België gooit radicaal-islamitische haatbaard eruit, moet terug naar... Nederland

Geen categorieokt 29 2016, 16:00
Driewerf hoera voor de culturele verrijking van Nederland!
Een Nedermarokkaanse haatprediker is niet langer welkom in België. Onze zuiderburen vinden namelijk dat hij de hatelijke ideologie genaamd de Radicale Islam probeert te verspreiden, en daar hebben ze na alle aanslagen geen zin meer in.
Voor Belgen is dat natuurlijk fantastisch nieuws. Helaas pakt dit iets minder positief uit voor ons. Imam Shay Alami Abu Hamza zal namelijk terug worden gebracht naar... Nederland.
Oh.

De haatprediker, ook wel El Alami Amaouch geheten, kwam vier jaar geleden in Dison bij Verviers wonen. Op internet is te zien en te horen hoe hij daar opruiende taal predikte.

De Belgische regering probeerde Amaouch in de afgelopen anderhalf jaar al meerdere keren het land uit te zetten, maar hij ging daar telkens tegen in beroep. Het beroep werd gisteren door de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen afgewezen, waardoor hij het land nu definitief moet verlaten.

In augustus kwam het 17-jarige zoontje van deze knettergekke imam in het nieuws omdat hij riep dat moslims alle christenen moesten vermoorden.
Onze zuiderburen kunnen dus tevreden zijn, maar dat geldt jammer genoeg niet voor ons. Binnenkort woont dit hatelijke gezin weer helemaal in Nederland, waar papa-haatbaard ongetwijfeld vele jonge moslims zal proberen te indoctrineren met het islamofascisme.
De PVV heeft ondertussen al gereageerd op dit nieuws, en doet dat op oude, vertrouwde wijze (waar overigens geen speld tussen valt te krijgen):

PVV: Naar Nederland uitgezette haatprediker meteen denaturaliseren en uitzetten!

Schriftelijke vragen van de leden De Graaf en Wilders aan de ministers van SZW en V&J:

1.) Bent u bekend met het artikel 'België zet haatprediker uit naar Nederland'(*)?

2.) Bent u het eens dat deze imam Amaouch, die een gevaar is voor de Belgische samenleving logischerwijs ook een gevaar is voor Nederland? Zo neen, waarom niet?

3.) Bent u bereid deze imam uit Nederland te weren? Zo neen, waarom niet?

4.) Indien u deze imam toch verwelkomt in Nederland bent u dan bereid hem onmiddellijk te denaturaliseren, op te sluiten en zo spoedig mogelijk uit te zetten naar Marokko? Zo neen, waarom niet?

Laten de andere partijen -- ik kijk dan met name naar de VVD en het CDA -- ook nog van zich horen, of steken ze hun kop maar weer in het zand, hopende dat het niemand opvalt dat ze hier geen standpunt over durven in te nemen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten