Ongelooflijk: brekebeen Arjen Robben loopt wéér blessure op

Het is dieptriest, maar Robben moet zich onderhand maar eens afvragen of hij niet beter kan stoppen.

Of toch niet?

Het slechte nieuws is: Arjen Robben is vandaag weer geblesseerd geraakt. En dat is ontzettend triest. Hij maakte eerder deze week namelijk zijn comeback, en vandaag was zijn eerste basisplaats in tijden. Helaas moest hij het na 45 minuten tegen Köln alweer voor gezien houden. Hij kon niet meer verder.

Dat is triest…

Maar er is ook goed nieuws: hij is dit keer niet geblesseerd aan een been of iets dergelijks. Er is niks aan de hand met zijn knie, lies, of kuit. Wat er dan wel aan de hand is?

Volgens trainer Carlo Ancelotti liep de Oranje-international een kneuzing aan zijn ribben op… ,,Hij had pijn en kon niet verder. Maar het is niets iets ernstigs”, vertelde Ancelotti.

Voor het Nederlands elftal is dit natuurlijk bijzonder vervelend — en ook voor Robben zelf. Bondscoach Danny Blind hoopte namelijk dat hij Robben dit weekend weer kon oproepen voor een interland. Dat is nu toch redelijk onzeker geworden.

En dat is erg jammer. Oranje heeft namelijk grote behoefte aan Robben. Zonder hem stelt het nationale elftal gewoon niet zoveel voor. Met hem kunnen we daarentegen iedereen verslaan.

Laten we hopen dat het meevalt en dat Robben snel weer kan spelen; als niet voor Oranje, dan in ieder geval voor Bayern München.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.