Tuigvlogger Ismail Ilgün en zijn tokkie-vrienden terroriseren kritische buurtbewoner

Wat is die Ismail toch een fantastische verrijking voor de Nederlandse cultuur zeg.

Terwijl hij zijn imago in het land op probeert te vijzelen door allerlei media-optredens te doen terroriseert Ismail Ilgün samen met zijn vrienden een kritische buurtgenoot.

De man in kwestie, Sohrab, kwam eerder in het nieuws omdat hij Ismail eens goed publiekelijk te kakken zette. Het watje — want dat is Ilgün natuurlijk — zette het meteen op een lopen toen hij Sohrab zag. Met zijn staart tussen de poten ging hij er vandoor. Het scheelde niets of hij begon te janken en om zijn mammie te roepen.

Nu hij voor de ogen van de camera’s bezig is om te bewijzen dat hij zogenaamd opeens een nette jongen geworden is heeft diezelfde Ilgün blijkbaar besloten om alsnog wraak te nemen op Sohrab, de man voor wie hij zo bang was. De buurtbewoner legt uit dat hij nu stelselmatig wordt lastiggevallen door kleine kereltjes die betaald worden door Ilgün om hem lastig te vallen. De cameraman bewees vervolgens dat hij echt geterroriseerd wordt: zijn ramen zijn ingegooid.

Ik ben normaal gesproken niet zo van het geweld, maar ik zou er werkelijk geen traan om laten als Ilgün binnenkort keihard in elkaar wordt geslagen door een groep sterke mannen die genoeg hebben van zijn geziek.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

 1. Mar

  Mag ik een verzoek doen?

  De filmpjes van Telegraaf starten automatisch, als je het artikel opent.

  Ik zou het zeer op prijs stellen als ik zelf kan beslissen het filmpje te bekijken of niet.

  1. Sniper666

   @ Mar

   Helemaal eens.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.