Onze kinderen vogelvrij verklaard: Nederturken sturen lijsten met ‘Gülen-leerlingen’ naar Turkije

Een schimmige commissie van Nederturken heeft de aanval geopend op de meest onschuldigen in elk conflict: kinderen.Soms zijn er van die berichten die je vol ongeloof brengt, en dit is er absoluut één van. Deze week besloot Turkije om doodleuk een lijst te publiceren met organisaties in Nederland die gerund zouden worden door aanhangers van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen, die inmiddels tot nationale vijand nummer 1 van Turkije verworden is. Het devies was: Nederturken, boycot deze organisaties als je trouw wilt zijn aan je land. Lees: aan president Erdoğan. Dit alles gebeurde ondanks – of misschien juist mede doordat – onze Mark Rutte tandenloos protesteerde tegen de recente Turkse inmenging in ons land.

Het proberen te schaden van organisaties is echter een ding. Het Erdoğan-kamp lijkt echter alle morele bezwaren overboord te hebben gegooid hier, en heeft de aanval geopend op de meest kwetsbare groep in onze samenleving: onze kinderen. Jawel, een uiterst schimmige commissie genaamd “Veilig naar school”, gerund door Nederturken, heeft het lef gehad om verschillende lijsten met Amsterdamse leerlingen op te stellen. Op deze lijst zou staan wie van de leerlingen Gülen aanhangt en wie er achter Erdoğan staan. Je leest het goed: op deze papiertjes worden kinderen, waarvan 99% nog geen enkel politiek besef heeft, ingedeeld in twee kampen die in niets minder dan een staat van oorlog verkeren. De lijsten zouden ook met de Turkse regering gedeeld zijn, en God mag weten wat die daarmee zal gaan doen.

De gemeente Amsterdam maakt zich terecht zorgen om deze lijsten en heeft dan ook justitie ingeschakeld. Hoewel Amsterdam aangeeft leerlingen op haar scholen te willen beschermen, vraag ik mij af in hoeverre ze wat kunnen uithalen tegenover de lange arme van de Turkse bemoeienis. Na de coup die Turkije deze zomer op haar grondvesten deed schudden, leeft de strijd tussen de voormalige bondgenoten als nooit tevoren in de Turkse diaspora. Hoe zij deze oorlog uitvechten moeten ze wat mij betreft zelf weten: beide kampen hebben genoeg op hun kerfstok dat ik weinig medelijden heb met welke zijde dan ook. Het betrekken van kinderen is echter toch echt een stap te ver. Ik heb dan ook maar één boodschap voor de smeerlappen die achter deze actie zitten: blijf van onze kinderen af!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Peter Selie

  Nederturken, boycot deze organisaties als je trouw wilt zijn aan je land. Tja er zijn niet veel Nederturken die tegen deze krankzinnigheid van Erdogan en zijn anti democratische volgelingen zich willen verzetten of liever gezegd zich niet durven verzetten en het gezonde verstand te laten prevaleren. Het is een geliefde bezigheid van de islamisten om met deze regelrechte Stasi methodes druk uit te oefenen op de kinderen, zodat hun ouders ook onder druk worden gezet door de lange arm van Erdogan. Net zoals in de linkse kringen die het heel erg Bon Ton vinden om een vergelijking te maken met de nazi-periode zijn de meeste Nederturken die gehoor geven aan het bevel van de grote leider, de nieuwe NSB’ers van Nederland.

  Las eens een stukje waarin werd gezegd dat; de nieuwe fascisten zullen zich antifascisten noemen, het zou een quote van Winston Churchill zijn geweest, maar dat werd naderhand ontkracht als zijnde onwaar, maar van wie deze quote ook vandaan kwam, gelijk had die persoon wel mijns inziens…

 2. Ni28

  Er zijn geen Nederturken, allen Turnen met ook een Nederlandse paspoort. En niet Ritten is hun aanvoerder maar Erdogan.

 3. Ni28

  Turnen is Turken.
  Ritten is Rutte

 4. Anna

  Nog maar een begin. Hele islamitische volksstammen die hier onze verzorgingsstaat mogen komen uitkleden worden in het Westen ook geen vrienden van elkaar. In MO liggen ze al 1400 jaar in oorlog.Hier zullen de stammen beginnen om bij de ander de haren uit te trekken. Die twee paspoorten is een van de grootste fouten van de linkse partijen.

 5. Ruud Steunassen

  Onze kinderen? Gevaarlijke opmerking.
  Kinderen zijn van hun ouders en niet van andere ouders of andere burgers, laat staan van de Staat.

 6. Ruud Steunassen

  Kinderen zijn geen eigendom van ouders, maar die ouders hebben wel als eerste het natuurlijke recht op de opvoeding en de Staat en mensen die menen dat alle kinderen in Nederland onze kinderen zijn zullen nooit kunnen garanderen dat kinderen die uit de ouderlijke macht gezet worden niet elders misbruikt en zelfs vermoord worden door satanisten, die tot in de hoogste regionen van de elite voorkomen.
  Turkse kinderen zijn kinderen van islamisten die elkaar zogenaamd naar het leven staan. Een prachtig toneelstukje waar beide leiders en tegenpolen hun eigen burgers gedeeltelijk aan opofferen om Europa te kunnen islamiseren. Opofferen op de manier waarop zionistische rijke khazaarse joden hun volksgenoten aan de khazaar Hitler verrieden, zodat de overlevenden van de concentratiekampen vastbesloten waren mee te werken aan de stichting van de staat Israël, waardoor zij andermaal a.h.w. in een belegerd kamp terecht kwamen.
  Turken en zionisten hebben wat met elkaar gemeen. Khazaren hebben Turkse roots.
  De Jong-Turken en Ataturk hadden veel dönmeh Joden in hun gelederen. De Sovjet revolutionairen van Lenin waren ook veelal Joden (ashkenazische/khazaarse) die voor de tsaar naar New York gevlucht waren.
  Ik zie bij de Turken dezelfde mentaliteit namelijk je eigen volk gedeeltelijk opofferen voor een hoger doel.
  Onze EU-leiders zijn ook al van die fascisten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.