Volkskrant en FNV: ‘Mannen moeten gewoon eens ophouden mannen te zijn!’

De Volkskrant en de FNV pleiten maar weer eens voor afschaffing van de man.

Ja, ja, volgens deze Gutmenschen wordt de wereld er ongelooflijk veel beter op als wij mannen onze mannelijkheid in de prullenbak gooien en gewoon vrouwen worden. Wel zo praktisch: dan is iedereen immers hetzelfde.

Vaders nemen steeds vaker ouderschapsverlof op, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het percentage mannen dat na de geboorte van hun kinderen onbetaald verlof opneemt is in 2015 bijna verdubbeld ten opzichte van tien jaar geleden, maar vakbond FNV stelt dat Nederland wat betaald verlof betreft nog ‘hopeloos achterloopt’.

De meeste mannen nemen geen verlof omdat ze het belangrijk vinden om op andere manieren voor hun gezin te zorgen, bijvoorbeeld door geld te verdienen. Iedereen met ook maar een beetje gezond verstand begrijpt dat, maar dat geldt, helaas, niet voor deze linkse activisten.

Sterker nog, ze zetten mannen weg als egoïstische monsters die alleen maar bezig zijn met hun eigen carrière.

Voor vaders is de belangrijkste reden dat het opnemen van verlof slecht is voor hun carrière.

Joh, dat is wel heel gek inderdaad. Zou het er iets mee te maken kunnen hebben dat wij mannen juist zo hard werken omdat we weten dat dit in het belang van ons gezin is? Als je ergens niet aan werkt, kun je je in dat opzicht ook niet ontwikkelen. Qua carrière geldt dus dat het allemaal stil komt te staan als je een tijdlang verlof neemt. Dat is op zich al problematisch, maar daar komt nog eens bij dat je achterop raakt ten opzichte van collega’s of concurrenten (bijv. als je freelancer of ondernemer bent), die werken namelijk wél gewoon door.

Blijkbaar begrijpen de FNV en de Volkskrant dit niet, maar bovenstaande is uiteindelijk slecht voor (de financiële gezondheid van) je gezin.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. pejoar

  je moet dit soort berichten negeren.
  is alleen bedoeld voor domme ,dromerige,de realiteit niet willen ervaren,linkse mensen.
  ze denken dat ze de wereld snappen en dat hun weten wat goed is, maar hun meningen zijn bedoeld voor misschien 0.000001% van de wereld bevolking.

 2. Wachteres

  Mannen mogen geen mannen meer zijn, want dat zou in meerdere opzichten heel slecht uitkomen voor politiek-correct.

  Stel je voor dat er massale seksuele gewelddadigheden plaats vinden – dat gebeurt soms toch? [ik durf het bijna niet te zeggen]- en onze mannen zouden doen waartoe zij geroepen zijn, hun vrouwen beschermen en hen dus verdedigen.

  Dan zouden ze de laffe vrouwenverkrachters zodanig aanpakken dat zij nooit meer in staat zijn de daad te verrichten.

  Dat moeten we toch niet willen? Tot nu toe hebben de autochtone mannen er blijkbaar als lulleltje rozewaters bij staan kijken, ik kan me tenminste niet voorstellen dat er op de beruchte festivals geen autochtone mannen aanwezig waren.

  Wat als ze de vrouwen wel hadden verdedigd? Oeps, ik hoor de Gutmenchen al tekeer gaan:

  Racisten, fascisten, nazi’s. En de christelijke Gutmenschen hadden waarschijnlijk geroepen dat je geen kwaad met kwaad mag vergelden.

  Kortom: We zijn al aardig opgeschoven richting de linkse droomwereld: een totaal gefeminiseerde samenleving.

  En ondertussen haalt links duizenden supermacho’s binnen. Waarvoor? Daar zijn ze toch op tegen?

  Ik zeg het wel vaker: psychiatrische onderzoeken zijn dringend noodzakelijk, voordat het voor ons allen te laat is.

 3. Wachteres

  Warempel, net op de site van Bron:

  https://ejbron.wordpress.com/2016/08/08/dronken-afghaanse-asielzoekers-betastten-ongehinderd-meisjes-in-het-damestoilet-burgemeester-van-modling-is-het-definitief-zat/

  Dronken Afghaanse “asielzoekers” betastten ongehinderd meisjes in het damestoilet – burgemeester van Mödling is het definitief zat

  1. ceteris paribus

   Gelukkig, mevrouw Wachteres wist het gesprek aan de hand van haar leugenvriend Bron al weer op de islam te brengen.

   1. Peter Selie

    Doe jij je eigen nu als man voor CP, aan jouw artikeltjes maak ik uit dat men hier het met een door z’n knieën gezakte rooie drilpudding te maken heeft, Pannekoek!

  2. Wachteres

   “Aldus geschied in een bekende kroeg in de binnenstad van Mödling, waar vier Afghaanse “asielzoekers” een meisje tot in het damestoilet achtervolgden. Daar betastten ze hun slachtoffer onzedelijk over haar hele lichaam en likten met hun tongen over haar gezicht. Helaas waren andere gasten van de kroeg niet bereid, waarschijnlijk uit lafheid of ontbrekende burgermoed, dit gedoe te stoppen, hoewel het geschreeuw om hulp vermoedelijk in de gelagkamer te horen was”.

   Precies wat ik al beweerde. En om dit geweld goed te praten, gaan politiek-correcte idioten zelfs zo ver dat ze dit geweld als ‘leugens’ verdedigen.

   En als het in meerdere Duitse kranten staat, dan zijn ze verdwenen.

   1. ceteris paribus

    Mevrouw Wachteres is het onderwerp al weer geheel vergeten en zingt haar bekende vieze racistische liedje.

    1. 1Sarko2

     Volg het IP adress .
     Je zal verbaast zijn 🙂

    2. Wachteres

     Simon doet net alsof hij niet weet dat dit alles met het onderwep te maken heeft.

     En precies wat ik zei: “Als je opkomt voor onze beschaving waar primitivo’s niet in thuis horen, dan ben je een racist”.

     Althans volgens een vies, smerig ventje als cp is. Hij schaamt zich er zelfs niet voor dat hij opkomt voor dergelijke geweldplegers.

     Hebben zij iets wat jij ook graag zou willen hebben, Simon, maar wat je niet durft?

     Kom er rustig voor uit. Niets verbaast ons meer.

     1. ceteris paribus

      “Althans volgens een vies, smerig ventje als cp is. Hij schaamt zich er zelfs niet voor dat hij opkomt voor dergelijke geweldplegers.

      En dit verzon het vieze vrouwtje geheel op eigen kracht.

      Knap hoor!

  3. anniejansz1

   Verkeerde onderwerp mevrouw wachteres, als ik begeesterd ben door een recent stuk leugenachtig plagiaat van E.J. Bron lees ik het daar wel.

   Of ik wacht totdat ze op DDS een onderwerp aanhalen wat een beetje op het onderwerp aansluit.

   1. Wachteres

    Ach @Annie, probeer je weer indruk te maken bij je grote voorganger, cp?

    Wie zegt dat jij ook maar iets moet lezen. Misschien kun je dat wel helemaal niet.

 4. 1Sarko2

  Grapjas Mike…..
  Tja Volkskrant en FNV, DDS volgers slikken het als zoete koek.
  Doe nog eens een kritisch stuk over Geert 🙂

 5. anniejansz1

  vrouwenemancipatie is hier een vies woord, liever toch het islamitische model waar het aanrecht het enige vrouwelijke recht is!

  1. ceteris paribus

   Je hebt gelijk Annie, ik toonde al vaker aan dat veel reaguurders hier qua waarden en normen dichter bij de ISIS-barbaren staan dan de Westerse beschaving.

   1. anniejansz1

    Wat vrouwenemancipatie komen de sympathieën reeds overeen.

  2. Houtlijm

   Vrouwenemancipatie is heel prima (en inmiddels al dubbel en dwars bereikt). De overheersing en indoctrinatie van louter feminine denkbeelden en dogma’s is verwerpelijk.

   1. ceteris paribus

    Houtlijm gunt vrouwen wel enige vrijheden maar ze moeten ook weer niet te brutaal worden.

    1. Houtlijm

     In 1984 reeds, mongoloide Ceteris Paardepis, maakte ik deel uit van een zogenaamde MORT-groep: Mannen Oefengroep Radicale Therapie. Toen heel progressief, nu -in dit tijdsgewricht- tamelijk belachelijk. Doel was mannen zodanig te emanciperen dat ze vrouwenemancipatie volledige zouden begrijpen, accepteren en omhelsen.

     Dat is gelukt. Ik zie vrouwen als volstrekt gelijkwaardig aan mannen, met dezelfde krachten en dezelfde kwaliteiten. Alleen ingevuld op de eigen manier. Ik vraag mijn levenspartner vaak om advies in technische kwesties omdat ze een geweldig ruimtelijk en technisch inzicht heeft. Ik stofzuig het huis en strijk het wasgoed. Niks bijzonders, het zijn gewoon klussen die gedaan moeten worden

 6. Seneca

  @wachteres
  Reageer toch niet meer op die vervelende vliegen die dit forum vervuilen met hun vieze poepjes. Werp uw paarden niet voor de zwijnen, hoewel dit vermoedelijk een belediging is voor zwijnen.

  1. anniejansz1

   Uw gooit uw PAARDEN voor de zwijnen?

   Ik denk dat menig zwijn verheugd zal zijn om te worden vergeleken met een paard.

   Zoals ik al dacht, u houdt er rare gedachten op na.

   1. ceteris paribus

    Ik vind het bovendien dierenmishandeling, met paarden hoor je niet te smijten.

  2. Wachteres

   Ongedierte moet je soms van je afslaan, Seneca. Daar is het ongedierte voor.

 7. toetssteen

  Ik nam na de geboorte, als de kraamhulp vertrokken was, drie weken vakantie op. Prima geregeld. Grijns, meestal smeerden we hem dan; lekker relaxen elders.

  In Singapore krijgen mannen nog niet eens 1 dag vrij (tenzij zelf opgenomen natuurlijk), maar beide partners kunnen wel degene aanwijzen die een jaar belastingvrij mag. In alle gevallen de meest betalende. (nou ligt de belasting in Singapore t.o.v. Nederland erg laag en lage inkomens betalen in het geheel geen belasting). Ach voordeel is desalniettemin toch dat de hoer opgeleiden toch nog een kindje nemen, wat dan ook de bedoeling is van deze regel.

 8. Niek

  TEST

 9. ko vadis

  De V.K en het F.N.V zien mannen liever cupcake bakken in een roze hemdje!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.