Justin Bieber ontspoort volledig: vechtpartijen en bizarre video’s. Kan Lewis Hamilton hem helpen?

Zijn management-team maakt zich ernstig zorgen om de jonge zanger. 

Even leek het zo goed te gaan met Justin Bieber: de Canadese zanger scoorde het afgelopen jaar een aantal gigantische hits die ook door een ouder publiek werden gewaardeerd, in plaats van het gebruikelijke publiek van jonge tienermeisjes. Een mooie carrièrestap dus, en ook in Biebers persoonlijke leven was het wat rustiger.

Maar daar is helaas verandering in gekomen: volgens ingewijden maakt het team van Justin zich ernstig zorgen over zijn bizarre gedrag. De zanger plaatste de laatste tijd een aantal opmerkelijke zaken op Instagram, waarvan de volgende video toch wel het meest bizar is:

Juist ja. Bieber zingt met een deprimerende stem “I don’t know why”… Nou, ik weet ook niet waarom je zo’n video op je Instagram zou zetten. En dan nog iets: woensdag had Justin een nare vechtpartij. Hij was met vrienden naar een basketbalwedstrijd gegaan, maar na afloop kreeg hij ruzie met een man op straat. Misschien had de voorbijganger iets onaardigs gezegd, of kregen ze ruzie over de wedstrijd… Hoe dan ook, de zanger krijgt er keihard van langs en wordt neergeslagen:

Daarnaast wil de zanger tegenwoordig niet meer op de foto met fans. Hoe lief ze het ook vragen, hij weigert pertinent. Hij wil zich namelijk niet meer voelen als een dier in de dierentuin, zo laat de zanger weten. Tja, niet echt aardig tegenover de fans natuurlijk, al is het begrijpelijk dat Justin soms gek wordt van alle aandacht. Volgens een insider wordt Justin helemaal gek van alle drukte:

“Justin is er helemaal klaar mee, hij voelt zich volledig opgebrand. Hij heeft weinig vrienden, het zijn telkens andere mensen in zijn omgeving met wie hij omgaat. Hij heeft een pauze nodig.”

Één van de mensen met wie Justin wél regelmatig omgaat en die een oprechte vriend lijkt, is Lewis Hamilton. De F1-coureur brengt veel vrije tijd door met de zanger, en ze lijken een goede band te hebben die verder gaat dan alleen een beetje lol maken. Kan Justin met Hamilton over zijn gevoelens praten? Het is te hopen dat zo’n jonge zanger een vriend heeft die hij zo nu en dan in vertrouwen kan nemen. Want zonder vrienden wordt ieder mens gek, en Justin al helemaal.

Instagram / Justin Bieber
Instagram / Justin Bieber
Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.