Ben je het ook zo zat dat je vriend(in) constant de deken jat? Dan moet je misschien deze uitvinding aanschaffen…

Het is de plaag van menig mens: de bedmanieren van de bloedeigen (alhoewel slapende) partner. Met deze uitvinding is dat wellicht ein-de-lijk afgelopen!

Het constante stelen van dekens in bed kan een grote bron van slaapgebrek en irritatie zijn. De persoon naast je is de allerliefste van de hele wereld, maar dat hij of zij constant het dekbed van je aftrekt terwijl je ligt te slapen is toch wel een ergerlijk puntje.

Gelukkig is daar tegenwoordig wel wat aan te doen. Deze uitvinding kan je namelijk helpen met het aan banden leggen – letterlijk – van al dat nachtelijke gesteel en getrek!

Metro schrijft over deze fenomenale uitvinding:

“Wie zich zorgen maakt over nachtelijke wc-bezoekjes: de klem kan aan de zijkant opengemaakt worden, zodat je uit het dekbed kunt komen.

De dekbeddenklem is voor omgerekend 22 euro verkrijgbaar. Je moet nog wel even geduld hebben: door alle media-aandacht duurt het ongeveer een maand tot je de klem in huis hebt. Tot die tijd nog even ouderwets stoeien met de dekens, dus!”

Hoe dan ook: Clover Clamp heet het ding, en het ziet er naar uit heel wat mensen door dit apparaat hun nachtrust terugkrijgen. Goede zaak? Ik zou zeggen: deel dit artikel dan maar met wat mensen die regelmatig ’s nachts wakker liggen omdat hun partner weer net iets te gretig is met het graaien van het dekbed!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.