Nederturken die Gülen steunen worden aangevallen, DENK vindt het allemaal best

DENK heeft totaal lak aan de duizenden Nederturken die volgens andere Nederturken Fethullah Gülen steunen. Die mensen worden op grote schaal lastiggevallen, maar Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk kunnen zich er niet druk over maken.

En Sylvana Simons? Die lijkt wel van de aardbodem verdwenen.

In plaats van iets te zeggen over het feit dat Gülen-vriendelijke Turkse centra in de fik worden gestoken in ons land en dat Gülen-aanhangers massaal het slachtoffer van een heksenjacht zijn, komt DENK alleen maar met dit soort gezever op zijn Facebook-pagina:

Screen Shot 2016-07-23 at 13.49.01

Deze partij is werkelijk Erdogan’s private clubje in ons land. Veel mensen denken dat ze ‘Turkse belangen’ vertegenwoordigen, maar dat is niet helemaal juist: ze vertegenwoordigen de belangen van Erdogan en diens AK Parti. Dát is waar het ze echt om te doen is. En Sylvana Simons, de zelfverklaarde feministe, laat zich daar voor lenen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. van Urk

    Als je die Facebook pagina zo leest met al die begripvolle punten waaronder dat alle groepen mensen gehoord moeten gaan worden, zou je inderdaad zeggen dat DENK juist de criminele acties door aanhangers van Erdogan sterk hoort te veroordelen en alle Turken weer dichter bij elkaar hoort te brengen. Maar ook in dit geval bestaat er geen partij voor de belangen voor ALLE Nederlanders en is dit weer een voorbeeld van lege beloftes van een populistisch partij die zogenaamd voor iedereen in wil gaan zetten. Daarom hebben we ook zoveel partijen voor ieder doelgroep.

  2. ceteris paribus

    Ik denk dat door de staatsgreep in Turkije voor DENK het uur van de waarheid snle dichterbij is gekomen. Men zal zo langzamerhand een keer kleur moeten bekennen in deze lastige kwestie. Als men doorgaat zich te verschuilen hebben ze ook geen grotere politieke toekomst dan de Erdogan-aanhang in Nederland electoraal mogelijk maakt. Daar win je mogelijk een zetel mee maar dat is politiek toch weinig relevant te noemen.

  3. van Urk

    “Ik kan deze mensen niet bedienen, Dat doet mij pijn in het hart, Ik wil ze niet op mijn stoep hebben”! Sylvana en Kuzu kunnen hun lol al op om dit soort discriminatie alvast te beginnen aan te pakken. Not! http://www.powned.tv/artikel/erdofans-zuiveren-arnhem-van-gulen-aanhangers

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.