Vrouw ziet haar moeder op foto van de man met wie ze 15 jaar later zou trouwen

Ongelooflijk. Dit is het lot, dat kan niet anders.

Het Chinese echtpaar Yiqin Lu en Hedong Zhang gingen door hun foto’s omdat ze wat mooie foto’s wilden gebruiken voor hun huwelijksalbum. Toen zagen ze opeens iets dat  hun adem deed stokken: een foto van man Zhang met, in de achtergrond, Lu’s moeder. De foto werd 15 jaar genomen voordat Zhang en Lu elkaar ontmoetten.

De twee konden het bijna niet geloven. Ze pakten de foto en gingen naar Lu’s moeder. Die bevestigde vervolgens dat zij inderdaad de vrouw met de rode jas was. Om er zeker van te zijn gingen ze ook door de foto’s van de moeder, die vervolgens eentje vond die bevestigde dat zij het echt was.

Screen Shot 2016-06-11 at 14.50.09

Lu:

“Dit is ongelooflijk. Als er niet zo’n foto geweest was had ik nooit geloofd dat dit soort dingen kunnen gebeuren; ik zou dit soort verhalen beschouwen als een sprookje. Nu weet ik dat het ’t lot was.”

De foto werd bij het Ling Shan gebergte genomen: zowel Lu’s moeder als Zhang waren daar om een groot standbeeld van de Boeddha te bekijken. Zhang was toen slechts 14 jaar oud en het zo nog 15 jaar duren voor hij zijn aanstaande echtgenote, de dochter van de vrouw op de foto, zou ontmoeten.

ImagineChina
ImagineChina

Om het verhaal nog opmerkelijker te maken bleek uit onderzoek dat Zhang en Lu allebei mee waren op de reis, in dezelfde bus zaten, en hun vakantie zelfs bij hetzelfde reisbureau geboekt hadden.

Ongelooflijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.