Een gezin verkoopt hun huis, verhuist, maar vergeet één gezinslid…

Hoe kunnen mensen dit hun hond aandoen?

Het is werkelijk niet te geloven, maar blijkbaar zijn er mensen die zo weinig van hun hond houden dat zij hun ‘beste vriend’ gewoon achterlaten als ze verhuizen.

Dat gebeurde onlangs in ieder geval met de hond in de video hieronder. Het arme beestje — een teefje — moest zichzelf opeens maar zien te redden. Buurtgenoten hielpen haar een beetje, maar dat was natuurlijk niet genoeg om haar gelukkig te maken.

Toen onze vrienden van Hope for Paws bij het teefje kwamen rende ze dan ook snel weg. Ze blafte, piepte, en verstopte zich. Kortom: ze was in korte tijd al behoorlijk bang geworden voor mensen en zelfs verwilderd.

Uiteindelijk lukte het de dierenvrienden om het teefje te redden. Eenmaal aan de ketting liet ze zich aaien. Ze zat natuurlijk wel onder de vlooien, maar daar viel wel iets aan te doen. Ze werd dan ook meteen naar een dierenarts gebracht, die haar op allerlei verschillende manieren behandelde en haar ook meteen goed schoonmaakte.

Het hondje kreeg de naam Madison en werd uiteindelijk geadopteerd door een ander gezin. Ze is weer dolgelukkig én gezond.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.