Verenigd Koninkrijk: moslimmannen beschuldigd van systematische verkrachting van niet-islamitische vrouwen

Afschuwelijk.

Tja, wat kun je hier verder nog van zeggen?

A gang of Iranian men sexually exploited and groomed vulnerable girls by supplying them with drugs and offering them free pizza, a court heard.

All three victims, who were as young as 16, were allegedly targeted by the group of takeaway workers who “farmed them out like cattle” to other men.

The group’s ring leaders were allegedly Mohammed Rostami, 37, Mehdi Zare, 32, and Amin Kaveh, 35, all of whom had links to pizza shops in Chelmsford.

Het meest verontrustende hieraan is dat dit soort zaken veel vaker voorkomen in Engeland. En ja, steeds weer zijn de daders islamitische mannen en de slachtoffers niets-islamitische (en minderjarige) meisjes.

In dit specifieke geval gebruikten de kansenpareltjes in kwestie drugs om de meisjes zover te krijgen dat ze bereid waren om met iedereen naar bed te gaan. Eén meisje was 13 jaar oud toen ze benaderd werd. Toen ze 14 was snoof ze al twee gram cocaïne per dag. De eerste maanden kreeg ze die drugs gratis, maar daarna werd haar verteld dat ze er voor moest betalen. Dat kon ze natuurlijk lang niet: 2 gram kost 100 pond. Het gevolg: ze moet hoereren.

De andere verhalen zijn hiermee te vergelijken. Steeds weer werden meisjes met een moeilijk leven ‘verleid’ door de ‘heren’ in kwestie en aan de drugs gebracht. Daarna werden ze op vreselijke wijze uitgebuit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Niek

  Heb drie jaar in de UK gewoond, maar wat een prachtig land (als de zon schijnt het mooiste m.i. ter wereld en heb heel wat gereisd)!
  En vooral; wat een prachtmensen! Geestig, creatief, leuk.
  Het volgende tafreel kan je je dus nooit voorstellen in Duitsland, of Rusland, of in Jordanië of Korea. UNIEK! En dat met de minister president Theresa May, echt lachen. Altijd leuke, beschaafde sfeer. Een land wat de wereld heeft gezegend met zo ontiegelijk veel goeds. Alleen de King James al, en Wycliffe en vele martelaren, de wetenschap, design, muziek, enz.

  https://youtu.be/g54hQV6NRhQ

  Helaas. Dit waren slechts goede herinneringen aan een land wat pijlsnel in niveau achteruit gaat…

  1. Peter Selie

   🙂 🙂 🙂

 2. Arachne

  Mannen die jonge meisjes binnenhalen en vervolgens gebruiken voor hun business, zoeken de labiele, onzekere, zwakke exemplaren in de kudde. Zoals een roofdier z’n prooi selecteert. Wie de moeite neemt om door te lezen, bv. over Rotherham, komt er al snel achter dat veel van de slachtoffers geen vader hebben (uit beeld of nooit gekend) of de vader is door de moeder uit hun leven verdreven.

  De roofdier mannen weten dat deze meisjes geen enkele bescherming hebben; ze hoeven niet te vrezen voor een pislinke vader, withete broers, in woede ontstoken opa’s of oplettende buurmannen. In combinatie met een politie, maatschappelijk werk en rechterlijke macht die “de maakbare samenleving” aan het vervolmaken zijn (zacht beleid), blijkt dit steeds meer een dodelijke combinatie.

 3. monach

  Seksuele uitbuiting van ongelovige vrouwen is volledig halal. Profeet Mohammed was er ook een liefhebber van.

  1. Ali Yas

   Met dat verschil dat Mo er dan tenminste zelf nog voor liet zorgen dat de meisjes hun mannelijke familieleden verloren.

 4. Sniper666

  Niet moslim dames zijn vogelvrij.

 5. werkloze generaal

  Een behoorlijk opgeklopt verhaal , wel leuk om te lezen trouwens..

  1. zomaar

   een opgeklopt verhaal hoezo ?.

   wetend dat jaren terug Nederlandse meisje , door Marokkaanse jongens en mannen verleid werden , waarna verslaafd , waarna de hoer moesten spelen .

   dus wat er nu in Engeland gebeurd is niks nieuws ! , wij kende dit al !.

   alleen wij doen er niks an!!, wij halen nog meer moslims binnen , want wij de sociaal democraten willen onze samenleving tot de grond toe afbreken , ter eer en glorie van de onverkoze lamzakken in Brussel.

 6. Niek

  Arachne, wel heel goed verwoord!
  Daar zijn we geheel mee eens!
  Uitz. die generale werkschuwe, maar die heeft alleen maar kreten en totaal inhoudsloos.

 7. Niek

  Ook over vrouwen noemt geenpeil de ningen bij naam en wel heel goed geformuleerd:
  “Het schokt allang niet meer: als een volk van Nederlandse kikkertjes koken de islamieten het ons omringende water al zo lang met grote en kleine incidenten van grove zedenverwildering dat het nauwelijks meer boeit dat vaders hun dochters van het balkon duwen omdat ze whatsappen met jongens. Het land is moe en het verzet tegen het tribale patriarchaat is feitelijk al opgegeven”.

 8. Peter Selie

  Bejaarde christelijke vrouw wordt door een horde islamitische mannen naakt uitgekleed, mishandeld en door de straten gejaagd
  Een 300 man sterke meute van islamitische mannen in een dorp in Egypte heeft een 70-jarige christelijke vrouw naakt uitgekleed, geslagen, en gedwongen door de straten te paraderen.

  Na geruchten over een affaire tussen een lokale christelijke man en een islamitische vrouw heeft het moslimgepeupel onderweg ook nog even zeven huizen platgebrand die behoren tot Koptisch-orthodoxe families, schrijft de Britse Intependent.

  Het geweld begon om ongeveer 20:00 uur op 20 mei, de plaatselijke priester verklaart dat het twee uur duurde voor de politie arriveerde, toen het gepeupel zich al had verspreid.

  De 70-jarige vrouw die werd aangevallen is de moeder van de man die betrokken is in de geruchten affaire.

  Het geweld is representatief voor de spanningen tussen de twee religies in de provincie ten zuiden van Caïro, waar relaties tussen moslims en christenen een taboe is.

  Maar het lijkt erop dat de Koptische Kerk eindelijk genoeg heeft van de oneerlijke behandeling door de autoriteiten in de omgeving. Christenen vormen ongeveer 10 procent van de Egyptische bevolking, de moslims zijn in de meerderheid.

  De priester Anba Macarius zegt dat als er sprake is van een moslimman die een affaire heeft met een christelijke vrouw deze oproer nooit zou gebeuren.

  De politie was de dag vooraf al gewaarschuwd voor de dreigingen tegen de christenen, maar gaf de islamitische menigte genoeg tijd om te doen wat ze wilden.

  De Kopten waren ooit de Egyptische inheemse bevolking, maar zijn nu tweederangs burgers.

  Bron:
  http://www.independent.co.uk/news/world/africa/elderly-christian-woman-stripped-naked-and-paraded-through-streets-by-mob-a7049926.html

 9. Peter Selie

  Muslim father rapes his daughter as punishment because she had become ‘too Westernised’ living in Norway

  A Muslim man in Norway has been detained for raping his daughter as a punishment after she became ‘too Western’.

  The man, in his 40s has been charged with rape and incest after he attacked his daughter in their family home in the city of Fredrikstad.

  Police prosecutors have said the daughter told officers she was raped by her father as a punishment for living a Western lifestyle.

  Both the father and daughter are of a non-European background.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3832242/Muslim-father-rapes-daughter-Norway-punishment-Westernised.html#ixzz4NfRR0g9c

 10. Peter Selie

  Moslim buschauffeur laat volle schoolbus op drukke weg achter om te bidden

  Een islamitische chauffeur op een schoolbus liet de bus met 50 kinderen 10 minuten staan om te bidden. De kinderen van Meon Junior School in Southsea hadden een tripje naar Londen gemaakt. Op de terugweg stopte de chauffeur de bus ongeveer een kilometer voor het eindpunt, stapte uit, waste zijn voeten, legde een matje op straat en begon te bidden.
  Een van de ouders: ‘Er moesten automobilisten uitwijken en auto’s toeterden. Hij zette het leven van onze kinderen op het spel’.
  De plaatselijke islamitische activist Sumel Chowdhury: ’Dit is onacceptabel, hij had de bus op een veiliger plaats moeten zetten om te bidden’. De chauffeur heeft van zijn busmaatschappij Vision Travel een waarschuwing gekregen.

  Bron
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/parents-fury-muslim-school-bus-9039449

 11. Peter Selie

  Bloedige aanval op meisjes door migrantenbendes

  Twee jonge meisjes zijn binnen drie dagen in Denemarken mishandeld door migranten. In Hannerup in Fredericia werd de wang van een 17-jarig meisje door vier migranten van haar kin tot haar oor opengesneden.
  Een paar dagen later werd een 15-jarig meisje uit Birkerød door drie migranten aangevallen en in haar gezicht gesneden. Ze liep op een bospad en kreeg een duw in de rug. Ze viel en één van de drie aanvallers ging bovenop haar zitten terwijl hij in haar gezicht sneed. De twee anderen hielden haar vast. Het zou gaan om drie mannen van buitenlandse komaf, alle drie met een baard.

  Bron:
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3150/bloody-attacks-on-danish-girls-by-immigrant-gangs.html

 12. Wachteres

  Een opgeklopt verhaal, @werkloze generaal? Ik heb gisteren een lange reactie geschreven, maar helaas verdween die weer eens – met link – in de donkere krochten van DDS. 🙁

  Sinds 1997 – dus bijna 20 jaar – worden in GB meisjes verkracht. Het totale aantal schat men op ongeveer een miljoen! Het begon in Rochester, waar – naar bleek – in twinitg jaar zo’n 1400 meisjes op de meest gruwelijke manieren zijn verkracht.

  Hoe kon dit zo lang – 20 jaar! – doorgaan? Politiek-correct in GB wilde niet dat dit naar buiten kwam, bang als men was voor ‘racisme’ richting de moslims. De vraag is of men datzelfde gevoel ook zou hebben als de verkrachters bv. Chinezen waren geweest.

  Degenen die het naar buiten wilden brengen werden bedreigd, zelfs met het verliezen van hun baan. Uiteindelijk kwam het geweld toch naar buiten, ook omdat Pakistani, die massaal beschuldigd werden – ook als zij geen moslim waren – de kranten op de hoogte brachten. Hun dochters werden ook verkracht, maar zij namen zelf strafmaatregelen.

  Er kwam een onafhankelijk onderzoek en het bleek dat niet alleen in Rochester maar door het hele land duizenden meisjes waren verkracht.

  Zij werden gemarteld en hun familie werd bedreigd als zij de boel zouden verklappen.

  Een journalist heeft onderzoek gedaan. Hij dacht politiek-correct dat het wel wat mee zou vallen [ a racist myth] en kwam tot schrikbarende ontdekkingen:

  Easy meat – Inside Britain’s Grooming Gang Scandal – Peter McLoughlin.

  https://www.amazon.com/Easy-Meat-Britains-Grooming-Scandal/dp/1943003068

 13. toetssteen

  O ja, reactie plaatsen, reactie fietsen. Denkt iemand dat het helpt om de ongenadige waarheid buiten te houden?

  1. Wachteres

   En vanwege de politiek-correcte druk kan het ‘scum of the earth’ nog steeds doorgaan, @Toets, met de beestachtige verkrachtingen en martelingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.