Israël: ‘Arabische’ man aangehouden met 6 pijpbommen, was op weg om aanslag te plegen

Vrede? Hoe kan Israël ooit een vredesdeal sluiten met deze mensen?

In het Westen zeggen we maar wat vaak dat Israël op één of andere manier een compromis moet sluiten met de Palestijnen zodat er een vredesakkoord kan komen. Ja ja, ietwat water bij de wijn et voila: vrede zal heersen in het land en in de wereld.

Oh ja? Hoe werkt dat precies als degene met wie je vrede moet sluiten dit soort acties uithalen?

Guards belonging to the Ministry of Defense Crossings Authority have thwarted a potential terror attack, after they uncovered improvised pipe bombs in the car of an Israeli-Arab man on Sunday night.

While initially the guards thought the man was in possession of four bombs, police sappers later found an additional two in the vehicle.

The unnamed man, a resident of the southern town of Rahat, has been taken for questioning by security forces. He was stopped and searched at a checkpoint in the West Bank while driving a car with Israeli license plates. It has not been confirmed whether the suspect is the owner of the car.

Als de man niet gestopt was, was hij vrijwel zeker naar het plaatsje Kfar Saba gereden. Hoewel niet duidelijk is dat hij daar zelf gisteravond een aanslag wilde plegen, kun je daar natuurlijk wel vergif op innemen. En zelfs als dat niet zo is waren de pijpbommen natuurlijk sowieso bedoeld voor een aanslag op een ander moment.

Er is maar één manier waarop Israël kan en moet omgaan met deze mensen: ze moeten van de aardbodem geveegd worden en/of massaal in gevangenissen verdwijnen, waar ze dan de rest van hun leven mogen ‘wonen.’ Je kunt pas vrede sluiten als al dit soort terroristen en hun sympathisanten niet langer in alle vrijheid rondwandelen.

Zelfs Israël-hatend links zal dat moeten beseffen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. zomaar

  grrrrr die kut Joden houden zij zomaar een moslim martelaar tegen , die verlangd naar zijn 72 maagden.

  volgens onze linkse ruiters is het godgeklaagd dat , een samenleving (in deze de Joodse samenleving ), deze islamietische helden van hun heilige opdracht(en) afhoud .

  immers volgens goed islamitisch en links gebruik , zijn de schapen en geiten (herkauwers) bestemd om onder afgrijselijk lijden de dood te vinden , dus gedwee naar de slachtbank met zijn alle .

 2. ceteris paribus

  In de misdadige oorlog die Israel tegen het onderdrukte Palestijnse volk voert is het aantal burgerslachtoffers aan Palestijnse kant het honderdvoudige van het aantal Israëlische slachtoffers.
  Is de vraag ook niet relevant hoe in redelijkheid van het Palestijnse volk kan worden gevraagd vrede te sluiten met deze bezettende macht?

  1. Marieke

   Een aantal jaren geleden waren er bijna dagelijks zelfmoordaanslagen in Israel Ceteris. Ik vind wel dat Israel zijn bevolking mag verdedigen.

  2. Vigo

   Bij een uitruil van gevangenen vinden die palestijnen het niet meer als normaal dat er 1000 Palestijnse gevangenen worden vrijgelaten tegen èèn gevangengenomen Israëliër, dus wanneer er 1 Israëlische dode valt mogen er wat mij betreft ook duizend palestijnen omkomen, zo liggen de verhoudingen nu eenmaal volgens palestijnse logica.

   1. ceteris paribus

    De logica van malle Vigo blijft ontroeren.

    1. Ali Yas

     Vigo sluit zich gewoon aan bij de logica van de Palestijnen.

   2. Marieke

    Wat is dit nu weer voor een idioterie, Vigo. Je hebt echt niet het licht uitgevonden.

  3. Bromsnor

   CP

   De arabieren lanceerden in hoge weerwil van het nochtans bij meerderheid goedgekeurde VN-verdelingsplan, een oorlog tegen de Joden in 1947.

   Indien de Arabische landen bereid waren geweest om het VN-verdelingsplan te accepteren, of indien zij bereid waren geweest om het Israëlische vredesvoorstel te accepteren, zou er niet alleen sinds 1949 wel degelijk een staat Palestina hebben bestaan, maar er zou tevens nooit een Arabische vluchtelingen probleem zijn geweest.

   Echter, het Arabische antwoord was: geen vrede. De vluchtelingen zouden enkel mogen terugkeren naar hun huizen van de Arabische landen wanneer de vlag van Palestina zou wapperen over de lijken van de Joden.

   Zij achtten het beter om de Palestijnen te laten wegrotten in erbarmelijke vluchtelingenkampen dan dat de Arabieren een niet-islamitische staat in hun midden zouden tolereren.

   Net zoals in 1937, verwierpen de Arabische leiders de mogelijkheid van een Palestijnse staat in het voordeel van de aanhoudende agressie tegen Israël.

   Het was niet de oprichting van de staat Israël die de oorzaak was van het vluchtelingen- en andere latere problemen, het was de vernietigingsoorlog die gevoerd werd door de Arabische landen die aan de basis ligt van het vluchtelingenprobleem en een tweede gelegenheid voor de oprichting van een Palestijnse staat aan zich heeft laten voorbij gaan.

   Veertien leugens over het Palestijns-Israëlisch conflict die de vrede blokkeren
   https://brabosh.com/2014/08/20/pqpct-xx6/

 3. Marieke

  Kritisch zijn op het beleid van Israel is niet hetzelfde als Israelhaat, beste Michael. Enige nuance is wel belangrijk, ook voor ‘rechts’.

  1. Wachteres

   Het vervelende is dat links altijd eenzijdig kritisch is, Marieke.

   Als er één nuance nodig heeft dan is het wel politiek-correct/links.

   Of zoals Timmermans het zei: Israël is onze vriend, maar wij zijn kritische vrienden.

   De Palestijnen zijn ook onze vrienden, volgens hem. Maar waar blijf de kritiek?

   Verbeter de wereld, begin bij politiek-correct. En daar is heel veel werk aan de winkel.

 4. Viertel

  Een Russische analist zei het onlangs zo: “EU is weak, defenceless, helpless and it’s unable to defend itself from terrorism”.

  Gelijk heeft ’t ie ! Alle Europese veiligheidsdiensten zouden eens een poosje stage moeten gaan lopen in Israël om daar te leren hoe je terroristen effectief aanpakt.

 5. Bromsnor

  De Palestijnen en de islamitische wereld in het algemeen streven naar de vernietiging van Israël. Dat is het uiteindelijk doel.

  Israël is voor de islamitische wereld een doorn in het vlees.

  Israël is een succesvolle democratische staat die veel levert aan wetenschap en technologie en doet de islamitische wereld denken aan hun eigen falen.

  Het Israel-Palestinaconflict in 1 filmpje
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/het_israelpalestinaconflict_in.html

  1. van Urk

   Israel moet ze gewoon eruit schoppen. Deze Arabische terroristen willen gewoon niet inburgeren in het land dat in principe altijd hetzelfde is gebleven en nog steeds bewoond is met dezelfde Arabische en Joodse bevolkingsgroepen. Alleen de naam Palestina is gewoon weer terug veranderd in de naam Israel. Arabische moslims die Israelier willen zijn, meedoen aan alle activiteiten en dienen in het Israelisch leger hebben er veel beter van begrepen dan alle politici en linkse pro-pallies activisten over de hele wereld die pleiten voor een twee staten oplossing(wat er in het verleden nooit is geweest en dat ook nooit zal gebeuren) of de vernietiging van Israel. Je kan beter als Palestijn je laten nationaliseren tot Israelier dan een lege droom achterna gaan lopen. Ik heb waardering voor Arabische mensen als Ali Wahab een moslim en officier van de Israelische strijdkrachten: “Ik geloof in de moslimreligie en zal die nooit afvallen, maar Zionisme is meer dan een religie. Het is iets dat volledig mijn gevoel verwoordt van te behoren tot de staat Israel en tot de Israelische gemeenschap en de immense verplichting die ik heb om het land te beschermen en te bewaken waar ik deel uitmaak”. De meesten van de meer dan 1,6 miljoen Arabieren die binnen de grenzen van de Joodse staat wonen en de Israelische nationaliteit hebben , zich niet als “onderdrukt” en “leven onder apartheid” beschouwen. Weinigen kiezen er voor om ergens anders te gaan wonen. Ze hebben gelijk en de reden daar toe? Moslimvrouwen in Israel genieten veel meer rechten en kansen dan hun geloofsgenoten in de omringende Arabische landen. In Israel wordt vrijheid van religie en beleving gewaarborgd door de staat; Arabisch is officieel de tweede landstaal. Als Palestijn zo ik wel heel erg stom zijn om een droom achterna te gaan terwijl er een schitterend land pal voor je neus staat die meer te bieden heeft dan alle islamitische landen inclusief een Palestina onder het bewind van Hamas of Abbas!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.