Feestvierende Nederturken zijn niet ‘slecht geïntegreerd,’ ze zijn helemaal niet geïntegreerd

Kamerleden ergeren zich dood aan de praktijken van Nederturken die nu al een paar dagen feestvieren dat hun Grote Leider de militaire coup heeft overleefd.

Zoals De Telegraaf bericht:

Kamerleden ergeren zich groen en geel aan de reactie van Turkse Nederlanders op de mislukte staatsgreep. De feestvierders laten volgens de politici zien dat ze slecht geïntegreerd zijn.

„Deze mensen juichen dus in Nederland voor de schaduwkanten van Turkije en importeren het sektarisme van het Midden-Oosten dat wij in ons land kunnen missen als kiespijn”, zegt VVD-Kamerlid Ten Broeke.

Het probleem is natuurlijk niet, zoals De Telegraaf beweert, dat deze Nederturken slecht geïntegreerd zijn: ze zijn helemaal niet geïntegreerd. Deze mensen, die vaak geboren en getogen zijn in Nederland beschouwen zichzelf helemaal niet als “Nederlanders.” Als ze het over “ons land” hebben refereren ze aan Turkije, niet aan het kleine kikkerlandje waar ze sinds jaar en dag wonen.

Sterker nog, in veel gevallen hebben ze een absolute hekel aan Nederland en wonen ze er alleen maar omdat het er economisch gezien veel beter wonen is. Als dat niet zo was waren deze mensen linea recta naar Turkije geëmigreerd.

Het enige probleem is natuurlijk: wat met ze te doen? Deze mensen hebben de Nederlandse nationaliteit. De opties zijn daardoor nogal beperkt. Misschien dat we deze generatie al voor verloren moeten verklaren en ons moeten richten op de nieuwe generatie: de kinderen van deze mensen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

  1. Bromsnor

   Zoals Pim Fortuyn al jaren terug zei: ” De vijfde colonne is onder ons”.

   https://youtu.be/qvm6dYEZslw

 1. Peter Selie

  Video: Sarah Wagenknecht Verklaart Waarom Burger Kotst Van EU

  https://youtu.be/595cAER34PA

 2. Vigo

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/turkey-coup-disturbing-picture-shows-8437742#ICID=sharebar_twitter

  Pure ISIS praktijken in de “democratie” Turkije, en Timmerfrans is er opgetogen over dat die ‘democratie’ is gered.

 3. Houtlijm

  Turken gebruiken Nederland als kolonie en wingewest. Integreren is verboden voor iedere moslim, zegt het oorlogshandboek quran. Pluk ze kaal, vreet ze leeg en als je voldoende hebt verzameld keer je terug naar je geliefde vader/moederland. Uiteraard met behoud van de Hollandse kinderbijslag, AOW en repratieringstoelage.

 4. Bromsnor

  Belangrijk is om je af te vragen waarom uberhaupt meer dan 60 procent van de Turkse Nederlanders op de islamist Erdogan stemt, iemand die haaks staat op al onze vrijheden en democratie.

  Hoe kan dat?

  Er gaat iets fundamenteel fout als zo’n groot deel van een bepaalde bevolkingsgroep (moslims) onze normen en waarden niet onderschrijft of uitdraagt maar een islamist steunen die van Turkije een islamitische staat maakt.

 5. Ni28

  Geen tekort aan domme naïviteit bij onze politieke leiders. Zij dachten dat een moslim die hier komt zal integreren. Waarom zou hij dat doen daarvoor is hij niet gekomen. De sociale voorzieningen zijn de echte reden. En waarom zou je integreren als je twee paspoorten hebt? Niet nodig, als de koek hier op is verkas je terug. Het zijn geen Nederlandse Turken maar gewone Turken die profiteren van de vrijheid van het Westen die zij tegelijkertijd bestrijden. Geldt trouwens voor andere moslims ook.

 6. ceteris paribus

  “Het enige probleem is natuurlijk: wat met ze te doen?”

  Begin er eens mee als volwaardige medeburgers te beschouwen, zou ik zeggen. Als dit soort wij-zij denken leidt onvermijdelijk tot ellende.

  Eigenlijk is dit het grootste probleem van deze tijd.

  1. LantR.fant

   CP, ik ben het volkomen met u eens.
   Nu wordt je natuurlijk nooit medeburger als je elk jaar enige weken terug gaat naar het land van herkomst van je familie, als je daar ook een huis hebt, als je hun godsdienst en maatschappelijke moraal blijft zien als de enige kernwaarden die voor jou van toepassing zijn.

   Dan blijf je een vreemdeling in het land waar je woont.

   Medeburger zijn houdt dus in, dat je je aanpast aan de moraal van je nieuwe vaderland.

   Onze benadering moet er dan 1 gaan worden, die het medeburgerschap van de Nederturken gaat afdwingen.
   Dus geen multi culti meer, maar 1 cultuur, de Nederlandse.

   Dat is toch ook wat ú bedoelt, niet?
   Dan zijn we het weer roerend eens, samen.

   Al zullen nogal wat politici en beroeps-zeurders hun maatschappelijke zienswijze in deze zaak wel iets moeten bijstellen.

   1. ceteris paribus

    Nee, dat bedoel ik niet, Lanterfant, ik meen dat iedereen met een Nederlands paspoort die zich aan de wet houdt voluit Nederlander is. Dat er Nederlanders zijn van verschillend pluimage en komaf is iets wat al eeuwen het geval is, we leven ook al eeuwen in een multiculturele en pluriforme samenleving.

    1. LantR.fant

     U gaat de goede kant op.”We leven ook al eeuwen in…” Maar in al die eeuwen golden er een par simpele regels. 1. je zorgt voor werk, want anders ga je dood aan de honger. 2. je spreekt de taal van het land, anders krijg je geen werk. en 3. Je neemt de gewoonten van het land over, dan heb je sneller te vreten.

     Een open samenleving is echt iets anders dan onze huidige “vertaling”daarvan.
     In al die eeuwen waren begrippen als multicultureel en pluriform ook net zo populair als speklapjes in Mekka. Aanpassen of doodgaan.
     Wat wereldwijd dan ook wel de norm is.

     Multicultureel en pluriform kwamen aan de orde toen onze verzorgingsstaat zwaar debiliserende trekjes begon te vertonen.

   2. Troelstra

    Moslims streven geen medeburgerschap na. Moslims nemen een houding welke is gericht op het niet (willen) integreren aan. En hebben enkel te eisen en niets te bieden. De Islam kent geen wederkerigheid. De Islam streeft onderwerping aan de Islam na. De Islam wil onze moderne, Verlichte waarden niet delen. Moslims zijn als de Paarden van Troje. En deze dien je op grote afstand van je eigen continent te houden. Een dramdwangmatige, totalitaire, agressieve en parasitaire ideologie als de Islam is gewoon niet inpasbaar hier in Europa.

  2. Anna

   ceteris paribus. Dat “wij-zij” denken is typisch islamitisch. Dat wordt er in moskeeën vanaf geboorte ingestampt. Grootste probleem is de islam. Waarom zouden moslims (stammen) elkaar al 1400 jaar uitmoorden.

  3. Anna

   ceteris paribus. De oorspronkelijke Nederlander die ging emigreren bijvoorbeeld naar Australië moest afstand doen van zijn Nederlandse nationaliteit/paspoort.

 7. ceteris paribus

  Laten we wel wezen: de gemiddelde PVV-stemmer kun je toch ook niet als een geïntegreerde Nederlander beschouwen?

  Lees de barbaarse bijdragen van verwarde zielen als Vigo, Geah, Houtlijm en Seneca: dat zijn toch geen mensen die iets begrijpen van de Nederlandese cultuur en zijn kernwaarden?

  1. Vigo

   Je ouwe pestkankermoer is verward paardepisnek, waarschijnlijk door toedoen van het kaalscheren in mei ’45.

   1. ceteris paribus

    Dat bedoel ik dus met verward.
    Arme kerel.

   2. Houtlijm

    Ik begrijp dat ceteris uit een NSB-gezin komt, Vigo? Heel begrijpelijk, als je alle verwarde reacties van deze gespleten persoonlijkheid leest. Zo’n trauma moet je wel levenslang op anderen botvieren. Ik kijk uit naar een Nürnberger Tribunaal 2.0.

    1. Beukman

     Als je toch bij mijn vriend Vigo in de leer gaat in zijn Touwslagerij, kan die jou meteen even uitleggen dat je gespleten persoonlijkheden ziet waar deze niet zijn. Hij heeft dat nl. beter door dan jij.

     1. Houtlijm

      Hoe schattig: Beukman reageert weer eens op een post bestemd voor ceteris. En beweert daarbij dat laatstgenoemde helemaal geen gespleten persoonlijkheid heeft. Terwijl ze geacht worden elkaar niet te kennen. Lief van je dat je voor je holmaatje zo in de bres springt Neukemans

     2. Beukman

      Bovendien ken je de regels niet, @Lijmpje. Het staat iedereen vrij om op iedereen te reageren. In dit geval is het bovendien wel heel erg logisch dat ik reageer op jou: je meent immers dat CP en ik dezelfden zijn.
      Welnu: Vigo kan jou op dit vlak bijpraten. Waarom vraag je niet even aan hem hoe het zit? Of blijf je liever in je waan?

     3. Houtlijm

      “In dit geval is het bovendien wel heel erg logisch dat ik reageer op jou: je meent immers dat CP en ik dezelfden zijn.” Inderdaad, heel erg logisch. Sympathiek van je dat je het eindelijk toegeeft. Nu al die andere subpersoonlijkheden nog. Op weg naar genezing en eenheid in je hoofd, je kunt het Wim Simon Paribus!

     4. Beukman

      Wat geef ik dan toe, @Lijmpje?

     5. ceteris paribus

      Houtlijm blijft liever in zijn waan, Beukman.

      Wel geestig overigens dat Floris, alias Cat, alias Catweazle, op het jouw bekende zieke stalkforum nu openlijk begint te twijfelen aan zijn object van stalking en ook zijn eerdere idee dat we grof worden betaald door onze Linksche overheid.

      http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=269&start=1080

     6. Houtlijm

      Neukman en Paardepis doen wel heel erg veel moeite om Houtlijm er van te overtuigen dat ze toch echt twee heel verschillende mensen, persoonlijkheden, accounts, inloggers en reaguurders zijn. Alles wordt uit de kast gehaald om Houtlijmpje te overtuigen. Dat is natuurlijk zeer verdacht: waarom zoveel moeite, als het sop de kool niet waard is?

     7. Beukman

      @CP
      Ha. Interessante pots, met name dan die van gisteren om 15.21. De Grondlijn Theorie. Hoog tijd dat een vlijtig liesje van Uitingvrij een Wikipedia-pagina aanmaakt, waarin de diverse theorieën op een rijtje worden gezet.

      Ik vind het mooi en goed dat Floris zo aan het twijfelen is. De waarheid doemt levensgroot voor hem op. Toch ziet ie haar nog niet, wellicht omdat ze al te banaal is.

     8. Beukman

      Ik ben hier voor mijn lol, @Lijmpje, en jouw waanidee verschaft me plezier. Ergens vermoed ik dat je zelf ook wel weet hoe het zit, maar dat je het gewoon niet wil toegeven.

      Ik geef je mijn woord dat als je eindelijk wél toegeeft allang te beseffen dat CP en ik twee verschillende personen zijn, ik er verder niet meer over door zal zagen.
      Ik vermoed dat voor CP hetzelfde geldt.

     9. Houtlijm

      Dit riekt naar een uitermate slappe en domme poging tot ‘omkoping’ : “Ik geef je mijn woord dat als je eindelijk wél toegeeft allang te beseffen dat CP en ik twee verschillende personen zijn, ik er verder niet meer over door zal zagen.”

      Hoe meer je probeert te overtuigen, hoe verdachter het wordt Beukman. Daar heb ik je al een paar keer op gewezen. Als ik door CP met Floris vereenzelvigt wordt, reageer ik er geen eens op: totaal oninteressant en je gelooft maar wat je wilt, het maakt me niets uit. Jullie doen teveel je best, snap dat nou eens.

     10. Houtlijm

      Herstel: vereenzelvigD

     11. Beukman

      Je verwart ons, @Lijm. Dat was niet CP, maar ik (tenzij hij het ook eens heeft gedaan).
      Enfin, je blijft bij je mening? Dan zal je het weten ook.
      Enne… van spelfouten lig ik niet wakker hoor.

     12. Floris

      @ Houtlijm:

      Hoewel Ceteris vaak gebruik maakte van sokpoppen lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat Beukman ook een sokpop van hem is. Wat wel goed zou kunnen is dat het collega’s zijn. Mogelijk bij bureau Grondlijn dat door de overheid of een politieke partij wordt ingehuurd om fora in de gaten te houden en de discussies te ontregelen danwel in een door de opdrachtgever gewenste richting “bij te sturen”.

      Marieke zou ook heel goed bij Grondlijn kunnen werken. Je ziet en voelt dat die drie continu samenwerken op een manier die ik bij anderen niet zie. Dit ‘uiteraard’ onder het mom dat ze het hier zo leuk vinden.

     13. Houtlijm

      Oei, nu moet ik uitkijken: een directe bedreiging! Neukman schrijft: “Enfin, je blijft bij je mening? Dan zal je het weten ook.” Oh my God, dit gaat helemaal fout – ik sidder en beef, waar zijn de voorbedrukte aangiftes, wie helpt me, no panic, no panic!

     14. Beukman

      Floris floort:
      “Wat wel goed zou kunnen is dat het collega’s zijn. Mogelijk bij bureau Grondlijn dat door de overheid of een politieke partij wordt ingehuurd om fora in de gaten te houden en de discussies te ontregelen danwel in een door de opdrachtgever gewenste richting “bij te sturen”.”

      Ah. Dus Grondlijn is dan een of ander webcare-bureautje, en wat er op hun eigen site staat is dus een dekmantel? Ik had je toch al uitgelegd hoe dat werkt, webcare, en met welk doel grote bedrijven en organisaties, ook politieke, webcare inzetten?
      Wie of wat zou er nou geld betalen om op een tamelijk marginaal forumpje als DDS goedbetaalde professionals in te zetten, die tot taak hebben om precies het omgekeerde te doen als wat webcare medewerkers worden geacht te doen?
      Om een voorbeeld te geven: zouden CP’s berichtjes over de EU op DDS leiden tot meer begrip voor de EU, of tot minder? Als Grondlijn was wat jij denkt, dan zou ik CP er onmiddellijk uitgooien!

      Neem ook even de lijst door van organisaties waarvoor Grondlijn werkt:
      http://www.grondlijn.nl/waar-we-werken.html

      Ook meent Floris:
      “Marieke zou ook heel goed bij Grondlijn kunnen werken. Je ziet en voelt dat die drie continu samenwerken op een manier die ik bij anderen niet zie.”

      Tja jongen, we zijn het meestal gewoon redelijk met elkaar eens. Kokerdenken doet dan de rest.

     15. Floris

      De link naar bovenstaande post van Big Deal: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=3117

     16. Beukman

      @Floris
      Grappig verhaaltje, zeker met het hatseflats stukkie erbij dat je niet had meegeplakt. Helaas is het niet onderbouwd en uiterst speculatief. Ik ga er niet diep op in nu, dat moet CP maar doen – als ie zin heeft.
      Allereerst: datum moet niet zijn 5 jan 2016 maar 5 jan 2001?

      De passage die me het meest in het oog sprong is deze:

      “Cypres vertoont zich op AltarOfDemocracy en is zo dom zijn personalia in te vullen alvorens flink ruzie te trappen met de forumleiding.”

      Hoe waarschijnlijk is het dat een door de wol geverfde forumbezoeker per ongeluk zijn NAW-gegevens invult op een forum? Niet heel erg, schat ik in. We hebben als pover “bewijs” dus de bewering van één pissige beheerder van AltarOfDemocracy, niet uit de eerste hand maar uit de mond van BigDeal. De laatste mag dan betrouwbaar zijn, maar is die beheerder dat ook?

      Het is natuurlijk uiterst simpel om een tegentheorie te produceren die is gebaseerd op evenveel aannames: de betreffende beheerder kende Wim Hutten persoonlijk, had nog een appeltje met hem te schillen, en koppelde als geintje de virtuele figuur Cypres aan hem. Vervolgens is dat een eigen leven gaan leiden.
      Nee, dit hoeft niet waar te zijn hoor, maar het klinkt in ieder geval een stuk aannemelijker dan de theorie dat een drukbezette werknemer (of wat is ie precies) van een adviesbureau erin slaagt om naast zijn werk ook nog de godganse dag berichtjes in fora te ponsen.

      Dan dit:

      “en komt tot de schokkende conclusie dat sommige bijdragen vrijwel gelijktijdig verschijnen. ”

      De crux zit hem in het woordje “vrijwel”. Ook mij vielen de salvo’s van berichtjes op toen CP op DDS verscheen. Zoals een mixer door de slagroom trekt. Ik volgde zijn spoor wel eens, en mijn conclusie was dat de man behalve een razendsnelle tikker een zeer snelle en heldere denker is, waarvoor ik mijn petje afneem. Zijn bijdragen verschenen niet tegelijk maar vlak na elkaar, en vertoonden niet alleen in stijl grote overeenkomst, maar, veel belangrijker, in de mate waarin hij de automatische spellingchecker van zijn iPad onder controle had. De “correcties” waren regelmatig hilarisch. Jij, hij deed het allemaal in zijn eentje.

      De leukste passage uit BigDeals proza vond ik deze:

      “Ook wordt er geopperd dat adviesbureau Grondlijn wel eens zou kunnen zijn ingehuurd teneinde de fora te destabiliseren en het politiek correcte evangelie te prediken, alsmede de complete ramp van de multikul te relativeren en onder Haagse mistflarden te doen bedekken.”

      Het wil niet echt lukken he met die missie? Fora komen en gaan als paddestoelen, maar dat is nooit anders geweest. Ondertussen wordt de toon almaar minder politiek correct. Missie mislukt, maar CP weet van geen ophouden! Heeft Grondlijn wel al met hem gecommuniceerd dat hij zich onverwijld van het Front dient terug te trekken?
      We hebben hier ook al mogen lezen dat CP door de EU wordt betaald om de gebruikers van fora warme gevoelens te laten ontwikkelen voor de EU. Deze theorie is gebaseerd op de paranoïa van degenen die een advertentie voor een webcare-medewerker verwarden met die voor een onruststoker.

      Wordt ongetwijfeld vervolgd. Spoor die BigDeal maar eens op, misschien komen we dan verder. Ik geloof nog steeds geen fluit van het verhaal.

     17. Floris

      Is beantwoordt op UV (daar is een quote-functie en dat is wel handig bij zulke lange posts).

     18. Beukman

      @Floris
      Gezien en gelezen.
      Sowieso wel beter ja, verder te gaan op UV. Goeie zet dus.
      Ik bewaar hem voor morgenavond.

     19. ceteris paribus

      Beste Floris,

      Je zult me wellicht niet geloven maar ik heb nog nooit gehoord van het forum Altar of Democracy, laat staan dat ik ooit op dat forum zou hebben gepost. De naam Cor Stoker heb ik wel eens opgevangen (naar ik weet een extreem-rechtse activist; staat me ook bij dat hij overleden is) maar ik herinner me niet ooit met de man op een forum een woord te hebben gewisseld.
      Dit soort gefantaseer is slechts een goede illustratie van de manier waarop dit soort verhalen wordt verzonnen en doorverteld. Met Big Deal wisselde ik ook nooit een woord maar ik vermoed dat ik dat lang geleden toen hij onder een andere nickname opereerde wel deed. De man had vele nicknames en een vaardige pen. Het was een totale nihilist die je nooit tot een inhoudelijk gedachtenwisseling kon verleiden maar hij schold zeer creatief en had (een schaars goed in jullie kringen) gevoel voor humor. Ik heb veel plezier met hem beleefd.
      Wat hij vertelt over Cyprus en Grontlijn en wat al niet is creatief bedacht maar het slaat verder helemaal nergens op. Het is uiteraard ook totaal irrelevant maar dat lijk jij niet te vinden.

      Ik herhaal mijn advies aan jou, Floris: dit gespeculeer over de privé-identiteit van mensen die op fora expliciet aangeven anoniem te willen blijven is zinloos, immoreel en ook niet zonder gevaar. Jij houdt je er al jaren mee bezig maar je houdt wel je eigen privé-identiteit angstvallig geheim. Dat is terecht maar als je zoveel energie steekt in het tegen de zin van betrokkenen achterhalen van NAW-gegevens is dat ook behoorlijk laf.

     20. Floris

      “Je zult me wellicht niet geloven maar ik heb nog nooit gehoord van het forum Altar of Democracy, laat staan dat ik ooit op dat forum zou hebben gepost.”
      —————————————————-
      Ik geloof jou inderdaad niet op je woord. Dat voorrecht heb je jaren geleden al verspeeld.

      BigDeal is volgens mij vrijwel zeker dezelfde als Fleetwood Macho met wie je inderdaad op UV-01 veel hebt gecommuniceerd zonder dat het inhoudelijk veel voorstelde. Ongetwijfeld hebben jullie dat elders onder weer andere nicknames ook gedaan.

 8. Marieke

  Veel Turken zullen zich zowel Turks als Nederlands voelen. Ze zijn blij dat de coup niet is geslaagd en zullen het erg vinden dat er landgenoten zijn omgekomen. Nou en. Wat is er mis met een feestje?

 9. Marieke

  En ook al woon je in een ander land, je zult je altijd ook Nederlander voelen, toch? Jij kunt er zelf over meepraten Michael. Of voel jij je geen Nederlander meer, nu je grotendeels in Turkije woont?

  1. ceteris paribus

   Touché!

  2. Houtlijm

   Bullshit en lulkoek Marieke, gelul in de ruimte. Ik woon in een ander land en ben daar volkomen geintegreerd. Daar heb ik ook mijn best voor gedaan. De taal geleerd, de cultuur omarmd, zoveel mogelijk contacten gemaakt, op clubs gegaan, gemeenteraadsvergaderingen bijgewoond – ik hoor er helemaal bij, omdat dat mijn intentie was. Nederlander ben ik van oorsprong, maar beslist niet fanatiek meer. Ik vind Nederland in veel opzichten nogal onnozel, grof geaard, calvinistisch en vooral: veel te socialistisch en dogmatisch groen.

   De meeste Turken daarentegen blijven in de 1e plaats Turk, nationalistisch en patriottisch zoals bij de theater-putsch van Erdogan bewezen werd. Ze kijken neer op de ‘ongelovigen’ en onze cultuur. Veel Turken spreken ook na 30 jaar nog beroerd Nederlands. Ze zullen Nederland altijd al wingewest zien. Groot verschil in mentaliteit en intentie dus!

   1. ceteris paribus

    Heb je je Nederlandse paspoort ook ingeleverd?

    1. ceteris paribus

     Houtlijm is zeker even met iets anders bezig.

     1. Houtlijm

      Ja, ik was bezig je holmaatje (een van de vele subjes in je hoofd) te beantwoorden, drol. En aan Wim Simon Ceteris besteed ik verder geen aandacht meer.

     2. Beukman

      Lijm is momenteel verstrikt in de dubbele en driedubbele persoonlijkheden die hij meent waar te nemen.
      Ik heb hem aangeraden om te rade te gaan bij Vigo, maar ik denk dat hij liever in zijn waan blijft.

     3. ceteris paribus

      Toch is de vraag eenvoudig te beantwoorden: heb je als goed geïntegreerde emigrant je Nederlandse paspoort ingeleverd?

     4. Beukman

      @Vigo
      Die Grondlijntheorie van jou is sowieso nogal brak. Bekijk ook jij nog even de lijst voor wie deze wollige organisatie werkt:

      http://www.grondlijn.nl/waar-we-werken.html

      Welke van deze bedrijven betaalt er volgens jou een flink salaris om te gaan zitten stoken op een forumpje te weten DDS? En met welk doel? Waarom er meteen twee werknemers op zetten – of drie, zoals Floris schijnt te denken? Nogal een dure grap, en al helemaal als je bedenkt dat het totaal zinloos is.
      Maar wat Lijm betreft: ik ben best benieuwd of jij hem aan zijn verstand kan brengen dat CP en ik verschillende personen zijn. Als het jou ook niet lukt, geeft dat nog wat beter aan hoe ver hij heen is.

      Tja buddy, en wat jouw “beloftes” betreft: prima. Maar dan beloof ik jou ook wat.
      Ik heb hier op zolder een apparaat liggen, ik noem het even een klootbrander. Als jij het waagt om ooit uit te vissen waar ik woon en bij me aan te bellen, dan richt ik het ding op je zak. Wat gebeurt er dan? In een paar seconden tijd wordt die zak van jou helemaal broos en kreukelig. Even later worden je ballen zo gloeiend heet, dat ze er dwars doorheen branden. En daar liggen ze, op de drempel.
      Weet je wat, ik zet het ding alvast neer in de gang.
      Hebben we een deal?

     5. Vigo

      Doe gelijk een schietgebedje voor je kaalgeschoren vrouwelijke familieleden, waaronder je ouwe teringmoer in mei ’45 Wim.

     6. Beukman

      Ik heb inderdaad een vrouw met lang donker krulletjeshaar gescoord, @Vigo, een joodse wel te verstaan. En verdomd: het is er een die heel aardig kan boompje klimmen, ja serieus, ik heb genoeg met haar gekampeerd om dat te weten, dus je hebt het best aardig geraden, voor een Rotterdammer dan.

      Maar eh, beste jongen, de deal staat. En die gort vreet je zelf maar op.

     7. Houtlijm

      Beukman wordt gevaarlijk en dreigt met direct fysiek geweld, gedetailleerd beschreven qua uitwerking en resultaat. Het zijn altijd bange mensen die dreigen: de blaffende honden die te laf zijn om te bijten, bang voor de represailles die groter zijn dan zijzelf.

      Beukje, beukje, wat laat je je in je kaart kijken. Denke je nu echt dat iemand ook maar geimponeerd zal zijn door dat machteloze gepiep van jou? Laat ik het zo zeggen: ik lust je in ieder geval rauw, met je hele belangwekkende ‘klootbrandertje’ erbij. Zullen we tijd en plaats afspreken?

     8. Beukman

      @Lijm
      Jij vindt zeker dat Vigo het patent moet hebben op “beloftes”.
      En nee, ik ben totaal niet geïnteresseerd in een ontmoeting met wie dan ook van dit forumpje. Ik vind nl. dat je echt en virtueel niet met elkaar moet verwarren.
      Eén keer heb ik trouwens een uitzondering gemaakt, en ben ik inderdaad wat gaan drinken met een bezoeker van DDS.
      Maar sorry Lijmknul, hoewel het een geslaagde avond was, wil ik het bij die ene keer graag laten.
      Misschien wil CP bij je op de koffie?

     9. ceteris paribus

      Houtlijm zwijgt bedremmeld omdat hij snapt dat een eerlijk antwoord hem in verlegenheid zal brengen.

     10. Houtlijm

      Ceteris: “Houtlijm zwijgt bedremmeld omdat hij snapt dat een eerlijk antwoord hem in verlegenheid zal brengen.”

      Nee achterlijke klootviool, ik liep even mijn avondwandeling in de prachtige natuur die mijn huis omringt. Genietend van 30 km uitzicht aan de ene kant van het bergje op welks top ik woon en daarna genietend van een oneindig uitzicht aan de andere kant, onderwijl de geur van talloze bloemen en pas gemaaid gras opsnuivend.

      Je bent altijd welkom hier CP, al is het alleen maar om je naar beneden te lazeren de berg af.

     11. ceteris paribus

      Maar, wat is het antwoord op mijn vraag, Houtlijm?

    2. Houtlijm

     Je vraag is stupide en niet ter zake doende Ceteris. Ik heb geen dubbel paspoort en mijn Nederlandse paspoort kan ik niet inleveren want dan ben ik statenloos.

     Het uitgangspunt van deze draad was of ‘feestvierende nederturken slecht geintegreerd of helemaal niet geintegreerd zijn’. Ik heb voldoende gestipuleerd dat ik volkomen geintegreerd ben in mijn nieuwe thuisland en daarvoor mijn inspanningen heb geleverd. In tegenstelling tot de meeste nederturken die wel een dubbel paspoort hebben maar Turkije als hun enige echte thuisland beschouwen en Nederland slechts als een wingewest.

     1. ceteris paribus

      Deze aap werd geacht uit de mouw te komen, Houtslijm. Je ronkt over je geintegreerdheid in een ander land maar wenst je oude nationaliteit te handhaven.
      Waar haal je dan de brutaliteit vandaan Nederlanders met een Turkse achtergrond te verwijten mede geïdentificeerd te willen zijn met het land van herkomst?

      Gadver.

     2. Houtlijm

      Er komt geen enkele aap uit de mouw: als geboren manipulant draai je gemakshalve alles weer om. Ik heb nooit een woord gezegd over dubbele paspoorten of het inleveren van een daarvan. Ik zeg dat de meeste nederturken niet willen, niet mogen en niet kunnen integreren. Het mag niet van hun doodscultus de islam, het mag niet van de koran en de imam en ze zijn te nationalistisch om het te willen. Dat is waar het in deze draad om gaat. En dat heeft niets te maken met een enkel of dubbel paspoort.

      Je bent echt gestoord vieze NSB’er

   2. Wachteres

    Precies Houtlijm. Een oom en tante van mij zijn in de vijftiger jaren naar Canada geëmigreerd en werden Canadees.

    Hard werken en ondertussen de taal leren. Waarschijnlijk hebben ze zich ook nog wel enigszins Nederlander gevoeld. Maar hun vier kinderen zijn echte Canadezen. Ze weten dat hun familie in Nederland woont, willen daar weleens rondkijken, maar that’s it. Ze voelen zich en zijn Canadees.

    1. ceteris paribus

     Hebben ze indertijd subiet hun Nederlandse paspoort ingeleverd, beste mevrouw Wachteres?

     1. ceteris paribus

      Ook dze vraag wordt, om voor de hand liggende redenen, niet beantwoord.

     2. Wachteres

      Ja, ze zij zeer snel Canadees geworden, Simon.

      Ik meende dat dit ongeveer een jaar duurde.

     3. ceteris paribus

      Hebben ze hun Nederlandse paspoort ook direct ingeleverd, mevrouw Wachteres?

     4. Anna

      ceteris paribus. Dat “wij-zij” denken is typisch islamitisch. Dat wordt er in moskeeën vanaf geboorte ingestampt. Grootste probleem is de islam. Waarom zouden moslims (stammen) elkaar al 1400 jaar uitmoorden.

     5. toetssteen

      @CP
      In Canada en nog meer landen kúnt u geen dubbele nationaliteit hebben! En u moet ook nog over een aardige som startkapitaal beschikken.
      Juist ja, vandaar die halleluja show waar wat overjarige hippies dat geld zelf opbrachten, want echt, de staat (andere belastingbetalers) gaat dat niet doen.
      Ook u verwart in al uw intellectueel gezwatel paspoort met nationaliteit.

  3. cmsuijkerbuijk

   Mis Marieke: Michaël is gewoon Nederlander gebleven en geen Turk geworden. Dus je verhaaltje gaat niet op! Bovendien zal hij de lokale mores gewoon respecteren!

   1. Wachteres

    Pardon @cms, Michaël is een FRIES! 😉

    1. Beukman

     Die zijn koppig als de pest.
     Nou ja, ik heb zelf ook redelijk wat Fries bloed.

     1. Wachteres

      Waarom verbaast me dat nu niet, @Beukie? 😀

      God-zij-dank ben ik een volbloed Groningse.

     2. cmsuijkerbuijk

      Niet voor niets hing de Brabantse vlag (heraldisch) rechts, voor de kijker links (en dus de voornaamste plaats) in de Ridderzaal. De vlaggen zijn nu vervangen door wandtapijten met het provinciewapen, maar de rangorde is gebleven!

     3. Beukman

      @Resje
      Groningers zijn stug. Das nog erger. 🙂

     4. Wachteres

      Koppig en stug … hoe vind je dat? 😀

    2. cmsuijkerbuijk

     Dús een Nederlander! Friesland is slechts een van de twaalf provincieën die het geheel van Nederland vormen!

 10. LantR.fant

  Aan de auteur van dit artikel.
  Ook de kinderen van deze verloren 3e generatie krijgen van hun ouders voorgehouden dat Nederland slecht is.
  Dus die 4e generatie is ook verloren en, als we deze mensen nog zo lang in ons midden dulden: Ook de 8e generatie is hopeloos verloren voor ons land.
  Dat durf ik u nu al te garanderen, terwijl hun ouders nog verwekt moeten worden.

  De huidige Turken moeten een keuze maken.

  1. van Urk

   Turken zijn gewoon net als onze Poolse gastarbeiders. Ze wonen en werken hier wel maar verder hebben ze overal schijt aan wat Nederlands is. Ceteris noemt de paspoort of geboortebewijs op als bewijs dat het om echte Nederlanders gaan maar dat is theoretisch bewijs op papier voor formulaire doeleinden vooral als je ook nog een tweede paspoort erbij nahoudt waar men ook nog gebruik van maakt. In de praktijk zijn ze veel trotser om Turk te zijn dan Nederlander zelfs als ze hier geboren en getogen zijn. Wat hebben deze “echte” Nederlanders dan met de gang en wandel met de Turkse politiek te maken? En waarom gaan volgens ceteris deze “echte” Nederlanders de straat op om te juichen dat de coup mislukt is en om daarna Rutte en onze vorstenhuis in de vuilnisbak te gooien om “hun” grote leider Erdogan te vereren met alle positiviteit? Echte Nederlandse Turken zitten gewoon op de bank naar het nieuws te kijken, een beetje zorgen gaan maken over hun familieleden aldaar en verder hoeven zij niet te bemoeien over een land dat 3500 kilometer hier vandaan ligt.

 11. Ni28

  Beste Michael, zoals je kunt lezen is het i.p.v. discussie een ordinaire ruzie op jouw blog. Het drukt het niveau behoorlijk naar beneden. Misschien is er plek voor enkele lieden in de vriezer en niet alleen de vloekende.

 12. poldi

  Sluipenderwijs gaat de invloed van de islam in Nederland gestaag door.

  Nadat bij diverse supermarkten cassieres met hoofddoek gemeengoed zijn geworden, voert de Rabobank nu reclame met een jong gezin waarbij de vrouw een hoofddoek draagt.

  Met lede ogen zie ik dit allemaal aan en krijg ik een machteloos gevoel en het enige wat ik kan doen is de betreffende kassa’s vermijden en hopen dat de PVV zo groot wordt dat ze niet kunnen worden uitgesloten van regeringsdeelname.

 13. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/premium/reportage/26232354/__Vluchteling_op_vakantie_naar_thuisland__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  En dan krijgen we hier ook nog ladingen ‘vluchtelingen’ die in feite helemaal geen vluchtelingen zijn. Neem de Eritreeërs:

  Vluchteling op vakantie naar thuisland
  Gisteren, 18:08 Alexander Bakker/Telegraaf

  “Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten. Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden en bekijkt of hun verblijfsvergunningen ingenomen kunnen worden.

  Wie uit Eritrea naar Nederland komt, krijgt vrijwel altijd een verblijfsvergunning”.

  Een voorbeeld uitd praktijk: Bekenden van ons hadden hun huurhuis gekocht. Spoedig na de aankoop kwamen naast hen Eritreeërs te wonen.

  Pa ging terug naar land van herkomst om daar met geld van hier een zaakje te beginnen!!!

  Moeder, dochters en zoon bleven in NL. Midden in de nacht liepen moeder en dochters gillend door de tuin, want ze werden afgetuigd door zoonlief, die de honneurs van Pa had overgenomen.

  De politie gaf ‘geen sjoege’ als zij een klacht indienden wegens luidruchtige gewelddadigheid midden in de nacht bij hun buren..

  Zielige vluchtelingen? Nou nee … Eerder profiteurs. Maar dat weten we toch al heel lang? Als ze hier in januari komen, gaan ze in augustus op vakantie naar het land waaruit ze ‘gevlucht’ zijn.

  Zou de regering dat niet weten?

 14. Ruud562

  Wachteres “…..Zielige vluchtelingen? Nou nee … Eerder profiteurs. Maar dat weten we toch al heel lang? Als ze hier in januari komen, gaan ze in augustus op vakantie naar het land waaruit ze ‘gevlucht’ zijn. Zou de regering dat niet weten?”

  Natuurlijk Wachteres is dat al jaren bij hun bekend, maar dat openlijk toegeven zou de asielindustrie c.q

 15. Ruud562

  Wachteres “…..Zielige vluchtelingen? Nou nee … Eerder profiteurs. Maar dat weten we toch al heel lang? Als ze hier in januari komen, gaan ze in augustus op vakantie naar het land waaruit ze ‘gevlucht’ zijn. Zou de regering dat niet weten?”

  Natuurlijk Wachteres is dat al jaren bij hun bekend, maar dat openlijk toegeven zou de asielindustrie c.q. het draagvlak schaden. Daarom probeert men het zoveel mogelijk onder de pet te houden en mogen wij, het oorspronkelijke volk, de lasten ervan ondervinden.

  1. Troelstra

   Ik wil wel eens willen weten hoe de geldstromen lopen van de belastingbetalende burgers naar die asielindustrie en andere zieligheidsindustrie, emoïndustrie. Dan is het heel gauw afgelopen met het maatschappelijk draagvlak. Vluchtelingen? Het grootste bedrog van de 21ste eeuw! Net zoals die klimaatzwendel.

 16. H.Vaes

  Het gelijk van Wilders is met het gedrag van vele Turken in ons land ….nu wel bewezen…en zij…die dat nu nog durven te ontkennen……zijn al in een vergevorderd stadium …..aan de islam …..aanhangende masssa …verbonden.

 17. ceteris paribvs

  Geen integratie maar acceptatie. Dit zijn volwaardige Nederlanders.

  1. Wachteres

   Precies CP; met alle geweld dat erbij hoort. Want daar hebben we de rechter voor.

   Dat die voor honderden mensen te laat komt, is van ondergeschikt belang.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.