Schooljongen neemt een dode eekhoorn mee uit school. De reden hiervoor is te hilarisch voor woorden

Wat doe je als je zoon ineens thuiskomt met een dode eekhoorn? Deze moeder schrok eerst, maar moest daarna wel lachen!

Brylan Hobson is een heel gewoon jongetje dat elke dag naar de basisschool gaat. Maar op een dag komt hij ineens thuis met een ‘bijzonder’ gevonden voorwerp in z’n rugzak. Het blijkt dus een dode eekhoorn te zijn. Brylans moeder Ladye weet zich het hele, bizarre voorval nog goed te herinneren en vertelt erover.

Ze legt uit:

“Wanneer de schooldirecteur je belt om je te vertellen dat je zoon haar dag helemaal goedgemaakt hebt, ben je benieuwd wat het geweldige nieuws is… Om vervolgens te ontdekken dat de schoolafdeling een dode eekhoorn in zijn rugzak gevonden heeft (ja, die dure €50 rugzak). Toen de directeur hem vroeg wat hem het idee heeft gegeven om deze dode eekhoorn op te pakken en te bewaren in zijn rugzaak, antwoordde hij met “Ik wilde graag gewoon eekhoornboutjes eten vanavond.”

Juist. Hij wilde hem opeten. Brylan Hobson verklaarde zijn culinaire fascinatie met een beroep op zijn achtergrond: “Ik kom van het platteland. Ik eet echt elk stuk vlees.”

Maar zijn moeder was het daar toch niet helemaal mee eens..

“Mensen, ik moest dus uitleggen dat we wel van het platteland kwamen, maar niet van DAT platteland. (Sorry als iemand echt eekhoornboutjes heet – ik bedoel niet beledigend te zijn. De directrice zei “Het ziet er zo vredig uit daar liggend in z’n zak,” en stuurde me deze foto.”

https://www.facebook.com/ladyemlife/posts/1498624550153801

Brylan was op het idee gekomen door zijn opa, die eekhoornvlees in de soep deed. De nieuwsgierige jongen wilde dat nu ook eens zelf proberen. Maar moederlief stak dus een stukje voor deze intergenerationele bonding. En als je bedenkt hoe vies het is om met een overleden eekhoorn rond te lopen de hele dag, dan is dat misschien ook maar goed ook…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.