Angela Merkel ‘rouwt.’ Misschien dat ze de hand eens in eigen boezem moet steken?

Het zal me ongetwijfeld niet populair maken bij politiekcorrect links en rechts (jaja, politiekcorrect rechts is helaas terug van weggeweest), maar als ik Duitser was zou ik Angela Merkel vertellen dat ze wel kan ophouden met ‘rouwen.’ Zonder haar desastreuze opengrenzen beleid was de aanslag van gisteren namelijk nooit gebeurde.

“Angele Merkel rouwt,” kopt De Telegraaf. Jaja, de bondskanselier zette namelijk onder meer haar Facebookpagina op zwart. Dat hakt er wel in!

Daarnaast liet ze een officiële verklaring uitgaan:

“We rouwen om de doden en hopen dat de vele gewonden geholpen kunnen worden.”

Kan Mutti Merkel plaats van “te rouwen” misschien een keer — puur voor de verandering — in actie komen? Duitsers (en Nederlanders trouwens ook) hebben helemaal niets aan dit soort holle frasen. Ze is er jarenlang voor gewaarschuwd dat haar opengrenzenbeleid levensgevaarlijk was en uiteindelijk zou resulteren in de dood van onschuldige burgers. Steeds weer lieten inlichtingendiensten weten dat terroristische organisatie de vluchtelingencrisis gebruikten om jihadisten naar Europa te smokkelen. En wat deed Merkel? Die zei doodleuk dat iedereen welkom was. Ja, ja, “wir schaffen das, da bin ich fest davon üverzeugt.

Nou, dat hebben onze oosterburen geweten.  Ze werden overweldigd door een vloedgolf van nieuwkomers die helemaal niet goed gescreend konden worden. Het resultaat daarvan hebben we al meerdere keren gezien, gisteravond ook weer: aanslagen met grote aantallen slachtoffers.

Merkel kan haar krokodillentranen maar beter inhouden. Deze aanslag kon alleen maar uitgevoerd worden omdat zij weigert een normaal, rationeel immigratiebeleid te introduceren. 12 Duitsers hebben dat wanbeleid van de bondskanselier nu met hun leven moeten bekopen.

Is dat hard? Jazeker. Maar misschien dat het nu maar eens tijd is voor harde woorden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Ruud562

  Tja, we kunnen nu wel degelijk vaststellen dat deze vrouw en haar companen bloed aan de handen hebben met hun politiek correct beleid waarin de waanzin de boventoon voert in plaats van het realisme!

 2. Gustaafff

  Misschien kan DDS eens een steunbetuiging gericht aan de nabestaanden plaatsen in plaats van halfbakken, nutteloze verwijten die toch nergens toe leiden. Laten we dan in die steunbetuiging ook een paragraaf wijden aan Angela Merkel, die werkelijk rouwt om haar volk.

  Waar blijven de steunbetuigingen eigenlijk? Van iedereen hier ook op het forum? Ik hoor alleen maar sneren, schimpscheuten, doelloze oorlogsverklaringen aan de islam en beschuldigingen. Focussen op de echte kern waar het hier om gaat – 12 slachtoffers – is er niet bij.

  Triest.

  1. Ni28

   Ga dit voor een spiegel voorlezen, kans dat deze barst.

   1. glazenbol

    lol

  2. Anna

   Gustaafff. Weet je wat triest is dat politici heel Europa vol laten lopen met moslimmannen en hele families met een totaal andere cultuur en religie die het ons nog heel, heel, heel moeilijk zullen gaan maken. Waarom laat Merkel alle grenzen open, waarom moeten moslims uitgerekend in ons christelijk/Joods Europa asiel aanvragen. Waarom niet in een van de vele islamitische landen. Weet u, daar vechten ze tegen elkaar en zijn elkaar daar aan het uitmoorden. Nu zullen ze in Europa hun moorden voortzetten en niet alleen tegen elkaar maar ook Joden/christenen en alle andersdenkenden uitmoorden. Met dank aan alle politici en vooral christenen en Joden. Denk je als er burgeroorlog komt dat er een moslim het voor Jood/christen en andersdenkende zal opnemen? Grenzen moeten dicht en alle asielzoekers terug naar eigen landen en regio om op te bouwen en te ontwikkelen. Allemaal.

  3. glazenbol

   Die halfbakken nutteloze verwijten zoals jij deze palcht te noemen hadden wellicht helemaal niet gemaakt kunnen worden als trut Merkel i.p.v. de grenzen op had gezet deze extra bewaakt zou hebben!

  4. Gustaafff

   Vooralsnog heb ik hier nog geen enkele blijk van medeleven gezien. Zelfs Wilders heeft nog geen tweet met gecondoleerd het internet opgestuurd.

 3. Wim

  Nach Information der WELT, die sich auf Sicherheitskreise bezieht, sei der wahre Täter noch auf der Flucht und bewaffnet

  Guus
  Focussen op de echte kern waar het hier om gaat.
  Juist Guus doe dat ,een laffe aanslag.

 4. Wachteres

  Speciaal voor Guustaafff:

  http://www.express.co.uk/news/world/745387/anthony-glees-angela-merkel-berlin-attack-open-borders

  ‘She’ll be held RESPONSIBLE’ Merkel’s open borders blasted after horrifying Berlin attack

  AN INTELLIGENCE expert has blasted Angela Merkel after a truck ploughed into a busy Christmas market, killing at least nine people.

  The academic who leads up his university’s Centre for Security and Intelligence Studies predicted there could be backlash following the incident.

  He said: “It’s a prime duty of a state to deliver security to its citizens. If you open the borders of a state and you let people in who want to do you harm then your government will be rightly held to account.

  Een professor in de anti-terreur zegt dat Merkel verantwoordelijk is en dus ook verantwoordelijk zal/kan worden gehouden voor de aanslag.

  De eerste plicht van een regering is ervoor te zorgen dat het volk veilig is.

  LOGISCH TOCH? Een kind kan dat begrijpen. Daar hoef je geen expert voor te zijn.

  Als je de grenzen open stelt en mensen binnenlaat die je kwaad willen doen, dan wordt de regering TERECHT VERANTWOORDELIJK GEHOUDEN.

  “Wat er ook gebeurt, de grenzen blijven open”.

 5. EllyD19

  Ik denk ook niet dat Merkel nog herkozen gaat worden.

 6. Efra

  Als de nabestaanden nu verstandig zijn en een gezamenlijke aanklacht indienen tegen frau ferkel, want zij is verantwoordelijk. Net als rutte en samsom het hier zijn.
  Ik schrijf zonder hoofdletters omdat ik totaal GEEN respect hebt voor diegene!

  1. Wim

   Ik vraag me af of dit geen spel is.

   1. marjo012

    Dat is het wim ze is bang dat haar kop gaar rollen en ze niet af kan maken waar ze mee bezig is.

 7. Anna

  Eruit met die oude garde. Het zijn en worden andere tijden. De islam staat in onze achtertuin om alle ongelovigen de nek om te draaien. Syriërs kunnen meteen terug naar West en Zuid Syrië daar zullen hun rebellen hen met open armen opvangen voor opbouw en ontwikkeling. Frau Merkel, als er burgeroorlog komt zal er dan een moslim zijn die het voor ons Joods/christelijke inwoners zal opnemen?

 8. Frulen

  Deze communiste heeft nog erg veel macht en gesteund door de “Globalisten in binnen en buitenland zal ze er alles aan doen om te zorgen dat de dader geen vluchteling en moslim is.

 9. Ni28

  Het volk van Europa rouwt om haar krankzinnige leiders die van Europa een slachtveld maken door hun misdadige beleid en het land vol laten lopen met barbaren uit islamitische landen. Het wordt tijd dat zij het veld ruimen voor mensen die hersens gebruiken en zien wat hier gaande is en daar tegen sterke maatregelen nemen. Weg met Merkel en haar vriendjes en weg met de politieke correctheid. Wij hebben orde in Europa nodig en harde regels die ook echt toegepast worden. De moslims hebben harde hand nodig, vrijheid is hun vreemd en mensenlevens niets waard.

  1. ErTussenIn

   Dus deze politici waren meteen weer aan het kijken naar wat Wilders deed, i.p.v. solidair te zijn met de slachtoffers?

   Wat een huigelaars.

 10. Ni28

  uhm hoopt nog op een Wilders aanhanger zo te zien.

 11. Wim

  De dader zal voor altijd wel ´op de vlucht´ blijven. Dat de dader (vooralsnog) geen Moslim is komt Merkel en co. wel erg goed uit. Hier lijkt een luchtje aan te zitten. Die Welt schrijft: ‘een heldhaftige burger heeft de dader op afstand gevolgd en stond steeds met de politie in contact per mobiele telefoon. Toen de man zich tevergeefs in de bosjes probeerde te verstoppen is hij opgepakt. De achtervolgende getuige is de verdachte niet uit het oog verloren’?!

 12. Wim

  Berlijn: Nepnieuws propaganda op herhaling?

  Gaat het nepnieuws propaganda carrousel wat we tijdens de aanslag op een winkelcentrum inMünchen afgelopen zomer hebben gezien op herhaling, wederom om iedere link met Merkels open-grenzen welkomsbeleid te voorkomen? Na zijn terreurdaad vluchtte de chauffeur van de ‘terreurtruck’ in Berlijn weg, maar hij werd door diverse getuigen gezien. Een moedige man achtervolgde hem en belde al rennend de politie, waardoor die precies wist waar de dader zich bevond en hem al snel in de kladden kon grijpen. Nu wordt opeens beweert dat deze 23 jarige Pakistaanse migrant, die begin dit jaar naar Duitsland kwam, toch niet de dader is, en de echte schuldige nog vrij rondloopt.

  Ook in München werden de feiten om politiek-correcte redenen veranderd

  Flashback naar München, 23 juli. Ali Daoud Sunbuli, een islamist uit Syrië, schiet in een McDonalds in een winkelcentrum om zich heen en vermoordt 9 mensen, waaronder 7 tieners. Urenlang is de politie op grond van tal van getuigenverslagen op zoek naar nog 2 daders. Sunbuli had een facebookpagina waar hij zijn bewondering voor de Turkse dictator Erdogan niet onder stoelen of banken stak. Ook bleek hij al jaar met vuurwapens te oefenen.

  Na enkele uren verandert het verhaal compleet. De politie beweert opeens dat Sunbuli, die plotseling een Iraniër wordt genoemd en wiens naam in Ali David Sonboly wordt veranderd, op eigen houtje handelde. Over de klopjacht op de andere 2 getuigen wordt helemaal niets meer gezegd, ondanks het feit dat inwoners op andere plaatsen in de stad schoten hebben gehoord, en er een filmpje opdook van mensen die in totale paniek een restaurant ontvluchtten.

 13. Ni28

  De politiek laat weer haar krokodillentranen lopen, er komt vast een prachtige plechtigheid en dan gaan wij over tot de orde van de dag. Europa door moslims verder laten overspoelen en onze burgers verder in gevaar brengen. Vertel het aan de nabestaanden dat het een utopistische ideaal van de politiek correcte club is waar zij voor gestorven zijn. Dat zal vast hun pijn verlichten.

 14. Theo345

  Nu kunnen we nog twisten over de vraag of de dader een verse vluchteling is of een persoon die al langer in Duitsland woonde.
  Maar bovenal is duidelijk dat deze barbaarse daad voortkomt uit het gedachtegoed van het mohammedanisme.
  Toch zie ik het woord ‘islam’ nergens voorkomen in de beschrijvingen in de MSM.

 15. Frulen

  Wim@

  Precies, Merkel gaat Hillary Clinton. Een telefoontje naar de Politie en wat Media en de dader is spoorloos. Dat de tijdlijn van het oppakken, onderzoek achtergrond van de dader en “De vergissing” te denken geeft laat ze koud, want het volk is toch dom.

 16. J.C.

  Lijkt op: “wir haben es nicht gewusst”. Als de leiders in Europa en hun kiezers nu nog niet willen begrijpen dat dergelijke aanslagen vergemakkelijkt is door het “open grenzen beleid” van de EU, dan is het einde in zicht…..

  1. marjo012

   J.C. dat is precies de bedoeling en de opzet van de hele EU. Ze zal haar werk afmaken tot heel Europa geislamitiseert is.

 17. marjo012

  De bevolking denkt er inmiddels anders over, en geloofd die zogenaamde uitspraak dat ze weer geschokt is niet meer. En dat ze rouwt al helemaal niet, haar maakt dit niets uit, ze heeft het behoorlijk warm onder haar voeten gekregen nu en geeft opdracht zoveel mogelijk de waarheid te verbloemen. Dit is precies wat ze wil en steeds voor ogen heeft gehad voor Europa.De Duitsers zijn wakker geworden en eisen dat ze vertrekt voor dat het helemaal fout gaat daar.Ze roepen niet voor niets Das Ferkel Merkel.

 18. ErTussenIn

  Facebook op zwart, want Facebook heeft het gedaan!

 19. Gustaafff

  Een tweet van medeleven is aan Wilders niet besteedt.

  1. zomaar

   waar heb jij het toch over, moeten wij dit als een bedreiging lezen richting Wilders ?.

   ben jij of naaste van jou van plan de vrouw van Wilders iets aan te doen , immers alleen dan is een bericht van medeleven gepast !.

   1. Gustaafff

    @zomaar, het zou Wilders sieren als hij – per twitter – linea recta zijn medeleven zou betuigen aan nabestaanden van de slachtoffers. Blijkbaar wil hij dat niet. Het gebrek van medeleven van de kant van Wilders steekt me.

   2. marjo012

    Guustaaf haat net als alle moslims de christenen in Europa anders zou hij niet zo dom praten.Das best gevaarlijk een zo geradicaliseerd persoon op deze site.

    1. Gustaafff

     @marjo, klets niet. Ik ben zelf christen en roep al lang dat we een islamiseringsprobleem hebben. Vroeger had ik een serieuze bondgenoot – de PVV -maar die is verworden tot een religie-onderdrukkende partij die gevaarlijk is voor Nederland.

     1. jennifer

      Marjo heeft gelijk je praat hier anders wel als een moslim met al je commentaren, misschien is het dan nu tijd voor jou dat je een bezoek aan je dokter gaat brengen dan.

 20. lunar050

  Precies, de meeste politici hier in het westen worden keihard voorgelogen door Islamitische organisaties die voorlichter van de overheid is. Op Youtube stond heel land een schitterend documentaire van Ben Kok mt de titel “Islam en Waarheid”. Daaruit bleek ook weer eens duidelijk dat op een bijeenkomst van allerlei hoogwaardigheidsbekleders, inclusief Koningin Beatrix, met een aantal religies waaronder de Islam, door de Islamitische vertegenwoordigers werd gelogen en verteld dat vanuit de Islam alle mensen als gelijkwaardig worden beschouwd. En dat is een grove leugen, want de Koran is heel duidelijk in het onderscheid tussen moslims en niet-moslim, En dat blijkt uit meerdere verzen in de Koran en de Hadith. Bovendien leven miljoenenen moslims over de hele wereld ook HEEL EXPLICIET met diezelfde normen en waarden zoals de Koran ze dat leert en oplegt. Zo staat alleen als in art. 1 van de Cairo-Verjlaring over de “mensenrechten” binnen de Islam dat “Alle menselijke wezens worden verbonden door hun geloof in Allah”, en dat wordt door heel veel belangrijke geestelijk en “normale” moslims uitgelegd dat alleen moslims tot het menselijke wezens behoren niet-moslims zijn varkens, apen, dhimmies, en brandstof voor de hel. Moslims beschouwen “de rest” als minderwaardig, en zullen zich nooit aanpassen aan minderwaardige wezens, net zomin als dat wij ons gaan aanpassen aan vliegen, of vogels. En DAT is het probleem De Islam eist altijd maar weer respect voor zijn achterlijke, barbaarse manier van denken en doen, en daarom gaat het ook totaal mis met het onnozele idee van Links dat we allemaal wat moeite moeten doen om erbij te horen en dan komt het allemaal wel goed. De Islam zal zich NOOIT aanpassen, want wij zijn het die ons moeten aanpassen. Dat is expliciet zoals de Islam dat wil zien gebeuren, en als we dan weer eens een marokkaans straatterroristje dat, voornamelijk gevoed door zijn haat jegens ons, weer eens tasjes steelt, of mensen aanvalt en overvalt, moeten we van de Mainstream Media altijd maar geloven dat dat “incidentjes” zijn en dat de doorsnee moslim heel braaf is, en totaal ongevaarlijk is. Ik geloof er niks van. Zodra die subgroep ook de kans krijgt, rollen ze de rode loper net zo gewillig uit voor de meer radicale Islam, op een wijze zoals de doorsnee duitser die in de jaren 30 ook niet de kleinere fanatieke groep nazi’s heeft kunnen tegenhouden met 50 miljoen doden tot gevolg. En iedereen die een dergelijke barbaarse, anti-westerse, fascistische ideologie als de Islam hier in nederland verdedigt of zelfs wil bevorderen, kunnen we dan ook zeer goed kwalificeren als landverrader.

 21. J.C.

  Zo’n kleingeestig verraderlijke mannetje, als A. Pechtold van D66, die het heel erg eens is met het open grenzen beleid van de EU en Merkel, had weer een Sap-momentje (GL), toen hij probeerde te suggereren dat de tweet van de heer Wilders tot doel had daarmee electoraal gewin te bereiken. Ik zie het zo, de heer Wilders wil de EU, de EU leiders en hun kiezers, juist omdat hij zo betrokken is bij de inmiddels wel heel veel slachtoffers van islamitische terreurdaden, nogmaals waarschuwen voor het door hen gevoerde beleid. Omdat hij dat inmiddels al jaren doet, en daarmee maar niet doordringt tot de betrokken leiders, maakt hij zijn waarschuwing harder en directer. D66 voelt zich kennelijk aangesproken en plaatst weer eens een vileine tweet over de heer Wilders. Voor de PvdA vice premier geldt hetzelfde. Dit zijn bepaald geen verbindende teksten van Pechtold (D66) en Asscher (PvdA). Maar zoals gezegd: zij voelen zich kennelijk ook aangesproken, als open grens beleid behartigers.

 22. Wachteres

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/iraanse-kindbruid-riskeert-ophanging-voor-doodschieten-van-echtgenoot/article-normal-260031.html?nb-handled=true&utm_source=Newsletter-22/06/2014&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBDAGKN

  Iraanse kindbruid riskeert ophanging voor doodschieten van echtgenoot
  Annelies Van Erp Annelies Van Erp Redactrice Knack.be

  21/06/14 om 13:45 – Bijgewerkt om 13:45

  Mensenrechtenorganisaties zetten Iran onder druk om af te zien van de executie van een kindbruid, die haar man vermoordde.

  “Op 14-jarige leeftijd werd Razieh Ebrahmi uit Iran gedwongen om te trouwen. Toen ze 15 was werd ze moeder van haar eerste kind en op haar 17e schoot ze haar man dood in zijn slaap. Nu is ze 21 jaar oud en wacht ze in de gevangenis haar executie af.

  Volgens de jonge vrouw werd ze voortdurend mishandeld door haar echtgenoot. “Elk excuus om me te beledigen, was goed genoeg. En ook fysiek viel hij me aan”, zegt Ebrahimi.

  Razieh vermoordde haar man in zijn slaap met zijn eigen wapen. Nadien begroef ze het lichaam in de tuin. Aanvankelijk vertelde ze de politie dat haar man vermist was, maar uiteindelijk vond haar vader het lijk in de tuin. Hij gaf zijn dochter aan bij de politie”.

  En ondertussen wordt ook een stroom kindbruidjes naar de EU gehaald. Deze mensen met voormiddeleeuwse opvattingen mogen hier ‘integreren’.

  Er wordt hen natuurlijk verder geen strobreed in de weg gelegd. Hoe de mannen omgaan met hun bruidjes zal het Westen een zorg zijn. ‘Ies koeltoer” nietwaar?

 23. Wachteres

  Nigel Farage twitterde: ”Terrible news from Berlin but no surprise. Events like these will be the Merkel legacy.” Ook hij kreeg meteen bakken vol linkse onzin en haat over zich heen. Maar ieder weldenkend mens weet dat de foto, hoe schokkend ook, de waarheid blootlegt: het “Wir schaffen das” van Merkel blijkt een duur, maar dubieus recept van een kwakzalver met ook nog eens dodelijke bijwerkingen”. [W.v.S.]

 24. stevan55

  haar tranen zijn net zo veel waard als die van Rutte en CO helemaal niets zij zijn juist oorzaak van die ellende

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.