Held: 14-jarige jongen mept horrorclown in elkaar

Boontje om zijn loontje.

Toen een idioot verkleed als horrorclown een jongen van 14 gisteravond lastigviel in Delft dacht hij ongetwijfeld dat de tiener in doodsangst zou wegrennen. Nou, helaas voor meneer de clown liep het allemaal net een beetje anders. De jongen bleek namelijk buitengewoon goed in staat om zichzelf te verdedigen:

Een 14-jarige jongen werd gisteravond lastiggevallen door een ‘horrorclown’ op de Theresiastraat in Delft. De clown had echter de verkeerde voor zich want de jongen was een ervaren vechtsporter. De jongen was zijn hondje aan het uitlaten toen hij werd achterna gezeten door een man met clownsmasker en rode pruik. Hij liet zich echter niet kisten en besloot zichzelf te verdedigen door de horrorclown een paar rake klappen te geven. De clown is toen op de vlucht geslagen.

Volgens politiekcorrect links mag dit natuurlijk niet (ahhhh, geweld!), maar gelukkig zit de moeder van de jongen heel anders in elkaar: zij zegt gewoon luid en duidelijk dat ze hartstikke trots op hem is. En terecht. Wat mij betreft verdient hij een lintje. Hopelijk zijn er meer van dat soort moedige jongens in Nederland: zie je een horrorclown? Geen punt, mep ‘m neer en bel daarna de politie. Weg met deze malloten.

Helaas is niet iedereen daar toe in staat. Een andere inwoner van Delft werd gisteren namelijk lastiggevallen door niet één, maar twee horrorclowns. Die achtervolgden de Delftenaar met een schep een “een soort van vlammenwerper.” Dat is dan zogenaamd dus grappig.

Een normaal mens begrijpt natuurlijk niets van dat soort ‘humor,’ maar blijkbaar lopen er toch een paar volidioten rond in ons land die dat ge-wel-dig grappig vinden.

Laat iedereen maar leren van de jongen van 14: als iedereen zo op deze debielen reageert vergaat het lachen ze wel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.