Politiekcorrecte burgemeester Almere veegt aanrandingen onder het tapijt om ‘onrust’ te voorkomen

Ah ja, het is natuurlijk véél beter om vrouwen rustig te laten aanranden en erger. Onrust is het probleem, niet de aanrandingen zelf!

De knettergekke burgemeester van Almere, Franc Weerwind, heeft gisteravond toegegeven dat hij verschillende aanrandingen in de Almeerse wijk Parkwijk met de mantel der liefde bedekt heeft. Zijn ‘argument’: er bestond geen sociale onrust over. En dus wilde hij daar niet zelf voor zorgen.

Laat dat even goed op je inzinken: deze D66-burgemeester (welke andere partij zou zo te werk gaan?) geeft dus bewust geen ruchtbaarheid aan aanrandingen omdat mensen daar misschien door van slag raken.

Zo ziek is D66.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’

Dat is natuurlijk te erg voor woorden, maar wacht, er is meer! Vorig jaar speelde er namelijk dezelfde problematiek in Almere. Toen zou een asielzoeker twee vrouwen lastig zijn gevallen. In plaats van de vrouwen te vuur en te zwaard te verdedigen zou de politie de slachtoffers ontmoedigd hebben om aangifte te doen. Want stel je voor dat mensen boos worden op asielzoekers! Dat moet je natuurlijk niet willen. Nee, nee, dan is het veel beter om een paar vrouwen af en toe te slachtofferen op het altaar van de multiculturele samenleving.

Dit is dus reden nummer zoveel om D66 bij de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar te decimeren. Deze mensen mogen het nooit voor het zeggen krijgen in ons land. Kijk maar naar Almere: wat ze daar doen zal, als Pechtold plaats neemt in het kabinet, landelijk beleid worden: houd je vrouwen en dochters maar alvast binnen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Wim

  Dan moet deze burgemeester direct ontslagen worden. Het is schandalig dat deze man niet de burgers beschermd door te wijzen op de gevaren en zo vrouwen opoffert voor zijn politiek correctheid.

  1. Wim

   Maar beangstende is ,hoeveel burgemeester volgen zijn voorbeeld. Wordt vrouwelijk Nederland massaal aangerand en wordt dit verzwegen.

 2. Anna

  Wat moet hij anders. Hij heeft zich aangesloten bij het verderfelijke arrogante D66 “cultureel-politieke complex.” “Cultureel politiek complex” uit stukje geleend van Leon de Winter. D66er Pechtold heeft nooit anders gedaan dan problemen onder de mat. Hij heeft nog nooit de moed gehad om de ernstige problematiek van de islam en immigratie te benoemen. Pechtold leeft van Wilders.

 3. Mar

  “houd je vrouwen en dochters maar alvast binnen.”

  Nee maar, nou gaan we het beleven. Dit is toch een Wilders-uitspraak?

  1. Oeroeboeroe

   Ja en, zijn uitspraken van Wilders soms verboden te uiten?

 4. zomaar

  links zou links niet zijn , als hij openbaar bekend zou maken dat de Hollandse meid (vrouw) , niet meer veilig was in ons land.

  mede door binnen slepen van al die prachtige kleuren , (lees culturen) die ons zo rijk maken .

  volgens de linkse geest .

 5. bjornvanherpen

  rond gaan lopen met een groep en betrap je zo’n gelukzoeker dan laat je even zien wat de nederlandse man ervan vind, in andere woorden trap je dat stuk islam inteelt even goed in elkaar

 6. Michael van der Galien

  Beste commenters,

  Hebben jullie al gedoneerd aan ons project om onze redacteur wekelijks naar Den Haag te sturen, zodat hij de politiekcorrecte linkse partijen het vuur aan de schenen kan leggen — iets wat andere media weigeren te doen? Zo niet, doe dat nu dan alsjeblieft. Elke euro wordt bijzonder gewaardeerd: of je nou 5 euro geeft, 10 euro, 20 euro, 25 euro, 50 euro of meer: elke euro telt. We zullen elke cént op verantwoorde wijze manier gebruiken en ervoor zorgen dat onze correspondent nieuws kan maken dat je nergens elders leest.

  Lees meer hier:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/help-mij-om-uw-correspondent-in-den-haag-te-worden/

  1. Wim

   Even een vraag, als het niet lukt wordt het geld dan terug gestort.

   1. Michael van der Galien

    Dag Wim,

    Het lukt wel. Dat kan ik je al beloven: Tim gaat vanaf heel spoedig elke week een dag naar de Kamer (op dinsdag!). Als het om wat voor reden misloopt stort ik het natuurlijk terug, maar de kans dat het misgaat is ergens tussen 0 en nihil – zéker als onze vaste commenters zich erachter gooien.* ;). Als dat goed gaat (en waarom zou het niet?), dan wil ik die dagen natuurlijk verhogen: van 1 dag per week naar meerdere dagen en in de loop van de tijd naar élke dag. Alleen moeten we even die eerste financiële impuls hebben om het voor elkaar te krijgen (hij moet daar naartoe, en we moeten vervanging regelen voor op de site, dat kost gewoon geld, helaas).

 7. Wachteres

  https://fenixx.org/2016/09/15/het-azc-brengt-hel-en-verdoemenis-naar-het-groningse-oude-pekela/

  Het AZC brengt hel en verdoemenis naar het Groningse Oude Pekela

  Oude Pekela, Groningen een meer kerkelijk plaatsje in Nederland wordt overspoeld met ongewenst gedrag door de bewoners van het nabij gelegen parasietenopvangtehuis.

  Het is al zover dat er protesten opgezet worden waardoor de burgemeester Jaap Kuin van de gemeente Pekela zich genoodzaakt zag om een noodbevel af te kondigen voor een gebied rondom het asielzoekerscentrum in Oude Pekela.

 8. Wachteres

  http://www.ad.nl/amsterdam/oppositie-van-zaanstad-wil-burgemeester-wegsturen~a65c9d24/

  Oppositie van Zaanstad wil burgemeester wegsturen

  Oppositiepartijen in Zaanstad dienen vanavond een motie van wantrouwen in tegen burgemeester Geke Faber. Volgens de oppositie heeft zij ernstig gefaald in de crisis rond de treitervloggers.

  Kijk, zo hoort het!

 9. Wachteres

  “Het beangstende is, hoeveel burgemeester volgen zijn voorbeeld”. [Wim]

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26616510/___Verkrachting_stilgehouden___.html

  Verkrachting meisje ’onder de pet gehouden’
  3 uur geleden Pieter Ploeg

  Ede – Inwoners van Ede en plaatselijke politici willen weten waarom de verkrachting van een 18-jarig meisje uit de Gelderse gemeente drie weken is stil gehouden. Ze vermoeden dat politie en lokale overheid er tot op heden bewust het zwijgen toe hebben gedaan om de discussie over opvang en huisvesting van asielzoekers in Ede niet opnieuw te laten oplaaien.

  Tja, politiek-correct laat liever stilzwijgend vrouwen verkrachten dan dat dit aan het licht zou komen.

  Stel je voor dat we daarmee moslims kwetsen, dat moeten we toch niet willen?

  En als het wel aan het licht komt, omdat het er honderden zijn, dan zeggen we toch gewoon dat het leugens zijn en dat het allemaal wel meevalt.

  En trouwens, autochtone mannen zijn ook niet vies van een verkrachtinkje af en toe.

  1. ceteris paribus

   “En trouwens, autochtone mannen zijn ook niet vies van een verkrachtinkje af en toe.”

   Dat mag je wel zeggen, mevrouw Wachteres, van vluchtelingen zijn in Nederland geen gevallen van verkrachting bekend maar van autochtonen heel erg veel.

   1. zomaar

    @cp , zelfs de aanrandingen en verkrachtingen , tijdens nieuwjaarsnacht in Duitsland blijf je ontkennen .

    en ook al zijn daar maar enkele gelukszoekers aangehouden ,is dat voor jou nog geen bewijs.

    en natuurlijk zijn en worden er vrouwen en meisjes ook door de autochtonen aangerand , alleen hierin zit een verschil!!, als er een golf van autochtonen daders was , dat staan die met naam en toenaam in de regio krant of landelijk nieuws.

    dan zal er geen burgermeester over denken om dit onder stoelen of banken te steken !!.

    zie je nu waarom als eerst aan allochtonen gedacht word ?, door vele .

    juist de politieke correctheid werkt hier naar toe .

    1. ceteris paribus

     “@cp , zelfs de aanrandingen en verkrachtingen , tijdens nieuwjaarsnacht in Duitsland blijf je ontkennen .

     Dat klopt deels, verkrachtingen vonden niet plaats.

   2. Wachteres

    http://www.ad.nl/buitenland/vrouw-niet-veilig-bende-oorlog-en-verkrachting-in-azc~a13f7045/

    ‘Vrouw niet veilig’: Bende-oorlog en verkrachting in azc

    “In het grootste opvangcentrum voor vluchtelingen in Duitsland, de HEAE in Giessen waar momenteel 6000 mensen verblijven, heersen wantoestanden. Vrouwen en meisjes worden er door mede-asielzoekers verkracht. Ook is er sprake van dwangprostitutie. Vrouwelijke asielzoekers zouden ’s nachts bang zijn om de toiletten te bezoeken uit angst te worden aangerand”.

    Idem in België. Zou onze regering misschien goed zijn in het ‘onder de pet houden’ van verkrachtingen?

    Trouwens, wat in Europa gebeurt, daar krijgen wij ook last van. Dat tuig loopt straks met honderden/duizenden? hier vrij rond.

    1. ceteris paribus

     Mevrouw Wachteres ging nog wat verder zoeken dan Nederland en Keulen en vond zowaar een wantoestand. Tja, het zijn natuurlijk wel mensen en het is eigenlijk een wonder dat in die akelige omstandigheden niet meer van dit soort narigheid optreedt.

     In Nederland zijn er wekelijks 24 aangiften van verkrachting en er is in de decennia dat we hier vluchtelingen opvangen opvangen van hen geen enkel geval van verkrachting bekend. Daarop baseert mevrouw Wachteres haar overtuiging dat vluchtelingen levensgevaarlijke verkrachters zijn.

     Misschien kan ze beter in haar eigen kring om zich heen kijken. Statistisch gezien zijn daar met name de echte verkrachters te vinden.

     1. Wachteres

      ‘Daarop baseert mevrouw Wachteres haar overtuiging dat vluchtelingen levensgevaarlijke verkrachters zijn’.

      Je blijft maar fantaseren, Simon.

      Trouwens, het is een feit dat de ‘vluchtelingen’ die nu binnenstromen grotendeels uit culturen komen, waar verkrachtingen ‘normaal’ en geaccepteerd zijn.

      Moeten wij, omdat hier ook wel verkrachtingen plaats vinden, duizenden primitivo’s met voormiddeleeuwse opvattingen hier binnen halen?

      Zie je niet hoe geestelijk gestoord je bent?

     2. ceteris paribus

      “Iets heel opvallends: de ex-asielzoekers zijn minder vaak verdacht van misdrijven dan vergelijkbare autochtonen. Terwijl bij de andere groepen niet-Westerse allochtonen er nog steeds sprake is van een flinke oververtegenwoordiging, is daar bij de ex-asielzoekers geen sprake van.

      “Sterker nog, er is sprake van een ondervertegenwoordiging van asielmigranten ten opzichte van autochtonen. Deze ondervertegenwoordiging in de verdachtencijfers is in de meeste gevallen statistisch significant”, schrijven de onderzoekers.”

      http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/criminaliteit-en-asielzoekers-bestaat-er-een-verband

     3. zomaar

      zolang links correct onder de pet houd dat verkrachtingen door allochtonen (moslims) , wel schering en inslag is , zal het ook niet bekend worden!! .

      dus klop je eigen niet te hard op de borst !, het is gewoon de linkse correcte zoals jij die dit niet openbaar maakt, bang om te erkennen wat voor tuig zij binnen gehaald ,( gelaten en nog laten ), hebben .

      waar de werkende de ouderen sociaal meebetalen voor het knuffelen van deze linkse troetels .

      als er nog (jongen) echte Nederlanders waren , dan zouden deze in buurten/wijken en steden/dorpen buurtwachten (24 uur per dag ) in moeten stellen , om dit soort gevallen te voorkomen.

      de linkse overheid laat het immers afweten , en kiezen (schijnt) partij voor de allochtonen !, wetend dat de partijen waarin of waaruit zij komen , ooit door de Nederlanders groot zijn geworden !
      anders gezegd en geschreven zij laten elke vierjaar na de verkiezingen de Nederlanders vallen , en gaan vol op het orgel om de allochtonen te knuffelen en te ontzien.

     4. ceteris paribus

      Zomaar lost de cognitieve dissonantie volgens een beproefde methode op: vluchtelingen verkrachten aan de lopende band maar deze feiten worden door de linkse politiek correcte elite onder de pet gehouden.

      Zo verzint deze creatieve geest de feiten die zijn racistische wereldbeeld kunnen stutten.
      Samen met mevrouw Wachteres gaat hij een eind komen in een herschreven voorstelling van de werkelijkheid. En laten we eerlijk zijn: als de feiten niet kloppen met de racistische theorie tast dat toch de racistische theorie niet aan?

    1. ceteris paribus

     Warempel, mevrouw Wachteres. Als deze man veroordeeld wordt is hij de eerste in tientallen jaren. Gelukkig, het zijn dus gewoon echte mensen.

     De bron van mevrouw Wachteres vermeldt overigens ook iets wat vast niet in haar racistische kraam te pas komt:

     “Iets heel opvallends: de ex-asielzoekers zijn minder vaak verdacht van misdrijven dan vergelijkbare autochtonen. Terwijl bij de andere groepen niet-Westerse allochtonen er nog steeds sprake is van een flinke oververtegenwoordiging, is daar bij de ex-asielzoekers geen sprake van.
     “Sterker nog, er is sprake van een ondervertegenwoordiging van asielmigranten ten opzichte van autochtonen. Deze ondervertegenwoordiging in de verdachtencijfers is in de meeste gevallen statistisch significant”, schrijven de onderzoekers.”

     http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/criminaliteit-en-asielzoekers-bestaat-er-een-verband

     1. Oeroeboeroe

      Die onderzoekers waar je mee aan komt kakken zijn in de meeste gevallen, net zoals jij, politiek correcte geesteszieken, dus daar moeten wij ons niet door laten leiden.

     2. ceteris paribus

      Ook Vigo past de beproefde methode ter verzachting van racistische cognitieve dissonantie toe: de gruwelijke feiten over de misdadigheid der asielzoekers woorden door linkse wetenschappers verdonkeremaand.

      Simpel toch?

     3. zomaar

      @cp en ook rtlnieuws , geeft toe dat door de linkse politieke correcte niet openbaar gemaakt wordt , welke misdaden deze nieuwe aanwinsten gedaan hebben of doen .

      “. Hoe vaak komen verkrachtingen door asielzoekers voor?
      Dat is lastig te beantwoorden. Over criminaliteit onder asielzoekers zijn geen cijfers per delict openbaar. Er zijn wel cijfers beschikbaar over zedendelicten en allochtonen in het algemeen”

      als je voortaan met een link komt , die jou linkse mening moet staven , lees dan eerst die link zelf door !, laat hetgeen je gelezen hebt op je inwerken , en plaats dan pas die link .

     4. Wachteres

   3. Wim

    En trouwens, autochtone mannen zijn ook niet vies van een verkrachtinkje af en toe.”

    Zit jij nu uit eigen ervaring te praten.

 10. Wachteres

  http://regio.tpo.nl/2016/09/14/burgemeester-almere-meerdere-aanrandingen-in-wijk-parkwijk/

  Burgemeester Almere: Meerdere aanrandingen in wijk Parkwijk
  Maar: we communiceerden er niet over omdat er geen maatschappelijke onrust was
  14-09-2016, 21:07 Tags: Almere, Franc Weerwind

  In de Almeerse wijk Parkwijk hebben zich tussen september vorig jaar en september 2016 drie aanrandingen voorgedaan. Dat zei burgemeester Franc Weerwind (D66) tijdens een ingelaste raadsvergadering woensdagavond. Ondanks berichtgeving van de lokale pers en vragen van TPO heeft Weerwind daar echter geen ruchtbaarheid aan willen geven omdat er geen sprake was van ‘maatschappelijke onrust’.

  Ach, het zijn er nog maar drie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.