Hans Kraaij Jr. zet zichzelf weer eens ongenadig voor gek: loopt weg bij Voetbal Inside

Geen categorienov 29 2016, 14:00
Het vervelende is: ik vind het best een sympathieke man en ben altijd geneigd om het voor hem op te nemen. Dan doet hij dit.
Hans Kraaij Jr. was gisteravond weer eens lekker bezig bij Voetbal Inside. Hij zou twee hele blokken aan tafel zitten, maar in het derde blok zou hij ruimte maken voor Johnny Rep, de oud-voetballer over wie onlangs een boek is verschenen.
Blijkbaar vond Hans dat nogal beledigend. In plaats van tijdens de reclame rustig te verdwijnen maakte hij er namelijk een hele show van en stapte hij nog voor het tweede blok van het programma op.
Kraaij ging weg toen Wilfred Genee hem vroeg of zijn uitdrukking "dolleduikavond" in de Van Dale moet. De oud-voetballer en huidige commentator/analyst pakte de camera en richtte zich tot zijn vrouw Sophie. "Ik kom eraan. Het wordt een vroege dolleduikavond. Het wordt een half uurtje eerder," riep hij waarna hij gewoon wegliep.
Voor hij de studio uitliep zwaaide hij nog even met het boek dat onlangs over hem verscheen (ja, ook Kraaij heeft zijn eigen boek), en riep hij de kijker toe: "Sinterklaas, allemaal een leuk boekje kopen." Hij gaf Rep een hand, Johan Derksen kon ook een hand krijgen, en dat was het dan. Hij ging weg.
Derksen, Genee, en René van der Gijp bleven enigszins verbaasd achter. "Hij kan nog terugkomen," zei Derksen. En ja hoor, Kraaij kwam inderdaad nog even voor de camera staan, waarna hij definitief verdween.
Het was een gekke actie die Kraaij vrijwel zeker van tevoren bedacht had. Hij wist dat hij weg moest en dacht ongetwijfeld: 'Daar kan ik een mooi spektakel van maken.' Toen Genee hem weer eens beledigde greep hij zijn kans en maakte er een mooie theatervoorstelling van.
Op zich is dat natuurlijk bijzonder vermakelijk, maar je vraagt je wel een beetje af waarom Kraaij dit doet. Hij eist altijd dat hij serieus genomen wordt. Heel gek, maar op de één of andere manier helpen dit soort acties daar absoluut niet bij. Wees een gentleman en ga gewoon stilletjes weg als Rep aanschuift. Dat is ook helemaal niet gek: Rep is ook een grote naam en verdient ook wat aandacht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten