5 fantastische redenen om kinderen te willen

Geen categoriejun 25 2016, 19:00
Denk jij na over gezinsuitbreiding, maar heb je een beetje inspiratie nodig? Lees dit artikel dan.
Kinderen voegen een hoop toe aan je leven: zoveel op een goede als op een... minder goede manier. Een voorbeeld van beide aspecten: ze houden altijd van je, maar ze zorgen er ook voor dat je nooit meer kan uitslapen.
En zo zijn er veel meer voorbeelden te bedenken. Mijn top 5 voorbeelden van goede (of toch niet?) redenen om kinderen te nemen:
Een 3-jarig kindje haalde per ongeluk al het toiletpapier van de rol. Maar maak je geen zorgen: hij heeft het zelf helemaal gefikst. Op zijn eigen bijzondere manier dan:
De bijkeuken stond blank omdat het kind van deze man een "zakappel" had. Dat betekent: een appel die je overal met je meesjouwt. Leuk concept, maar het is wel handig als ze die appelen even uit hun jaszak halen voor ze in de was worden gegooid:
Vroeg wakker worden: kleuter maakt papa wakker door zijn voet onder zijn kin te steken en vervolgens keihard te trappen. Lekker he, kids?
Deze kinderen zijn niet al te snugger. Het voordeel? Hun ouders hoeven niet te sparen voor hun studietijd.
En mijn persoonlijke favoriete redenen om kinderen te krijgen: je kunt hun eten opeten als ze vol zitten.
Boven dit artikel is er nog een bonus-'voordeel' van het hebben van kinderen. De hele tekst bij de foto is:
sticker
Fantastisch natuurlijk. Zo zijn kinderen altijd een hilarische verrijking van je leven, ook als ze dat zelf niet door hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten