Toprechter zet racismeroepers te kakken, Quinsy Gario wordt helemaal gek

Geen categoriejul 10 2016, 19:00
Rechter Sylvia Taalman is een heldin.
Een groot deel van de rechterlijke macht is buitengewoon links én politiekcorrect. Vandaar dat er in ons land bijna altijd lage straffen worden uitgedeeld, ook voor de meest vreselijke vergrijpen.
Blijkbaar staat rechter Sylvia Taalman van de rechtbank Zwolle daar nét een beetje anders over. Onlangs tweette ze namelijk:

"Ik ben in de Efteling en eet een bruin broodje. Tenzij jullie dat racistisch vinden, dan eet ik wel een witte."

Het moge duidelijk zijn dat de rechter hiermee doelde op het eeuwige racismegeroep van zelfverklaarde slachtoffers als Sylvana Simons en Quinsy Gario. Die laatste kon dan ook absoluut niet lachen om de opmerking van de rechter:
Screen Shot 2016-07-10 at 20.18.42
Och gossie Quinsy, ja, dat is inderdaad een rechter (die op persoonlijke titel twittert). Gek he dat rechters net mensen zijn en dat ze iets als 'meningen' hebben over sociale onderwerpen?
Natuurlijk zou Quinsy er helemaal niets van zeggen als mevrouw Taalman zijn zelfverklaarde slachtofferschap ondersteunde. Sterker nog, hem kennende had hij haar dan neergezet als een echte heldin, een soort van moderne Jeanne d'Arc.
Beste Quinsy, kun je niet gewoon ophouden met het zoeken naar redenen om je wéér het Grote Slachtoffer Van Wit Racisme te voelen? Zoek alsjeblieft een andere hobby. Deze begint me namelijk echt de keel uit te hangen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten