Jongerenwerkers op Twitter: 'Schiet een kogel door de kop van Donald Trump!'

Geen categorienov 07 2016, 11:00
Omdat Donald Trump hoegenaamd een 'hater' is willen deze jongedames dat hij wordt doodgeschoten. Want dat bewijst immers dat de schutter heel liefdevol is. Ahem.
Ook in België maken enkele linkse raddraaijers zich ernstig zorgen over de Amerikaanse verkiezingen. Nu geloof ik er niets van dat Donald Trump kan winnen, maar goed, sommige mensen houden toch wel degelijk rekening met de mogelijkheid dat hij wél de 45e president wordt. Twee van die mensen komen uit België en zijn allebei voorzitters van Vlaamse jeugdbewegingen:
https://twitter.com/Aaahmehoela/status/795323680297459712
Deze types verzorgen dus kampen en andersoortige activiteiten voor Vlaamse jongeren.
Geen wonder dat België net zo irrelevant is als, zeg, Madagaskar.
Gelukkig voor deze mafketels is de kans dat Trump wint klein. De gezaghebbende website FiveThirtyEight geeft hem 33% kans terwijl Hillary een kans heeft van 66,9%. Dat is een conservatieve inschatting, andere pollsters en grote kranten schatten Hillary's kansen op 80% of meer. Zie bijvoorbeeld de New York Times:
screen-shot-2016-11-07-at-12-14-02
Maar goed, dat doet natuurlijk niets af aan de kwalijkheid van de tweets van dames van de Vlaamse jongerenbewegingen. Tegen onze Vlaamse lezers zeg ik dan ook: laat uw kind vooral niet actief worden bij één van deze organisaties.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten