Nieuwe singlehoes Fergie is gelekt… en daar zijn heel veel mannen maar wat blij mee

De 41-jarige zangeres staat namelijk topless op de cover.

Kijk, hiermee zorg je er natuurlijk wel voor dat mensen over je nieuwe single praten:

In eerste instantie wilde Fergie niet dat de hoes al uitlekte, maar toen een ander de cover online zette besloot ze om dat zelf ook maar te doen. If you can’t beat ‘em, join ‘em, zal ze gedacht hebben.

Hoewel veel mannen hier ongetwijfeld buitengewoon blij mee zijn denkt een groot aantal Fergie-fans daar heel anders over. Zij vinden namelijk dat ze haar sex-appeal te veel gebruikt om haar muziek aan de man te brengen. De Telegraaf citeert enkele boze fans:

[O]p social media blijken niet alle fans even enthousiast te zijn over haar nieuwe look. “Trek a.u.b. kleren aan Fergie!?”,schrijft een fan op Twitter. “Ze begint steeds meer op Madonna te lijken. Best jammer!”, reageert een ander. “Ik was in 2009 nog fan van Fergie, maar twijfel of ik dat nog moet zijn”, aldus een voormalige fan.

Andere fans zijn er juist wel weer heel blij mee, getuige de reacties op dit filmpje dat ze online zette met hoogtepunten van haar nieuwe single:

En nee, dat ziet er ook bepaald niet slecht uit. Sterker nog, Fergie is mooier dan ooit. En dat terwijl ze al 41 jaar oud is! Geen wonder dus dat ze nogal trots is op haar lichaam.

Of vind jij dat ze nu toch wat te ver gaat en inderdaad ‘te veel op Madonna begint te lijken’, zoals één van haar critici stelt?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.