Zwakke rechter geeft extremist die opriep tot het doden van christenen 3 maanden in gesloten inrichting

Drie maanden! Zo, zo, dat zal helpen!

Geen wonder dat niemand België serieus neemt:

De zeventienjarige jongen die in een in België opgenomen filmpje opriep tot het doden van christenen, moet drie maanden doorbrengen in een gesloten instelling. Dat heeft een jeugdrechter bepaald. De jongen en zijn vader, de Nederlands-Marokkaanse ‘haatprediker’ El Alami Amaouch, wonen in de buurt van Verviers, waar de video werd opgenomen. De zoon betuigde eerder spijt en ontkende een jihadist te zijn. Hij zei dat [hij] had opgeroepen tot het doden van aanhangers van het regime van de Syrische president Bashar Assad.

Als straf moet deze wannabe jihadist nu drie maandenlang naar een “gesloten onderwijsinrichting.” Ja, ja, dat hakt er wel eventjes in! Deze jihadist zal zich voortaan wel inhouden, wat natuurlijk ook voor zijn knettergekke vader geldt!

Het enige wat we hieruit kunnen afleiden is dat België de strijd tegen de Radicale Islam ondanks alle aanslagen, waaronder in Brussel zelf, nog steeds niet serieus neemt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. zomaar

  50-60 jaar gelden, met de opkomst van het huidige socialisme heeft men niet alleen gratis geld uitgedeeld !, toch ook oordoppen en blinddoeken!.

  verplicht om te dragen , voor ieder die gratis geld wilde hebben .

  en zie wat ervan gekomen is .

 2. anniejansz1

  Sterke rechter geeft zwakzinnige jongen een passende straf…is meer mijn mening.

 3. Ni28

  Die jongen moet eigenlijk drie maanden beschermd worden. Moslims worden niet gestraft maar vertroeteld. En als dank worden wij door hun gedood.

 4. Julius

  Tiswat.

  Over de zeik raken als er een lulletje rozenwater hele domme dingen roept maar ondertussen met de volle goedkeuring je blogsite vol laten kalken met de meest ranzige Vigo-doodsbedreigingen, verwensingen en “muslimrein”mantra’s. En de toetsjes, wachteresjes, Florisjes en consorten vinden het prachtig.

  Geinig. Dat is nou écht de nieuwe DDS. Ik begrijp wel waarom Joshua volledig afstand heeft genomen van DDS.

 5. ceteris paribus

  Michael heeft het rechtsdossier gedetailleerd bestudeerd en weet dus veel beter dan de rechter wat hier de goede strafmaat was geweest.

  1. van Urk

   Ach beste C.P. , u had Wilders misschien ook graag levenslang in een cel gezien vanwege zijn opruiende taalgebruik. Maarre.. (zonder dat u weer de boel omzeilt met een ander soort commentaar) wat vindt u persoonlijk zelf dan van dat filmpje? Wat is u commentaar hier dan op? Vindt u het schandalig wat deze moslim zegt of is dit volgens u (wat het gewoonlijke commentaar is van u) een gemanipuleerd filmpje afkomstig vanuit een onbetrouwbaar bron?

   1. ceteris paribus

    Beste heer van Urk. Ik vind dit filmpje en de taal van dit schoolkind heel wat beter te pruimen dat de teksten van vigo die hier bepleit alle moslims op te sluiten in concentratiekampen, met gemanipuleerd halal- voedsel moslims wil steriliseren, een moab op Mekka wil gooien en andersdenkenden hier tegen de muur wil zetten, ze kanker en een pijnlijke dood toewenst en ze met vleeshaken door hun keel wil ophangen.

    Ik zag de redactie van DDS noch u daar ooit enig bezwaar tegen maken. Ik acht de schijnheilige ophef en het pleidooi tot zwaarder straffen van een 17-jarige schooljongen voor minder barbaarse uitingen daarom gênant en onnozel.

    1. Marieke

     Juist, ja. En gelukkig oordeelt een rechter aan de hand van informatie, bewijzen en feiten. Niet alleen op komaf (vader die een haatimam zou zijn) en op een filmpje. Eigenlijk is drie maanden zelfs behoorlijk pittig. En inderdaad, als we dan de maat gaan nemen, moet je dan eens zien wat vieze Vigo andersdenkenden toewenst. Dat is dan meer dan drie maanden cel.

     1. Vigo

      Dien een aanklacht in domme trut!

     1. ceteris paribus

      Even voor Marieke: dit twitteraccount is van ene heer Hutten. De dwaas Vigo stalkt die man al jaren en denkt dat ik dat ben.

      Nog dommer is dat hij denkt hiermee een punt in de discussie te maken. Volledig de weg kwijt.

     2. Marieke

      Je hoeft mij niet te vertellen dat Vigo zijn eigen verzinsels graag gelooft ceteris paribus. Vieze Vigo is van dusdanig laag niveau dat hij zich niet eens kan meten met een kleuter.

    2. van Urk

     O dus teksten als: vernietig de christenen en de polytheisten vermoordt ze allemaal en laat niemand over wat klinkt als genocide valt voor u te pruimen!? Bent u eigenlijk zelf wel goed snik? U bent geen haar beter dan de heer Vigo. Het is duidelijk dat terechte kritiek tegen moslims als deze jongen bij u zeer gevoelig ligt maar dat kritiek bij andersgelovigen u totaal weinig interesseert. Ik begin langzaam echt te twijfelen over u wat andere reaguurders allang wisten.

     1. ceteris paribus

      De heer van Urk neemt dus geen afstand van de teksten van Vigo.
      Genoteerd.

     2. van Urk

      Heb ik daar in mijn reactie over geschreven dan? Ik zeg dat u net zo erg bent als de heer Vigo. U zou wat meer zaken over u zelf moeten gaan noteren. De heer Vigo mag van u niks zeggen over moslims maar deze jonge moslim mag gerust van u over andersdenkende zeggen op dezelfde manier zoals Vigo dat tegen moslims betoogt. Het viel mij daarom dus al op dat u niet reageerde op de uitspraken van deze jongen om uw afschuw te tonen maar meteen tegen de critici (in dit geval Michael) in de aanval gaat. Dat doet u trouwens bij elk artikel over moslims die wandaden hebben gepleegd. Volgens mij interesseert het u totaal niet dat moslims mensen vermoorden vanwege hun andere overtuiging met het feit dat u daar nooit wat van laat weten in uw reacties maar vindt u het gewoon prachtig en kickt u erop om oprechte reacties van andere reaguurders belachelijk te maken.

     3. ceteris paribus

      Beste van Urk, ik heb hier een en andermaal de ISIS-barbaren weerzinwekkende zwijnen genoemd en de aanslagplegers criminelen. Ik weiger echter, zoals u doet, alle moslims over één kam te scheren en net te doen of de geloofsinhoud verklaart waarom er sprake is van islamitisch gelabeld geweld.
      Ik verklaar dit politieke (niet religieuze) geweld ook mede uit de grotere wandaden de we als Westen uithaalden en uithalen in islamitische landen.
      De redenering dat de islam zou verklaren waarom mensen vechten tegen westerse agressie en onderdrukking vind ik racistische onzin.

      Ik zag u nooit zelfs maar een kanttekening plaatsen bij de vieze agressieve bijdragen van Vigo. Ik vrees dat u dat niet doet omdat u hem beschouwt als medestander in uw islamofobe jihad. Ik vind dat pijnlijk om te zien.

     4. van Urk

      Beste ceteris, ik lees de onsmakelijke reacties van de heer Vigo al niet eens meer. Dat zou u ook moeten gaan doen en niet u tijd en moeite te benutten om alleen op personen als Vigo te letten wat hij nu weer loopt te spuwen. Ik heb totaal geen zin om reacties te lezen tussen twee kijven. En nog een ding: ik schaar alle moslims niet over een kam er zijn absoluut ook goede en aardige moslims en u weet uit mijn eerdere reacties dat ik alleen als christen mijn afschuw toon tegen hun religie . En u snapt ook best dat ik als christen soms terecht zorgen maak als ik weer iets over christenvervolging lees uit moslimlanden. En dat die haat op christenen ook al naar het westen is gedreven ziet u al in dit filmpje.

 6. Peter Selie

  Gedateerd artikel, maar steeds actueel.

  Slavernij, terrorisme en islam

  De islam is geen godsdienst en het is ook geen sekte. In haar volle vorm, is het een compleet, 100% en dus totaal systeem van samenleving. De islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component is een baard om alle andere onderdelen te verbergen.
  Islamisering begint wanneer er voldoende moslims in een land zijn om campagne te voeren om religieuze privileges te bekomen. Als politiek correcte en tolerante samenlevingen en culturen instemmen met islamitische eisen voor hun religieuze voorrechten, sluipen sommige andere bestanddelen ook binnen. >>>> http://nageltjes.be/wp/?p=24654#more-24654

 7. ko vadis

  Een verward persoon!

 8. Niek

  Jihadisten die een duidelijk moordend plan hadden in de USA krijgen een heel andere bestemming… door Liefde die ze nog nooit ervaren hebben:

  https://youtu.be/lltgLHtAk9U

  Daarnaast zij er vele moslims die visioenen en gezichten krijgen van een ‘Man in Licht’, er gebeuren gelukkig ook nog veel bemoedigende dingen

 9. Ruud Steunassen

  Dat is Wim Hutten niet. Dat is Simon Brouwenstein.

 10. Ruud Steunassen

  Genoteerd? Waar dan? Op de lijst van personen die aan vleeshaken opgehangen worden?

 11. Ruud Steunassen

  Liefde die ze nooit eerder ervaren hebben. Mooi bericht Niek.
  Maar mensen die nooit eerder liefde ervaren hebben, zullen vast denken dat het uit een onbetrouwbare bron komt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.