Daders aanslagen Beieren hadden regelmatig contact met IS

Volgens het Duitse weekblad Der Spiegel hadden de daders van de aanslagen in de Beierse plaatsen Ansbach en Würzburg hadden regelmatig contact met leden van terreurgroep Islamitische Staat. Het bewijs hiervoor leverde de analyses van de telefoons van de aanslagplegers. Hieruit bleek namelijk dat ze chatberichten uitwisselden met IS-leden in onder meer Saudi-Arabië.

Dus geen ‘verwarde’ of ‘psychotische’ geesten zoals door onze hoofdstroom media werd beweerd, maar koel berekenende moordaanslagen. De 17-jarige die in Würzburg treinpassagiers aanviel met een mes en een bijl was eerder door de IS-leden gevraagd of hij, net als in Nice, met een auto op een menigte wilde inrijden. Toen de aanslagpleger antwoordde dat hij geen rijbewijs had, werd besloten dat de 17-jarige mensen zou aanvallen in een trein. Kort voor de aanslag stuurde de jongen een bericht met de tekst: tot ziens in het paradijs.

Ook de uit Syrië afkomstige Mohammed Daleel die zichzelf opblies bij een festival in Ansbach had contact met IS-leden. De uitgeprocedeerde asielzoeker liet vroegtijdig een bom ontploffen die hij in zijn rugzak had verborgen. Uit de telefoonberichten bleek dat de dader eigenlijk veel meer slachtoffers had willen maken door de met scherpe voorwerpen gevulde bom tussen de festivalbezoekers te plaatsen en het onstane inferno te filmen. Maar de bom ging vroegtijdig af en verwondde ‘slechts’ vijftien mensen.

Uit deze berichtgeving wordt wel duidelijk met wat voor soort volk we te maken hebben hier: koelbloedige moordenaars die er op uit zijn zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Het is inderdaad oorlog.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Wim

  Dan heeft Merkel wel heel veel bloed aan de handen.

 2. Vigo

  Europa moslimrein, nu…….

 3. Ali Yas

  “Het is inderdaad oorlog.”

  Een oorlog van één kant is een halve oorlog.

 4. Ni28

  Merkel begint behoorlijke tegenstand te krijgen in Duitsland vanuit eigen partij en de CSU. Anderen beginnen zich te roeren en de Visegrad landen staan niet meer alleen. Enkel die bezopen Juncker moet nog tijdig omvallen al is het door de borrel.

 5. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/06/dader-steekpartij-londen-zak-bulhan-is-devoot-moslim/

  Dader steekpartij Londen Zakaria Bulhan is ‘devoot moslim’
  Moeder van 19-jarige uit Somalië afkomstige Brit loopt in burka
  06-08-2016, 16:30 Tags: Londen, Zakaria Bulhan

  De in Somalië geboren Bulhan, die op vijfjarige leeftijd met zijn ouders vanuit Noorwegen naar Groot-Britannië verhuisde nadat in Noorwegen hun asielverzoek was afgewezen, zou zijn misdaad hebben gepleegd omdat hij ‘een verwarde jongeman’ is.

  Toch zegt één van de buren van Bulhan dat het verhaal over psychische problemen verzonnen is als afleidingsmanoeuvre. “Waarom zou hij uit het niets een Amerikaanse willen doodsteken?”, zo laat buurman Parmjit Singh aan de Daily Mail weten. “Ik ken hem al zeven jaar, dat hij geestelijke problemen zou hebben is voor mij volledig nieuw. Hij hing veel rond met Somalische jongens, ik denk dat ze ook interesse hadden in ISIS. Ze zien al die aanslagen en raken er door geïnspireerd. Misschien hebben ze hem onder druk gezet een aanslag te plegen.”

  Wat vervelend nu toch. Politiek-correct zou eens een ander excuus voor moordpartijen door moslimjongeren moeten gaan zoeken.

  ‘Psychische problemen’ wordt een beetje lachwekkend voor mensen met gezond verstand.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.