Sneue Sylvana heeft nog steeds geen humor, begint complete kruistocht tegen Giel Beelen

Dat Sylvana Simons niet kon lachen om de apen-opmerking van Giel Beelen behoeft geen uitleg meer, maar dat ze zó sterk en klopjacht op deze man wil beginnen is zelfs voor haar doen ronduit sneu.

Het is al meer dan een week geleden, maar als Sylvana iets niet kan is het vergeven en vergeten – als er überhaupt al iets te vergeven zou zijn. Nee, dat is hier niet de juiste term: de DENK-dame moet gewoon accepteren dat publieke figuren, net als ieder ander, nu eenmaal eens dingen over zich heen krijgen die ze minder leuk vinden. En dat is haar goed recht: haar chronische gebrek aan humor zal ongetwijfeld aangeboren zijn. Wat echter niet gerechtvaardigd is, is dat zij het nog steeds niet in zich kan vinden om een grap van een halve seconde uit haar hoofd te zetten.

Nee, in plaats daarvan mag heel Nederland getuige zijn van haar persoonlijke klopjacht op Giel Beelen. Moed om hem persoonlijk erover te spreken heeft ze niet – ze zei een tv-optreden met hem af omdat ze ziek zou zijn, wat later keihard gelogen bleek te zijn – maar ze haalt maar al te graag iedereen erbij die net zo’n hekel heeft aan de presentator. Op haar propagandapagina op Facebook deelde ze vrijdagmiddag het volgende artikel:

"Incidenten".

Geplaatst door Sylvana Simons op Vrijdag 4 november 2016

Wie doorklikt naar het desbetreffende artikel komt echter terecht in iets wat bijna lijkt op een betoog om Giel ter dood te veroordelen – een idee dat de Erdoğan-vererende DENK’ster ongetwijfeld als muziek in de oren zou klinken. Werkelijk alles wat Giel ooit fout zou hebben gedaan wordt aangehaald, van een uitspraak dat “dikke vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen” tot een schminkpartijtje bij een stel mensen met al net zo weinig humor als Sylvana zelf. Geen positief woordje kan er vanaf in het stuk dat er duidelijk op gericht is om keiharde karaktermoord te plegen op de DJ.

Samengevat: Gielen Beelen is een enorme racist en hij zou nooit meer wat mogen zeggen. Het geheel eindigt met de opmerking dat het spijtig is dat Giel al vertrekt bij 3FM, omdat het dan geen zin meer heeft om hem daar te ontslaan. Jammer zeg!

Helaas wordt zijn enige échte fout niet genoemd: dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan deze dieptrieste vrouw.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Bunny Batnap

  Wat een triest figuur die Sylvana. Het grapje van Beelen was niet smakelijk, maar het was maar een flauwe opmerking. Sylvana moet leren vergeven. Als er één haatdragend persoon is in Nederland, is zij het wel.

  1. Wim

   Maar ze heeft wel mooie volle zwarte piet lippen. Enige wat ik nog serieus kan nemen aan haar.

   1. Sniper666

    @ Wim

    Klopt. Ze heeft een brein transplantatie nodig.

 2. Sniper666

  Giel heeft de fout gemaakt te reageren zoals van een gutmensch maatschappelijk gewenst is. Hierdoor krijgt SS een podium en zal ze nooit meer stoppen. Als die LAMLUL ballen had gehad, zou hij SS keihard raken met nog meer humor.

 3. plankamp

  Opnieuw een voorbeeld van het fascistische denkpatroon van de DENKtrawanten onder in dit geval de leiding van SS

 4. ikweetwatikwil

  In de zomer ben ik vrij snel bruin. Mag dat nog wel, of moet ik uit de zon blijven.

  1. toetssteen

   @ikweetwatikwil
   Nee, wat wit is moet wit blijven! 😉
   Ik hoef alleen maar naar de zon te knipogen en ik ben diep donkerbruin. Nu vier weken in Singapore waar een verstandig mens de zon mijdt, is mijn zomerse teint alweer geactiveerd.
   Het zal me aan mij u weet wel oxideren, ik kijk niet naar kleuren.
   Maar de lange tenenbrigade, tegenwoordig ruimhartig ondersteund door de antifa’s maken van elke kleinigheid een donderslag.
   Jaja, na zwarte piet moet nu ook onze vlag weg. Is nationalistisch en da’s vies.

 5. Ni28

  Humor is een teken van ontwikkeling en onderling respect. Dan alleen kunt je lachen om dingen die te ook ver gaan want je weet dat het een grap is en je weet wat zelfspot is. Mevrouw S. is voor aap gezet Door Beelen en door haar overdreven reacties doet zij het ongewild nog erger. Dat beseft zij niet omdat in sommige culturen is een scheve woord al teveel en roept om (bloedige)wraak. Zelfspot kennen zij al helemaal niet want zij wanen zich trots of misschien superieur. En daar kunt je geen grapjes over maken want dan gaat bloed vloeien. Giel Beelen maakte het door zijn snelle knieval ook alleen maar erger en de aap alleen maar realistischer. Betaal liever met zelfde munt al komt het hard aan(zoals de Belgen het deden zodat je nu geen Belgenmop meer hoort)en je wordt alleen maar voor beloond als je het goed doet. Nu wordt je uitgelachen. Er zijn genoeg gekleurde mensen die respect hebben verdiend maar niet door klagen en niet via de rechtbank. Dat werkt niet.

 6. tq1991

  De Sylvana soap continue, jawel mensen!

 7. JorgeAcuna

  Lieve mensen in Nederland.
  Het is maar goed dat wij vrijheid van meningsuiting hebben.
  Dat houd in, dat wij het recht moeten beschermen om voor onze eigen mening uit kunnen en mogen komen.
  Als we dat recht gaan verbieden, dan doen het zelfde van wat er om ons heen gebeurt in al die anderen landen.
  Als wij naar een cabaret gaan word er ook behoorlijk uitgehaald de spot gedreven met allerlei culturen mensen van andere geloofsovertuiging en zitten allemaal keihard mee te lachen.
  En ook de mensen waar het over gaat, humor is nodig en dat is een heel breed gebied.
  Humor is niet voor om mensen te kwetsen.
  Je moet wel kunnen incasseren in het deze wereld.
  Sylvana ik wens je sterkte.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.