Haha net goed: ME en politie omsingelen bus met Zwarte Piet-haters, mogen niet doorreizen

Boonetje komt om zijn loontje.

Een actievoerder van Kick Out Zwarte Piet — met andere woorden: één van die dieptrieste Zwarte Piet-haters die ons land helaas rijk is — schrijft op Twitter dat haar plannen om de intocht van Sinterklaas te verpesten op het punt van mislukken staan. De politie en de ME hebben hun bus namelijk omsingeld en weigeren ze eruit te laten:

Vervolgens schrijft de idioot in kwestie — ene Judith — dat ze werkelijk geen idee heeft waarom de politie dit doet:

Nogal wiedes, kind-hater: omdat niemand wil dat jullie dit mooie Kinderfeest willen verpesten. Het lijkt me toch niet al te gemakkelijk om dat te bevatten. Of wel soms?

Fantastisch mooi natuurlijk dat deze radicaal-linkse activiste loopt te jammeren op Twitter, maar de reacties van normale mensen op haar tweets zijn zo mogelijk nóg fraaier. Lees maar mee wat gewone Nederlanders van Judith en haar extremistische vriendjes vinden:

https://twitter.com/claud_77/status/797390492245917696

https://twitter.com/Fries1990/status/797391176240394240

https://twitter.com/Marssieboy/status/797392298883641344

https://twitter.com/Markit_tweet/status/797392580413681665

Daar hoef ik verder niets aan toe te voegen.

UPDATE
De ellendelingen hebben een nieuwe manier gevonden om de boel te verzieken:

Oh, wat ongelooflijk creatief zeg! Echt héél leuk bedacht. Wat goed! Zo kunnen jullie dus niet herkend worden, waardoor het nóg moeilijker wordt om kinderen te beschermen tegen jullie bemoeizucht. Fan-tas-tisch!

Ongelooflijk genoeg wanen de Kick Out Zwarte Piet activisten zich zo ontaantastbaar dat ze de moeite niet eens genomen hebben om een demonstratievergunning aan te vragen. Want ach, als zelfverklaard lid van politiekcorrect-links gelden dat soort regeltjes immers niet voor jou! Welnee, die gelden alleen voor andere mensen, je weet wel, van die vuile racisten.

Tip aan de politie: als één van deze types ook maar iets negatiefs roept over Zwarte Piet meteen oppakken en wegsleuren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Norman Corinth

  Waarom zijn tegenstanders van Zwarte Piet diep triest? Elk fatsoenlijk mens is tegenstander van Zwarte Piet en dat begint nu ook snel algemeen door te dringen in onze samenleving.
  Demonstreren tegen Zwarte Piet is weinig zinvol omdat het hoogstens de weerstand van de pro-Pieters versterkt. Geweld bij demonstraties is uiteraard uit den boze maar dat geldt evenzeer voor de neo-nazi’s die vanuit hun bruine gedachtegoed om begrijpelijke reden zich tegen de afschaffing van Zwarte Piet verzetten.

  1. Ni28

   U bent echt doorgeslagen. Ga maar Dresden bombarderen, toch!

  2. Timo

   Jij bent echt zo’n ongelooflijke sukkel!!! Als je je verdiept in het Sinterklaas feest dan weet je dat dit niet racistisch is. Maar ja als je het verstand van een garnaal hebt dan neem ik het je niet eens kwalijk sulletje.

  3. van Urk

   Elk fatsoenlijk mens is ook tegen het koningshuis vandaar dat je tegenwoordig ook bij dit soort aangelegenheden protestgeluiden horen. Die “fatsoenlijke” mensen vergallen de boel alleen maar om het plezier van de meerderheid te verpesten. Als men fatsoenlijk is ga dan in Den Haag protesteren maar daar zie je totaal nooit geen kop.

 2. Sniper666

  Applaus voor de 010 Hermandad.

 3. Ni28

  Gezond verstand is aan de winnende hand.

 4. zomaar

  het lijkt wel een bezetting , zoveel politie macht er opgetrommeld moet worden , om een kinderfeestje te houden .

  wat doen al die tegenstanders en zwarte hier nog ?, donder op naar landen van jullie keus , toch ga hier niet liggen etteren !.

  laat ons onze tradities en cultuur behouden , voorkom racisme !!.

  iets waar het zo op uit draaien zal , bijna elke Nederlander krijgt op deze wijzen een negatief beeld van anders gekleurde en andere culturen .

  1. zomaar

   als er hakbijlen , meegesleept worden !.

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/27011382/__Man_met_hakbijl_opgepakt__.html

   om een oer-Hollandse kinderfeest te verzieken , moet ons Nederlanders toch tot nadenken zetten , is dit de bedoeling van de links socialistische democratie met hun globalisatie .

   zitten wij te wachten op deze door links sociaal geroemde verrijking ?.

  2. umhz

   wat doen al die tegenstanders en zwarte hier nog
   Triest, diep triest

   laat ons onze tradities en cultuur behouden , voorkom racisme !!.
   Voorkom racisme zeggen na uw bovenstaande statement?
   Cultuur behouden?
   En indien morgen een artikel verschijnt over subsidie aan een museum of orkest is uw mening 180 graden de andere kant op.

   bijna elke Nederlander krijgt op deze wijzen een negatief beeld van anders gekleurde en andere culturen
   Wat zei u zojuist ook al weer?
   wat doen al die zwarte hier nog?
   Duidelijk, heel duidelijk

   1. zomaar

    eerlijk gezegd !, ik ben bijna al mijn jongeren jaren omgegaan met zwarte/bruinen mensen met diverse culturele achtergronden .

    nooit is er ook maar een moment geweest dat er racistische gedachten op gekomen zijn.

    tot de jaren 80 , waar de buitenlander door de politiek verheven is geworden tot een (af)god , en zo behandelt is geworden door de politiek en correcte, die hiervoor onze samenleving, cultuur en tradities op het spel gezet hebben .

    en nog heb ik kennis met anders gekleurde en culturen , waarvan ik zeggen mag dat zij de gelijke strekking hebben als ik.

    er is nog was spraken van racisme!!, tot de linkse sociale democraat deze verwijzing veelvuldig ging gebruiken!, en via de wetgeving elke buitenlander op een voetstuk geplaatst hebben .

    nu is er een vorm van racisme bij mij , toch ook bij de kennissen die ik heb , met andere culturen en of huidskleuren .

    een vorm van racisme gericht aan bruin/zwart/blank en moslim , groepen die onze samenleving ten gronden willen richten ! .

    1. umhz

     Ah, gelukkig, alles in uw leven is de schuld van de sociaal-democraten.
     U kunt er eigenlijk ook niets aan doen dat u zulke verschrikkelijke postings plaatst. Allemaal de schuld van anderen.

     1. Seneca

      Jazeker! Sinds het bedenken van deze diep vervloekte beweging, is er constant gekloot! Socialistisch tuig waaronder ik u rangschik zijn zo overtuigd van hun gelijk, dat zij niet eens overwegen om te denken een muntstuk twee zijden heeft. Nationaal socialisme (nazi’s), democratische socialisten (uzelf, cp, nc etc. pvda, gl, sp, d66 etc) staatssocialisten (communisten) het is een grote bloederige bende.

   2. Peter Selie

    Seneca 3 minuten ago

    Hoe meer aandacht je deze TROLL schenkt beste Seneca des te vrolijker wordt hij.

 5. NederNederlander

  Judith komt net als haar soort genoten in de bus een hersencel te kort!!

 6. NederNederlander

  Racisme wordt gevoed door RTL en de anti zwartepieten beweging!!
  Mijn onderbuik gevoel zegt me!!, Dit gaat niet goed komen!!
  Een racist word niet geboren maar gemaakt.
  https://www.facebook.com/welkomzwartepiet/videos/1502894003315291/

  Patrick Mathurin, die zichzelf heeft uitgeroepen tot nieuwe Sint, zwarte sint is racisme!!
  Net als de zwarten zeggen dat zwarte piet racisme is!!
  Nu worden ze met hun eigen knuppel terug geslagen.

 7. Timo

  Laat ze maar los komen ze er achter dat ze opgewacht worden. In de maas is genoeg plaats voor jullie.

 8. fockingworst

  Onze broepstrol simon heeft geen kunde van de geschiedenis en is daardoor ook niet in staat om met vol verstand hier een reaguursel neer te plempen…sneu voor dat manneke

  1. van Urk

   Voor onze Norman lijkt het racisme maar is het niet omdat het komt dat ons land een overheersende hokjesgeest heeft terwijl de Nederlandse samenleving verre van homogeen is. In vergelijking met andere landen en volkeren zijn wij een vreemdsoortige slag. Niet een volk maar een tombola vol culturen, verenigingen en groepen met vreemde stammen en exotische gemeenschappen. En daar moet je aan wennen zoals tegenstanders eraan moeten wennen dat zwarte piet zwart is en zo op deze traditionele wijze gevierd moet worden net zoals het Kwaku festival zijn eigen regels heeft waar buitenstaanders niks over te bepalen hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.