Geertje Wilders is knettergek en slaat helemaal door

Geen categorieaug 01 2016, 14:00
Dit is dan de man die Neerlands grootste partij (volgens de peilingen) leidt: Geert Wilders.
Hoe triest kan je zijn?
Natuurlijk heeft Angela Merkel er een puinhoop van gemaakt in Nederland. Maar om dit soort afbeelden te tweetten? Dat is gewoon knettergek:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/757589458829049856
Ja, dat zie je goed: dat is een afbeelding van bondskanselier Merkel met bloed op haar handen, gezicht, en kleren. Zo wil Wilders duidelijk maken dat zij wat hem betreft verantwoordelijk is voor de recente aanslagen van moslimfundamentalisten in Duitsland.
Nou vind ik ook dat Merkel haar immigratiebeleid moet aanpassen, maar zo'n afbeelding gaat natuurlijk veel te ver: zéker als je in gedachten houdt dat Wilders zelf dag na dag klaagt dat hij 'gedemoniseerd' wordt.
Geert, als je zelf dit soort tweets plaatst kun je niet langer roepen dat je het slachtoffer van één of andere (media-) hetze bent.
Conclusie: Geertje Wilders slaat he-le-maal door. Hij was al knettergek, maar nu is hij simpelweg psychotisch. Wat je ook van andere partijleiders mag denken, de meesten van hen (de radicaal-linkse partijen uitgezonderd) zijn niet helemaal gestoord. Geert wel. Heel erg zelfs.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten