenliefhebber. God wat heb ik een hekel aan dat linkse tuig.

  1. Beukman

   Aldus de man die spreekt van “verachtelijke joden”.

 6. R_U_Bn

  Te weten dat IEDEREEN die dierlijke producten koopt (zoals vlees) dit niet alleen goedkeurt, maar dit zelfs sponsort! (Door simpelweg te betalen in de supermarkt.)
  En ja, hoor degelijke criminele praktijken, zijn daar standaard!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.