Ontroerend! Deze agent redde z’n leven bij de aanval in Orlando. Nu worden ze herenigd

Het is pas één week geleden dat in Orlando een verschrikkelijke terroristische aanval plaatsvond, waarbij behalve bijna vijftig doden ook tientallen gewonden vielen. Eén jongen kon worden gered, en staat nu oog in oog met de man dankzij wie hij nog leeft..

Het was één grote chaos bij de terroristische aanval op de club Pulse in Orlando, waar 49 mensen de dood vonden. Eén jongen – Angel Colon – kon echter ontkomen, en dat heeft hij te danken aan het heldhaftige optreden van politie-agent Omar Delgado.

De twee ontmoeten elkaar enkele dagen later weer in een ziekenhuis, waar Angel opgenomen is. Want alhoewel de jongen wist te ontkomen, was dat niet ongeschonden. Voordat hij de homobar kon ontsnappen, werd hij driemaal in z’n lichaam geschoten door de terrorist Omar Mateen.

Het was echter een volledige verrassing voor de herstellende jongen toen één van z’n helden plotsklaps voor z’n neus stond:

De agent had passende woorden:

“Ik ben officier Omar Delgado. Ik ben één van degenen die je hebben geholpen bij het gevaar weg te komen. Ik heb een grote knuffel van je nodig, jongeman!”

En zo geschiedde:

orlando-web-thumbHier zijn geen woorden voor: dit is gewoonweg prachtig!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. toetssteen

    Geeft de mens moed. Er zijn meer goede mensen dan beroerlingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.