Schokkend: Video’s leggen de gruwelijkheid van de terreuraanslag in Nice bloot

Verschillende mensen hebben – schokkende – beelden gemaakt van de aanslag in Nice.

Na de gruwelijke aanslag in Nice van donderdagavond, waarbij een aan ISIS gelieerde terrorist minstens 80 mensen heeft doodgereden met een vrachtwagen, beginnen er video’s op te duiken van het moment waarop dit allemaal gebeurde.

Het gaat om een compilatie van verschillende video’s, die allemaal vanuit een ander perspectief tonen hoe de aanval op de centrale boulevard van Nice, de Promenade des Anglais, zich voltrok. Een vrachtwagen reed daar in op de mensenmassa die daar bijeen was gekomen om de belangrijkste Franse feestdag, Quatorze Julliet, te vieren. Wat een feest had moeten worden voor de Fransen, zeker na de opluchting dat het EK voetbal zonder aanslagen was verlopen, liep uiteindelijk uit op een vreselijk bloedbad. En dat terwijl president Hollande net had aangekondigd dat de noodtoestand, die al maanden duurt, eindelijk zou worden opgeheven. Deze actie is vanzelfsprekend meteen weer ongedaan gemaakt, nadat helaas is gebleken dat dit meer dan nodig is.

De video’s tonen hoe de terrorist zijn zware voertuig de boulevard oprijdt, en hoe hij deze doet accelereren, in de hoop zoveel mogelijk mensen te doden. Hoewel geen van de beelden het daadwerkelijk aanrijden van slachtoffers toont, blijven het schokkende beelden.

De dader is waarschijnlijk een Franse Tunesiër van 31 jaar oud. Het zou volgens Franse media om een ISIS-terrorist gaan, maar dat is nog niet zeker, doch waarschijnlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=ltj48IIqsho&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dltj48IIqsho&has_verified=1


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Peter Selie

  “Als je een ongelovige kan doden van Amerikaanse of Europese komaf – vooral de hatelijke en smerige Fransen – of een Australieër, of een Canadees of anderen ongelovigen die de ongelovige oorlog voeren, met inbegrip van de burgers van de landen die in een coalitie tegen de Islamitsche Staat zijn, dan vertrouw op Allah, doodt hen op welke wijze of manier dan ook. Verbreizel zijn hoofd met een steen, of slacht hem af met een mes, of rijdt hem dood met uw auto, of gooi hem van een hoge plaats, of laat hem stikken, of vergiftig hem.”

  https://youtu.be/yNr9hxGgvZI

 2. Anna

  ISIS “Kill them,spit in their faces and run over them with your cars”.
  Bloederige islamisering in Europa. Promenade Des Anglais vol bloed veroorzaakt door moslims.

 3. poldi

  Wedden dat onze grote Manipulator de Hond komende zondag de PVV tandenknarsend met één zetel gaat opwaarderen nadat hij de laatste weken de PVV van 38 naar 35 zetels liet zakken.

 4. Wachteres

  Conclusie van de linksen:

  “Vrachtwagens dienen van de weg gehaald te worden”.

  Dit las ik als een reactie.

  1. ceteris paribus

   En mevrouw Wachteres weet dat ‘alle linksen’het daarover met elkander eens zijn.

   Binnenkort een artikel van haar leugenvriend Bert Bron die dit gedegen onderbouwt.

   1. Wachteres

    Nee hoor Simon. hoe kom je erbij? Ik hoor links regelmatig roepen dat we de grenzen moeten sluiten om ons zelf en onze kinderen en kleinkinderen veilig te stellen …….. Of toch niet?

    Ze zijn ook erg begaan met de slachtoffers. Alleen een beetje laat.

    Maar ja, zoals het spreekwoord zegt: “Beter laat dan nooit”.

    En eh, had ik jou al niet op voldoende leugens betrapt? Bijvoorbeeld over het moslimgeweld in Keulen en Hamburg?

    Ongetwijfeld komen er nog veel meer leugens van jouw kant, die door mij dan weer moeten worden opgepikt. Zoveel moeite zal dat niet kosten.

    Wordt het geen tijd om aan zelfbeschouwing te gaan doen?

    Ik begrijp dat het makkelijker is om anderen voor leugenaar uit te maken. Vooral asl ze niet op de DDS site aanwezig zijn.

    Het oog ziet altijd van zich af. En een klein beetje laf, vind je ook niet?

    1. ceteris paribus

     Gaat mevrouw Wachteres me nu eindelijk vertellen hoeveel asielzoekers voor verkrachting zijn veroordeeld na de ongeregeldheden in Keulen?

     Over leugens gesproken.

     1. Wachteres

      Zelfs de Duitse recherche liegt, volgens Simon

     2. zomaar

      @cp de linkse politiek is erover uit dat de islamitische gelukzoekers de daders zijn , toch geeft de linkse politiek aan dat zij bijna niemand kan nog wil veroordelen .

      dus uiteindelijk zet de linkse politiek zichzelf te kakken , hard roepen wij nemen moslims op , en niet kordaat handelen als er zoals gebeurd is en nog gebeurd de moslims en bovenal hun geloof veroordelen waardoor er dit soort van toestanden binnen onze westerse samenleving gebeuren en gaan gebeuren .

      evenzo met de vele aanslagen gepleegd door moslims binnen onze Europese samenleving , (overigens elke moslim buurman, kan straks je beul zijn , blijkt maar weer uit het gebeuren in Nice) , die niet op het conto van de islam bijgeschreven worden .

      en wij de Europese bevolking krijgt van hun leiders te horen , wij moeten er maar mee leren leven ,.

      IK MOET NIKS !!, ik heb tientallen decennia terug deze islamitische gedrogeerde barbaren niet binnen gehaald nog gelokt .

      dat waren onze leiders en het kapitaal

 5. Peter Selie

  Eeh het is off topic maar wel leuk om Hans Teeuwen en de meiden van halal terug te zien…

  https://youtu.be/jvkshYLyi1k

 6. Wachteres

  Ook vanuit de Nederlandse politiek veel woedende en meelevende berichten:

  ‘Wij leven intens mee met de Fransen, die opnieuw met een vreselijke aanslag worden geconfronteerd. Wat een feestdag had moeten zijn, is een dag van verdriet geworden.’ – Halbe Zijlstra (VVD)

  Afschuwelijke taferelen, tientallen slachtoffers. We betuigen ons medeleven met slachtoffers, met nabestaanden en met iedereen die daar nog in grote onzekerheid verkeert.’ – Diederik Samsom (PvdA)

  ‘Dit is een oorlog. En het zal niet stoppen voordat we onze grenzen sluiten voor de islam en onze samenlevingen de-islamiseren.’ Geert Wilders (PVV)

  De enige verstandige opmerking komt van Geert Wilders. De rest is hypocriet, schijnheilig gekwezel.

  Over het sluiten van de grenzen wordt niet gesproken, want dan wordt de EU boos en dat moeten we toch niet willen?

  Laat staan dat we het misdadig tuig eruit trappen, want dan krijgen we ruzie met het Midden-Oosten. En dat gaat ons olie en heel veel geld kostenl daar moeten we wat slachtoffer voor over hebben, nietwaar?

  1. zomaar

   met het intense medeleven van de huidige links fascistische regenten in Europa , schieten wij niet veel mee op .

   zolang deze linkse fascisten de grenzen openlaten waardoor nog meer van deze islam barbaren binnen stromen , hierdoor brengt elke moslim ons tientallen doden en gewonden , het maakt totaal niets uit of er nu tweede ,derde, vierde generatie moslims hier zijn en verblijven , blijkt uit de gepleegde aanslagen , elke islamitische buurman kan zomaar je beul zijn .

   en dit te weten zou de linkse fascistische regeringen en partijen , alle moslims in interneringskampen moeten opsluiten en vandaaruit hen een enkele reis hun geweldige kalifaat moeten geven , alwaar zij kunnen doen waar zij zich voor geroepen worden en dat is moorden .

   heel de islam en dus elke moslim die zijn geloof belijd zoals het beschreven staat , zijn moordenaars inspe en dus een gevaar voor onze westerse samenleving .

 7. zomaar

  zit het nieuws te kijken en te luisteren , weer zoekt men een vorm van radicalisering bij deze moslim .

  weer wil men niet erkennen dat iedere moslim , (ja ook de buurman) , tot dit soort slachtingen over kan gaan , de redenen hiervoor is de ideologie islam .

  toch zoekt men uitwegen om de islam in zijn totaal niet als dader of oorzaak te benoemen , elke regering is aan zijn burgers verplicht om elke moslim buiten onze Europese grenzen te houden , en zo nodig terug te sturen naar hun bejubelde samenleving vol van moord en doodslag .

  NEE wij krijgen gratis kaarsjes en zakdoekjes voor de linkse fascistische optocht , na dit soort geweld , want wij het VOLK moet maar leren leven met deze islamitische aanslagen , WAAROM MOETEN WIJ DAT ?, flikker alle moslims Europa uit en sluit de grenzen !!.

 8. Peter Selie

  Ach er moet nog heel wat water onder de brug door stromen aleer Europa veranderd wordt in een totalitaire islamitische theocratie. De is islam, islamisme en de islamisering van Europa dient een doel dat is destabilisering en ontwrichting van de westerse cultuur. Het corporatisme, o.l.v. de globalistische technocraten eisen onrechtmatige daden door de bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zó de lotsverbondenheid van de Europese bevolkingen te ondergraven.

  Deze theorie die 1% van de wereldbevolking is als rijkste mensen, eisen óók dat de Europese landen hun nationale grenzen opgeven (Het Schengenverdrag) en hun soevereiniteit overdragen aan Brussel en aan internationale organisaties (Zoals de VN) zodat de bevolkingen van de nationale lidstaten uiteindelijk niets meer over hun eigen toekomst of lotsbeschikking kunnen beslissen.

  Daarom wordt er zo krampachtig vast gehouden aan het Schengenverdrag (Angela Merkel haar stokpaardje) en de ondemocratische EU en zijn ongekozen leiders gesteund blijven worden tot het laatste bittere einde door de huidige linkse elites. Daarom wordt het huidige politiek correcte aanzien van het multiculturalisme en de krankzinnige asiel en massa-immigratie niet veranderd.

  Ben er van overtuigd wanneer de globalistische elites hun zin hebben gekregen door zó Noord-Amerika en de EU te veranderen in twee totalitaire staten, waarin de enkeling totaal ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen deze dictatoriale regimes. Wanneer de islamisering zijn verraderlijke werk heeft gedaan óók vernietigt zal worden volgens de lijnen van Agenda 21…

  1. ceteris paribus

   “Ach er moet nog heel wat water onder de brug door stromen aleer Europa veranderd wordt in een totalitaire islamitische theocratie.

   Dat lijkt me een understatement.
   Toch is het aanwakkeren van de angst ervoor de islamofobe brandstof van het populistisch racistische tuig dat in Europa probeert de rechtsstaat af te schaffen.

   1. Wim

    CP je bent geestelijk gestoord. Ga je mond spoelen man.

    1. cmsuijkerbuijk

     Zolang CP “islamofobie”, een niét bestaand fenomeen en afgeleiden ervan blijft gebruiken, is hij niet serieus te nemen en maakt zich slechts belachlijk!

     1. ceteris paribus

      De heer moslimrein Suijkerbuijk mag voor het woord islamofobie moslimhaat invullen.

     2. cmsuijkerbuijk

      Dus JIJ vindt het doodnormaal, dat deze leden van de religie van de vrede in ons land (en andere) wonen en er niet uit gesodemieterd worden?
      Bovendien bepaal ik zelf wel wat ik voor het woord “islamofobie” lees. Namelijk: “Geschifte vent, die CP”.
      Dan ben ik overigens liever voor “moslimrein”, dan een wegkijkende en ontkennende fascistische dwaas als jij!

    2. Wachteres

     Simon vindt – net als de EU en onze elite – dat we gewoon iedereen moeten blijven binnenhalen.

     Als er IS aanhangers bij zijn – who cares? Die zijn er toch al genoeg.

     Per slot geeft het een fijn gevoel in je hoofd als we steeds vaker kunnen snikken om slachtoffers van de islam.

     O nee, pardon, dit heeft niets met de islam te maken.

     En allen die het daar niet mee eens zijn, worden dan islamofoben of moslimhaters genoemd.

     Er is trouwens, merkwaardig genoeg, al weer groot gejuicht geweest vanwege de aanslag. Vanzelfsprekend zijn dat ook geen moslims.

     Ik zou het niet geloven als ik het zelf niet had meegemaakt na de aanslag op de Towers. En ook dat waren toch echt wel moslimjongeren.

     1. Peter Selie

      🙂 🙂 🙂

   2. LantR.fant

    Op zijn minst voert de islam oorlog tegen Europa. Elke moslim is in beginsel een soldaat van de islam. Je kunt niet aanwijzen wie, wanneer iets gaat doen. maar dat er voldoende mossels zijn, die daartoe bereid zijn is meer dan duidelijk.

    Daarom is er maar 1 oplossing. De islam in Europa verbieden en alle mossels opsluiten in interneringskampen. Wie terug wil naar Moslimnesië is uiteraard vrij om -onder begeleiding- te vertrekken en wordt daarna in Europa tot ongewenste persoon verklaard.

 9. Peter Selie

  “Bilderberg en het militair-industrieel complex willen je door middel van list en bedrog domineren”

  http://www.ninefornews.nl/bilderberg-en-het-militair-industrieel-complex-willen-je-door-middel-van-list-en-bedrog-domineren/

 10. Peter Selie

  Off topic

  Narcisten zijn er vaak van overtuigd dat mensen hen onweerstaanbaar vinden. Hun nimmer aflatende charme is een onderdeel van het valse perfecte imago. Dit is wat ze tot een “Narcistische Psychopaat” maakt. In het kort: dit soort psychopaten zijn ervan overtuigd dat ze uniek zijn en dat zij recht hebben op een speciale behandeling door anderen. Ze zetten hun charme in om iedereen die toevallig dicht bij ze staat te manipuleren en te misbruiken.

  Ze geloven in hun almacht en denken dat ze alles kunnen doen wat zij willen. Wat narcisten doen, hangt af van wat zij met hun gebrekkige geweten kiezen om te doen. Voor hen bestaan er alleen inferieure tegenstanders. Wanneer het “universum” hen niet op magische wijze in hun onbegrensde fantasieën tegemoet komt, doen zij zelf met hun grillen en wensen wat zij willen. Bij narcisten staat, net als bij kinderen, hun magisch denken centraal. Vooral als zij zich almachtig voelen. Als ze voelen dat er iets is, wat zij willen zijn zij ervan overtuigd dat zij daar recht op hebben. Diep verzonken in hun grootheidswaanzin, zullen zij hun handelingen daarop afstemmen.

  Met hun grote invloed op de mensheid, op hun bedrijf, hun land en op anderen zaken, hebben ze geleerd om hun menselijke omgeving perfect te manipuleren. Ze geloven echt dat ze er “altijd mee wegkomen”. Straf is voor gewone mensen…

  1. Bromsnor

   De vijfde colonne is onder ons.

   Jaren terug (en nu Geert Wilders) heeft Pim Fortuyn al voor de vijfde collonne gewaarschuwd maar werd door de politieke elite en media weggehoond en belachtelijk gemaakt. Islamitische terreur is nu vast onderdeel geworden van onze samenleving.

   En voor “racist/ haatzaaier” uitgemaakt door de media en politieke elite. De waarheid mocht niet gezegd worden. Maar hij bleek dus gelijk te hebben.

   De situatie word onbeheersbaar omdat Europa volstroomt met moslims (die als z.g “vluchteling” naar Europa komen) en die hun religie en gebruiken meenemen naar Europa……………..en hun haat en minachting voor de westerse levenswijze.

   Zoveel (potentieel)terrorisme is onmogelijk in de gaten te houden.

   Daarom sluiten de Oost Europese landen ook hun grenzen. Ze willen niet dezelfde fouten maken als de West Europese landen hebben gemaakt. Deze landen zien de puinhoop die de islam heeft aangericht in de West Europese samenleving.

   Pim Fortuyn De vijfde colonne
   https://youtu.be/qvm6dYEZslw

   1. Peter Selie

    Inderdaad Bromsnor wat had wijlen dhr. Fortuyn gelijk als geen ander deze emotionele uitbarsting tegen de andersdenkende en gedachtenpolitie blijkt anno 2016 nog geheel legitiem…

   2. ceteris paribus

    Het is altijd weer pijnlijk om de flodders van de charlatan Fortuyn te lezen. Deze man stond aan de wortel van de islamofobe haatzaaieriuj die mensen als Wilders wisten op te pompen tot racisme en fascisme.

    1. cmsuijkerbuijk

     Wat nóg pijnlijker is, zijn die totaal krankzinnige reacties van jou. Alsof IS etc. speciaal opgericht zijn omdat er een Fortuyn en een Wilders zijn. Je bent totáál van het pad. Maar dát wisten we al!

     1. ceteris paribus

      Nee, beste heer Suijkerbuijk, ISIS is niet opgericht door Fortuyn en zijn bruine navolgers. ISIS is het product van de onwettige inval in Irak waar we als Nederland steun aan verleenden. We zijn dus medeplichtig aan de chaos waarin de politieke beweging ISIS kon ontstaan.

      U moet niet alles door elkaar halen.

 11. Bromsnor

  ISIS is niet de wortel van het probleem………………………………het alom gedeelde islamitische gedachtegoed is de wortel van het probleem.

  Uit dit islamitische gedachtegoed komen jihad en Sharia voort en daarmee islamitische terreur.

  Dat kan vele vormen aannemen zoals o.a Al Qaida, ISIS, Moslim Broederschap, Al Nusra en vele andere Jihadistische groepen.

  Jihadisme wordt in diverse grotere stromingen binnen Sunni en Shia Islam ondersteund. (vaak stilzwijgend door veel moslims!)

  Moslims brengen hun opvattingen niet alleen mee naar Europa, ze houden er ook aan vast!

  Daarom is het vragen om problemen als moslims massaal Europa binnenstromen met medeneming van dat islamitische gedachtegoed. Dat betekend meer moslim scholen; meer moskeeën; meer antisemitisme; haat voor christenen, Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals al in Engeland aanwezig , etc.

  Kortom, veel moslims nemen de in hun landen van herkomst gebruikelijke negatieve houding tegenover vrouwen, homo’s, christenen en joden mee naar Europa en zullen daardoor Europa fundamenteel veranderen.

 12. Peter Selie

  Nou ‘k flikker er nog eentje tegenaan, voor vandaag …

  De onafwendbare werelddominantie van de islam demografisch voorspeld >>>
  http://joostniemoller.nl/2015/06/de-onafwendbare-werelddominantie-van-de-islam-demografisch-voorspeld/

  1. Antidotum

   In plaats van de islam in grote getalen binnen Europa te onthalen, lijkt het mij zinvoller om de islam uit Europa te verdrijven, anders blijven dit soort aanslagen van kracht en dansen de moslims in de straten van Parijs.

   http://www.wijwillenhetweten.nl/2016/07/15/in-parijs-juichen-marokkaanse-en-algerijnse-jongeren/

   Oh ja, en alle adepten welke de barmhatigheidsmodus niet kunnen uitzetten, mogen mee naar de zandbak.

   1. ceteris paribus

    “de barmhatigheidsmodus

    Een mooie Freudiaanse verschrijving, lijkt me.

    1. Antidotum

     Ja ceteris dat komt omdat de R nog niet in de maand is, maar je snapt mijn bedoeling.

 13. ceteris paribvs

  Wegkijken volstaat.

  1. cmsuijkerbuijk

   Vandaar de enorme problemen waar we nu mee zitten: Wegkijken!

   1. ceteris paribus

    De heer Suijkerbuijk trapte er met beide benen in.
    Het toont hoe weinig hij snapt van mijn zienswijze.

    1. cmsuijkerbuijk

     Het smoesje is goed. Alleen het praatje deugt niet!
     Jij hebt namelijk geen zienswijze. Je bent slechts aan het zieken en trollen! Daar is helaas geen kruid tegen gewassen!

     1. ceteris paribus

      U zag een trolopmerking van ene paribvs aan voor die van mij, beste heer Toetssteen. Daarmee viel u door de mand.

  2. Marieke

   Dit is een andere ceteris. Met een v ipv een u.

   1. Floris

    Ja, leuk bedacht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.