Vrouw gaat op de foto met een tijger maar kijk wat er gebeurt zodra ze zich omdraait!

Vrouw gaat op de foto met een tijger maar kijk wat er gebeurt zodra ze zich omdraait!

Ik zou echt direct een hartaanval krijgen, wow.

Een uitje naar de dierentuin is altijd leuk en gezellig. Lekker rondkijken bij de apen, de reptielen en natuurlijk de tijgers! Maar voor deze vrouw werd een bezoekje aan de dierentuin het engste wat ze ooit had meegemaakt. Ze ging op de foto met een tijger, op zich natuurlijk een goed idee. Wie wil er nou niet zo'n foto voor op Facebook of Instagram?

Maar zodra ze omkijkt, wordt het wat minder leuk... Zoiets angstaanjagends heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt in een dierentuin!

[video width="202" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/Атака-тигра-Tiger-attack-360p_30fps_H264-128kbit_AAC.mp4"][/video]

Laten we hopen dat deze vrouw snel bijkomt van de mini-hartaanval die ze hier ongetwijfeld aan heeft overgehouden... Ze heeft in ieder geval een unieke ervaring gehad én er is een unieke video van gemaakt! Maar ik denk niet dat ik ooit op die manier met een tijger op de foto zou gaan, brrrr...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Vrouwen Dierentuin Videos Tijger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties