Daar gaan we weer! Islamitische 'vluchteling' pleegt in naam van de Islam aanslag in Amerika

Geen categorienov 29 2016, 11:00
Gisteren ging een gek te keer op de campus van Ohio State University. Hoewel linkse twitteraars en media meteen riepen dat het vast weer om een psychopatische wapenbezitter ging bleek dat net een beetje anders te liggen. De dader was namelijk een radicale moslim.
Ja, schokkend he?
Abdul Razak Ali Artan -- die als vluchteling uit Somalië naar Amerika kwam -- reed eerst met zijn auto in op een paar nietsvermoedende studenten. Vervolgens stapte hij uit en viel hij allerlei omstanders aan met een mes. Uiteindelijk kon hij alleen tegen worden gehouden door de campuspolitie: hij werd doodgeschoten.
Je zou denken: niets verloren, deze gek kan in ieder geval niemand meer iets aandoen. Dat is toch pure winst.
Natuurlijk klopt dat, maar dat betekent niet dat we deze aanslag zomaar even kunnen negeren. Het bewijst namelijk voor de zoveelste keer dat het buitengewoon onverstandig is om op grote schaal 'vluchtelingen' uit islamitische landen naar het Westen te halen. De immigratie moet beperkt worden, dus de instroom van zelfverklaarde 'asielzoekers' ook. In plaats van ze allemaal naar Europa of Amerika te laten komen moeten ze opgevangen worden in de regio. Richt daar als EU en VS zijnde maar een stel tentenkampen op. Klaar.
Daarnaast bewijst deze zaak dat de autoriteiten nog altijd te weinig doen met belangwekkende informatie. Abdul Razak Ali Artan maakte namelijk niet zo'n groot geheim van zijn denkbeelden. Zo publiceerde hij dit op sociale media:
artan-facebook
Het is wellicht wat lastig om te lezen, maar in die Facebook-post schrijft hij het volgende:

Mijn broeders en zusters, ik word er ziek en moe van om te zien dat mijn islamitische broeders en zusters OVERAL vermoord en gemarteld worden. Toen ik zag dat mijn medemoslims gemarteld, verkracht en vermoord werden in Burma bereikte ik het kookpunt. Ik kan dit niet meer accepteren.

Amerika! Houd op met het interveniëren in andere landen, met name de Islamitische Ummah [red.: de zogenaamde islamitische wereld]. Wij zijn niet zwak. Wij zijn niet zwak, onthoud dat.

Als je wilt dat moslims ophouden met het plegen van lone wolf terroristische aanslagen, sluit dan vrede met "dawla in al sham" [red.: ISIS]. Sluit een vredesakkoord met ze waarin je belooft dat jij en je ongelovige en afvallige bondgenoten hen met rust zullen laten.

In Allahs naam, we zullen je niet laten slapen tot je vrede sluit met de moslims. Je zult geen enkele feestdag vieren.

Houd op met het vermoorden van moslims in Burma.

Oh, en btw: elke moslim die mijn daden publiekelijk afkeurt is een sleeper cell die wacht op een signaal [red.: bevel van hogerhand]. Ik waarschuw je, oh Amerika!

Vervolgens liet de terrorist weten aan zijn medemoslims dat ze zich niets moeten aantrekken van "bekende islamitische geleerden" in Amerika, maar dat ze juist moeten kijken naar mannen als Anwar al-Awlaki. Al-Awlaki was een radicale islamitische geestelijke en belangrijke ideoloog van Al Qaeda. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de radicalisering van talloze moslimjongeren.
Het is schrijnend dat, terwijl de inlichtingendiensten iedereen tegenwoordig in de gaten houden, zo'n idioot pas opgespoord wordt als het al te laat is.
En dan nog iets: waarom gaf één van de "islamitische broeders en zusters" die zo prominent genoemd worden in Artans post geen contact op met de autoriteiten? Hoe kan het dat ze zoiets voorbij zien komen en het vervolgens liken (of negeren), zonder er iets aan te doen? Maar wel zeuren en klagen dat de rest van de moslims "over één kam scheert." Goh, misschien dat jullie dan moeten ingrijpen als je ziet dat een geloofsgenoot radicaliseert en duidelijk met geweld dreigt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten