Sneue Sylvana heeft nog steeds geen humor, begint complete kruistocht tegen Giel Beelen

Geen categorienov 04 2016, 18:00
Dat Sylvana Simons niet kon lachen om de apen-opmerking van Giel Beelen behoeft geen uitleg meer, maar dat ze zó sterk en klopjacht op deze man wil beginnen is zelfs voor haar doen ronduit sneu.
Het is al meer dan een week geleden, maar als Sylvana iets niet kan is het vergeven en vergeten - als er überhaupt al iets te vergeven zou zijn. Nee, dat is hier niet de juiste term: de DENK-dame moet gewoon accepteren dat publieke figuren, net als ieder ander, nu eenmaal eens dingen over zich heen krijgen die ze minder leuk vinden. En dat is haar goed recht: haar chronische gebrek aan humor zal ongetwijfeld aangeboren zijn. Wat echter niet gerechtvaardigd is, is dat zij het nog steeds niet in zich kan vinden om een grap van een halve seconde uit haar hoofd te zetten.
Nee, in plaats daarvan mag heel Nederland getuige zijn van haar persoonlijke klopjacht op Giel Beelen. Moed om hem persoonlijk erover te spreken heeft ze niet - ze zei een tv-optreden met hem af omdat ze ziek zou zijn, wat later keihard gelogen bleek te zijn - maar ze haalt maar al te graag iedereen erbij die net zo'n hekel heeft aan de presentator. Op haar propagandapagina op Facebook deelde ze vrijdagmiddag het volgende artikel:
https://www.facebook.com/sylvana.simons/posts/1423892367622762
Wie doorklikt naar het desbetreffende artikel komt echter terecht in iets wat bijna lijkt op een betoog om Giel ter dood te veroordelen - een idee dat de Erdoğan-vererende DENK'ster ongetwijfeld als muziek in de oren zou klinken. Werkelijk alles wat Giel ooit fout zou hebben gedaan wordt aangehaald, van een uitspraak dat "dikke vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen" tot een schminkpartijtje bij een stel mensen met al net zo weinig humor als Sylvana zelf. Geen positief woordje kan er vanaf in het stuk dat er duidelijk op gericht is om keiharde karaktermoord te plegen op de DJ.
Samengevat: Gielen Beelen is een enorme racist en hij zou nooit meer wat mogen zeggen. Het geheel eindigt met de opmerking dat het spijtig is dat Giel al vertrekt bij 3FM, omdat het dan geen zin meer heeft om hem daar te ontslaan. Jammer zeg!
Helaas wordt zijn enige échte fout niet genoemd: dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan deze dieptrieste vrouw.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten