Eindelijk! Verschijningsdatum van het volgende ‘Game of Thrones’-boek is uitgelekt. Zo lang moet je nog wachten…

We wachten al sinds 2011 geduldig op een aankondiging van George R. R. Martin, de schrijver van de A Song of Ice and Fire-serie, totdat we een datum krijgen waarop we het langverwachte zesde deel van de boekenreeks mogen verwachten. Nu lijkt die dag dan eindelijk bekend te zijn geworden!

Wachten duurt lang, en voor fans van A Song of Ice and Fire (de boekenreeks waarop de razendpopulaire tv-serie Game of Thrones is gebaseerd) duurt wachten écht een eeuwigheid. In 2011 kwam het vijfde deel uit, en inmiddels zijn we al weer meer dan zes jaar verder.

De tv-serie die elk jaar tien aflevering uitzendt heeft de boeken inmiddels ingehaald, maar toch wachten trouwe fans nog altijd op de laatste twee boeken uit de reeks die het lot moeten gaan verklappen van helden als Jon Snow, Daenerys Targaryan, Sansa Stark en Tyrion Lannister. Verder weten we nog bijna niks, ondanks dat het wachten een half decennium geduurd heeft.

Maar eindelijk hebben we wat meer kennis: we weten nu ook wanneer het boek uitgebracht wordt. De Franse website van Amazon was onvoorzichtig en gaf per ongeluk weer wanneer The Winds of Winter in de winkels ligt: op 9 maart 2017 dus!

capture10_AmazonZes maanden wachten dus nog! Dat is nog een hele tijd, maar hopelijk is het wachten iets dragelijker geworden met de wetenschap dat je nu weet op welke datum je wacht. Aankomende lente moet je dus nog maar niet je warme winterkleren opbergen in de kast, want je weet: Winter is coming.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.