Dit is Albert. Hij is 95 jaar oud en een echte levende legende

Ontmoet Albert. Hij is vandaag 95 jaar oud geworden maar is effectiever dan de meeste mannen van 60.

Of het nou koken betreft, schoonmaken, of het doen van klusjes aan het huis en de tuin, Albert Scholes gaat nooit bij de pakken neer zitten. Zijn verhaal is nu viraal gegaan op Facebook.

Adam Beard maakt al enkele jaren de ramen schoon van Albert’s huisje in Groot-Brittannië, en zette onlangs een post online (met foto) over zijn klant die hij ‘een echte puike vent’ noemt. In zijn stuk legt Adam uit dat Albert altijd aan het werk is, elke dag weer een heerlijke, grote lunch kookt voor zichzelf en zijn zieke vrouw (voor wie hij zorgt), vaak in de tuin of aan het huis werkt, of zijn buren meeneemt naar het winkelcentrum zodat ze boodschappen kunnen doen. Albert rijdt namelijk nog altijd auto. Zijn buren beleven daar heel veel plezier aan.

Glazenwasser Adam zegt zo onder de indruk te zijn van Albert’s geweldige levenshouding en energie dat hij persé een Facebook-post over hem wilde schrijven. Hij vroeg Albert of dat mocht. Die ging niet alleen akkoord, maar poseerde ook nog even voor een foto: met kwast in hand. Hij was het tuinhek namelijk aan het verven.

Adam’s Facebook-post is ondertussen meer dan 50.000 keer gedeeld door lezers en heeft honderdduizenden likes verzameld.

This is Albert, he is one of my customers on my window round. He was out painting his fence. He is 95 years old 😮😮 he's…

Geplaatst door Adam Beard op Zaterdag 28 mei 2016

Wat is Albert een held, en wat geweldig dat Adam hem zo in het zonnetje heeft gezet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.