Zo doe je dat! Ebru Umar nagelt Nederturkse verraders aan de schandpaal

Ebru Umar is niet het type dat opgeeft als ze onder druk wordt gezet. In plaats daarvan vecht ze alleen maar harder en feller.

Dat bewijst ze niet alleen door stug door te gaan met het geven van interviews, of door Erdogan-kritische cartoons te twitteren, maar ook door de emailadressen van Nederturkjes die haar verraden hebben pardoes op het internet te zetten:

Ik heb zelden zoiets sneus gezien als tweede, derde of zelfs vierde generatie Nederturkse hooligans die stiekem aangifte doen tegen een landgenoot in Turkije. Als ik een lijst moest maken met alle trieste zaken die ik ooit in m’n leven had gezien, dan stond dit met stip onderaan. Galbakken.

Helaas zullen de Nederturkjes in kwestie zich daar vermoedelijk niets van aantrekken. Zij beschouwen zich namelijk als echte patriotten. Let wel: niet als patriotten van het land waar ze (in veel gevallen net als hun ouders) geboren en getogen zijn, waar ze naar school zijn gegaan, en waar ze hun geld verdienen. Nee, patriotten van het land waar hun grootouders vandaan komen, en waar ze zelf twee of drie keer per jaar even een weekje naar op vakantie gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Houtlijm

  NSB’ers, altijd smerig volk. Ongeacht welke nationaliteit ze hebben.

  1. ceteris paribus

   NSB-ers waren altijd Nederlanders, Houtlijm.

   1. Vigo

    Heb jij eigenlijk nog foto’s van kaalgeschoren vrouwelijke familieleden paardepis?

   2. Houtlijm

    Toen ik mijn woorden typte wist ik haast letterlijk de reactie van ceteris te voorspellen. En ja hoor. De man is uitsluitend in staat om zaken volstrekt letterlijk te nemen en te interpreteren. Dat NSB’ers in een wat breder kader bedoeld wordt gaat volledig boven zijn pet.

    1. ceteris paribus

     In dat geval had je beter de termen fascisten, volknationalisten of nazi’s kunnen gebruiken, Houtlijm. De NSB was een zuivere Nederlandse variant van antisemitisch volksnationalisme en fascisme.

     1. Houtlijm

      Dat weet ik ceteris. Maar welke termen gebruik, dat bepaal ik zelf en ik alleen. Dat jij te rigide en star bent om de term NSB’er te vertalen naar de hedendaagse variant zegt alles over het beton waaruit jouw grijze massa is opgebouwd.

 2. Seneca

  Tim, afgezien van het feit dat het – zoals je schrijft galbakken zijn – moet ik toch constateren dat gezien vanuit het Turkse standpunt, Erdogan meer emotie en daardoor meer trots genereert en dat bij vooral Neder-Duitse Turken. Wees eerlijk roept Merkel of Rutte of Hollande en noem maar op, emotie op bij zijn/haar landgenoten? Het is alleen maar ergernis en die labbekakkers zitten daar alleen maar voor eigen gewin. Erdogan ook, maar die weet het te kruiden met een sausje van Kaliefaat, wereldheerschappij etc.etc. Misschien kunnen de ‘leiders’ van Europa een lesje van hem leren.

  1. ceteris paribus

   Dictators wekken altijd ethousiasme, beste Senca.

   Vooral bij het volksdeel dat de facistische standpunten deelt.

  2. cmsuijkerbuijk

   @Seneca
   Vandaar dat CP zo’n fan de EU is: Dolenthousiast is ’t menneke over de fascistische dictatoriale streken die de ongekozenen in Brussel telkens weer uithalen!
   ’t Ventje heeft zowaar een keer gelijk!

   1. ceteris paribus

    Ik zie de EU als enige oplossing voor behoud van vrede en welvaart in Europa, beste Suijkerbuijk. Enthousiast ben ik er niet over, het is lastig je te identificeren met een verenigde lappendeken van staten die nog geen eenheid vormen. Dat dit over 50 jaar anders zal liggen lijkt me waarschijnlijk, maar dat doet daar voor mijn huidige beleving niets aan af.

    Het is absurd EU-leiders fascisten te noemen. Dat is lasterlijk maar ook zo dom dat u zich er pijnlijk mee te kijk zet. Argumenteren tegen zoveel domheid heeft geen zin.

    1. The Oracle

     het is absurd om EU leiders facisten te noemen ???????????

     effe kijken hoor !!!
     als je kampbewaarders de EU insleurt , Right sector figuren
     Svoboda leden etc

     en CP roept dan dat is lasterlijk maar ook zo dom dat u zich er pijnlijk mee te kijk zet ???????

     Ben jij nou echt geschift CP ???

     Dus Hansie onze nationale volgevreten rolmops staat samen met de Tandenfee Verhofstadt met gebalde vuisten op het podium in KIEV , we cum tu hilp yu te gillen
     cum tu IJU ,
     met de hele right sector op de foto ????
     en dan staat Timmermans glimlachend naast hr SS kampbewaarder Yarosh SVOBODA
     de leider van de partij die in odessa 46 mensen levend liet verbranden !!
     de foto’s van mc cain in KIEV met hetzelfde geteisum incl, Hr Bidden ????????????????????????????????
     en wie wil er dan met deze FACISTEN SAMENWERKEN, MORON ??
     DE EU TOCH !!!!!!!!!!!!!!!

     het wachten is op een nietszeggende kreet zonder 1 argument
     CP ouwe NSBer kom er maar in

     gr. SS-elite BENNO , 1 van de Hilter bewakers !!

     1. ceteris paribus

      “gr. SS-elite BENNO , 1 van de Hilter bewakers !!”

      Ik geloof dat het proefverlof toch niet zo’n goed idee was, beste Oracle.

     2. The Oracle

      je antwoord is weer verbazingwekkend hoor !!!
      whahahahaha
      tandeloos en sprakeloos maak ik CP weer !

      U ziet het weer beste reageerders ,

      Uw AKA – facisten – EU vriend heeft geen idee waar het over gaat

      dus gaat weer over op een mislukte kwinkslag !

      Misschien moet ik even uitleggen wie Benno was,
      onze ouwe schuinsmarcheerder,
      vreemdganger,
      tevens steekpenningen verzamelaar
      prins die overal zijn sperma rondstrooide ,
      en dat zelfs in kenya deed ,
      want daar moest onze SS-elite vaandel trouwauto figuur
      altijd zijn PIJP uitkloppen vanwege zijn bronchitus
      2 x per jaar voor een paar maanden

      Jezus , wat weet ik toch veel ,

      dus kom op CP , zeg weer eens iets heel doms over
      een facist of zo ???
      SVOBODA ?? nooit van gehoord !!!
      RIGHT SECTOR ??? nooit van gehoord !!
      AZOV BATALJON ??? nooit van gehoord !!
      Jarosh ??? nooit van gehoord !!
      BENNO ?? BENNO WIE ???
      jansenjoek ?? Bilderberg figuur !! nooit van gehoord !!
      Poroshenko ??? chocoprinz ??? USA VAZAL ?? nooit van gehoord !!
      LIVENSTRO ???? nooit van gehoord , !!!

      whahahahahahahahahah

      the great Oracle

    2. Houtlijm

     Ook hier geldt, beste ceteris, dat fascisme niet letterlijk genomen moet worden, maar meer dat er een richting van hedendaags denken en handelen wordt bedoeld vanuit een autoritaire structuur en politieke dictatuur.

     Bovendien streeft het fascisme naar een totalitaire staat en de volledige controle over het maatschappelijk leven en de sociale en culturele structuren. Alsmede naar sociale eenheid en de opheffing van bestaande klassen- en belangentegenstellingen. Daarin is zonder al te veel moeite toch de huidige EU te herkennen?

     1. ceteris paribus

      Beste Houtlijm, je definitie van het fascisme bevat elementen die kloppen en andere die volgens mij niet altijd voorkomen, met name het streven naar een klassenloze samenleving. Dat is bij linkse fascistische systemen in het verleden wel doelstelling van beleid geweest maar was toch niet expliciet doel van het fascisme van Hitler en Mussolini.
      Dat van volledige controle over het matschappelijke leven lijkt me wel te kloppen maar ik kan niet inzien dat de EU daar naar streeft, laat staan realiseert. In elk geval doet ze dat niet in sterkere mate dan democratische lidstaten.

      Een kenmerk van fascistische regimes dat je niet vermeldt is het ontbreken van vrije verkiezingen, die vinden in alle lidstaten van de EU wel plaats en we kunnen ook nog het Europese parlement kiezen. Sterker, als we bij de volgende verkiezingen allemaal op een anti-EU-partij stemmen kunnen we subiet uit de EU stappen. Dat voorrecht kennen fascistische regimes toch niet.

      Ik deel je merkwaardige typering van de EU dus niet.

     2. Ali Yas

      “Een kenmerk van fascistische regimes (…) is het ontbreken van vrije verkiezingen, die vinden in alle lidstaten van de EU wel plaats en we kunnen ook nog het Europese parlement kiezen.”

      Ceteris mist het historisch perspectief. Tegenwoordig wordt de meerderheid van de Nederlandse wetten al niet meer in Den Haag geschreven, zodat de betekenis van de vrije verkiezingen danig is uitgehold. Verkiezingen voor het zwakke EP maken dat verlies niet goed.

      Zodra de burger wérkelijk aan de knoppen zit, zoals onlangs met het Referendum, schiet de door Ceteris bewierookte elite in een dermate ernstige kramp dat deze niet eens meer in staat blijkt zich aan de Nederlandse wet te houden. Kennelijk is dat beetje Nederlandse wet voor de elite nu al niet meer geldig en wegen zure gezichten in Brussel zwaarder.

      Met dit soort knievallen voor een nauwelijks democratisch te noemen lichaam zijn we al aardig opgeschoven in de richting van een dictatuur. De soap met Turkije – waarvan de affaire-Umar de zoveelste aflevering is – bewijst dat de Europese Unie onverdund fascisme niet kan ruiken al wordt ze er met de neus bovenop gedrukt.

     3. ceteris paribus

      @ Ali Yas,

      De democratische legitimatie van de EU is niet alleen gebaseerd op de verkiezingen voor het Europese Parlement maar ook op de democratische processen in de lidstaten. Of je dat nu prettig vindt of niet, in alle lidstaten van de EU bestaat onder de bevolking ruime steun voor de EU. Zelfs in landen die diep gebukt gingen onder de Europese regelgeving, zoals Griekenland en Portugal, was er altijd bestendige steun. Ik blijf het herhalen, als die steun wegvalt en in Nederland een meerderheid zich tegen de EU keert is het afgelopen met onze deelname. De reden is de wet van de democratie: als we de EU niet willen kunnen we er subiet afscheid van nemen.
      Dat gegeven maakt het ook absurd de EU fascistisch te noemen of het te willen vergelijken met het Derde Rijk, wat in eurokritische kringen ook veelvuldig gebeurt.

 3. The Oracle

  HEEEE CP
  ouwe NSBer
  wanneer plaats je de foto’s die je effe op moest zoeken natuurlijk ,
  na de vraag van Vigo ???

  je hele familie moest toch eten , dus zullen je tante’s en oudste zussen
  toch ook wel in het landverraad mee gedaan hebben
  en af en toe OP HUN DUIMEN HEBBEN GESTAAN , ??
  voor een brood ofzo ?
  Je moet die weerzinwekkende reacties van je toch ergens opgedaan hebben ?

  wij wachten in smart , op uw berichten !!

  the oracle

 4. Inge

  Nou, ze zijn zó patriottisch dat ze massaal hun dienstplicht afkopen; want vechten voor hun held doen ze dan weer niet…..nee, dan liever klikken en schelden naar iedereen en z’n moeder

 5. Svetlana

  Ebru Umar is de grote hoer uit de 21ste eeuw die samen met Wilders een plan in elkaar zet om de NWO te ratificeren waar ze ook deel gaat uit maken. Zij is uiteraard niet tegen Erdogan maar tegen de islam. Erdogan is ook tegen de islam en is onderdeel van de nieuwe wereldorde.Tenslotte heb je ISIS die direct uit Israel stamt en waar Wilders in het geheim ook lid van is. Ik ben daarom ook overtuigd dat Wilders achter de aanslagen zat in Parijs en in Brussel.

  Dit alles heeft een doel: De nieuwe wereldorde die de vredelievende islam wil uitroeien.

  1. Floris

   Zit jij in dezelfde inrichting als Paardenpis?

   1. Beukman

    Svetlana is de enige echte trol op DDS. Ik weet niet of dit aan de moderatie van DDS te danken is, maar het is voorwaar niet gek.
    Wat mij betreft is er plaats voor precies één trol op een forum. Gun hem zijn plekje onder de zon.

    1. Floris

     “Svetlana is de enige echte trol op DDS.”

     Ben je je vrind weer uit de wind aan het houden, Bukman?

     We kunnen natuurlijk effe stemmen wie hier zoal het predikaat ‘trol’ verdient. Ik geef je op een briefje dat je vrind dan hoog scoort.

     1. Beukman

      Natuurlijk, Floortje. Bovendien zouden behalve Svetlana en mijn vrind CP ook Julius, Mar, Sarko, ikzelf en nog één of twee die ik nu vergeet bovenin de scorelijst eindigen.
      Laten dat nu precies degenen zijn die hier zorgen voor het broodnodige tegengeluid, en aldus DDS levend houden. Ironisch, niet?

      Ik zal het je nog gekker vertellen: een heleboel DDS-scribentjes zijn er heilig van overtuigd dat bovengenoemde aliassen alle te herleiden zijn tot één persoon. Een andere vrind van mij, te weten Houtlijm, heeft daarvan onlangs nog een kleurrijke voorstelling gegeven.

  2. Ali Yas

   Lieve help…

  3. ceteris paribus

   Svetlana, je spoort niet of je komt hier slechts om te trollen. In beide gevallen lijkt het me verstandig je volledig te negeren.

   1. Floris

    …sprak de trol der trollen.

 6. Niek

  @Floris, Zweetlama is het laatste gezien – rollend met haar ogen en onverstaanbare woorden krijsend – inderdaad in de zelfde inrichting als Simon Sijksnor alias Peter Paardepis -alias alias.

  Zweetlama’s situatie op dit moment. De rechter beziet na twee jaar behandeling, geadviseerd door deskundigen, of het risico op een recidief voldoende is afgenomen en of zij de kliniek mag verlaten. Komt de rechter tot de conclusie dat dat niet zo is, dan verlengt hij het verblijf met twee jaar, net zolang tot het risico op een nieuw delict – zoals o.a. een blijvend gestoorde DDS-bijdrage – voldoende verminderd is. Er zijn helaas ook patiënten die niet willen meewerken aan hun behandeling of bij wie de behandeling onvoldoende resultaat oplevert. Bij hen kan resocialisatie niet kan plaatsvinden. Deze mensen komen uiteindelijk niet in vrijheid, maar blijven in een gesloten inrichting: op een longstay of longcare afdeling. Zij komen waarschijnlijk nooit meer vrij. Onze zorg omtrent onze patiënt Zweetlama voelt u al.

  1. The Oracle

   beschrijf jij nou ook gelijk CP ???
   dan wel ??
   wat goed dat jij hem gelijk herkende daar ,
   maar ja, hij kwijlt uit beide mondhoeken
   dus dat zit hij goed waterpas zeg maar, met zijn “”buisje “‘ aan
   Heb jij al informatie wanneer onze 5 eenheid,
   de verwarde samenvoeging ,
   dan wel
   Simon, CP, beukman , chizo , julius , etc in 1 x weg mogen ??

   zal wel bussie komt zo worden ,

   Leuk he dat CP, al dagen naar die foto’s van die kaalgeschoren vrouwelijke familieleden
   zit te kijken, en nog steeds twijfelt of hij ze zal plaatsen !!
   verder
   geen enkele reactie op het fenomenale “”FACISTEN ” VERHAAL
   HIJ SCHIJNT NU GOOGLE AL DAGEN ONVEILIG TE MAKEN !!

   BEN BENIEUWD

   GR. the oracle

  2. Floris

   @ Niek:

   Ja, dat gaat waarschijnlijk niet meer goedkomen. 😉

 7. CJD

  Beste mensen,

  hoe gestoord de opmerkingen van Svetlana ook lijken wil ik je erop attent maken dat je haar opmerkingen alleen zo af en toe tegenkomt in tegenstelling tot die van anderen op deze site. Ook wil ik je erop attent maken dat trollen komen en gaan. Een naam is hier echter gebleven. Simon Brouwenstein, Spleen, Ceteris paribus = de zelfde persoon.

  Svetlana is Russisch en zou zich ook niet helemaal bekend zijn met alle nederlandse media dus heeft ze zeker ook hulp moeten hebben van een “ingewijde”. Iemand die zijn hele bestaan hier aan het trollen is en daarom dus ook andere trollen in aanraking laat komen met deze site. CP kent Svetlana daarom ook persoonlijk net als hij alle andere “trollen” op de pagina persoonlijk kent.

  Het lijkt mij eens tijd om deze pathologische aandachtstrekker voorgoed te bannen van deze site

  1. The Oracle

   goed idee CP
   Beloof je nu voor altijd op te pleuren ???? whahahaha

   stuur eerst even die geschoren familie foto’s het net op ,

   en geef even antwoord op de facisten , jouw vrienden in de EU

   je gaat ons nu vertellen dat de hele DDS redactie , trollen zijn ??

   ik heb “”BUURMAN AL MAANDEN NIET MEER GEZIEN ??

   komt tie ook weer tevoorschijn , whahahaha

   onder welke naam , schrijft livenstro ???

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.