Ze lieten hun zoontje van 7 als straf achter in het bos. Nu zijn ze in paniek

Zou jij je kind ooit zo bestraffen?

Een Japanse vader en moeder zijn in paniek: hun zoontje is namelijk verdwenen. En dat hebben ze helemaal aan zichzelf te danken.

Toen het 7-jarige jongetje stenen en dergelijke naar passerende auto’s gooide besloten zijn ouders namelijk om hem te bestraffen door hem een paar minuten achter te laten in een enorm bos. Dat is natuurlijk sowieso al volstrekt achterlijk, maar in dit geval helemaal: het is namelijk bekend dat er nogal wat beren rondlopen in het bos in kwestie.

En ja, beren houden wel van een lekkere, bloederige versnapering zo nu en dan.

Nadat de ouders het jongetje hadden achter gelaten wachtten ze een paar minuten, waarna ze terug gingen op hem weer op te halen. Lesje geleerd enzo.

Het enige probleem? Ze konden het zoontje niet meer vinden.

Ze zochten twee uren lang, maar het had geen nut. Het jongetje leek van de aardbodem verdwenen te zijn.

Uiteindelijk besloot de vader, Takayuki Tanook, om de politie te bellen. Hij vertelde hen eerst dat zijn zoon verdween toen ze als gezin op zoek waren naar groenten in het bos, maar gaf uiteindelijk toe dat het een uit de hand gelopen straf was. Aan Japanse media legde hij later uit dat hij ontzettend veel spijt had van zijn daad.

Helaas heeft zijn zoontje daar naar alle waarschijnlijkheid niets aan. Die wordt namelijk nog steeds vermist.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.