Gaan we weer! Afghaanse ‘asielzoeker’ verkracht en vermoordt 19-jarig Duits meisje

“Iedereen is welkom,” riep Angela Merkel een jaar geleden tegen avonturiers uit het Midden-Oosten die graag naar Duitsland wilden verkassen. En dus kwamen ze.

De man die verdacht wordt van de moord op de 19-jarige Maria uit Duitsland blijkt — niet schrikken! — een ‘asielzoeker’ te zijn uit het Midden-Oosten. De ‘vluchtelingen’ in kwestie blijkt een Afghaan te zijn. En hij vermoorde Maria niet alleen, hij verkrachtte haar ook. Want ach, zo’n blanke, niet-islamitische vrouw verdient zo’n lot natuurlijk. Toch?

Zoals het AD uitlegt is dit bepaald niet de eerste keer dat allochtonen zich misdragen in Freiburg:

In de Zuid-Duitse stad Freiburg weten ze niet meer waar ze het moeten zoeken. De laatste maanden volgde de ene geweldsdaad na de andere, en dan nu dit. Het begint eind september, als een 13-jarig meisje wordt misbruikt door drie jongens, van wie er twee een migrantenachtergrond hebben. Half oktober wordt een dakloze doodgeslagen door buitenlanders. In de ochtend van 16 oktober vist de politie het lichaam van Maria Ladenburg uit de rivier de Dreisam. Ze is verkracht en daarna vermoord, het blijft lang onbekend wie de dader is. Twee weken later volgt de aanranding van twee vrouwen: de verdachten komen uit Gambia.

Oh ja, en dat is nog niet eens alles. In de eerste dagen van november steekt een andere Afghaanse ‘vluchtelingen’ iemand neer met een mes, en steekt een immigrant uit Georgië zijn neef dood. Vervolgens werd het lichaam van de 27-jarige Carolin G. gevonden. Zij was gaan joggen en kwam niet meer terug. Nu was dus duidelijk waarom: ze was op brute wijze vermoord.

Wat de 19-jarige Maria betreft is de verdachte een jongeman uit Afghanistan. Hij is vorig jaar naar Duitsland gekomen en woont momenteel bij een gastgezin. Dat gezin dacht dus een ‘arme vluchtelingen’ te helpen, maar haalde in feite een koelbloedige verkrachter en moordenaar in huis.

Ongelooflijk genoeg durft links in Duitsland nog steeds niet door te pakken. Zo roept de burgemeester van Freiburg mensen op om ‘kalm te blijven’ en vooral niet ‘alle asielzoekers over één kam te scheren.’ Het bewijst maar weer eens dat links — of het nou in Nederland is of elders in Europa — totaal van het padje is. Een normaal mens vindt het ’t belangrijkste om onschuldige burgers te beschermen tegen psychopatische nieuwkomers, maar nee hoor, wat progressieven betreft is het grootste gevaar niet dat er nog een meisje verkracht en vermoord wordt, maar dat iemand misschien een keertje iets onvriendelijks zegt over een Afghaanse immigrant.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Peter Selie

  Tja dat deze criminaliteit dagelijks nieuws is geworden hebben we aan de beoogde ideologie die Europa in haar greep houdt, het Coudenhove-Kalergi plan ligt op koers en de directe uitwassen van deze genocide en etnocide van de Europese volkeren zijn dagelijks te lezen in uw favoriete nieuws-sites.

  Rapport: duizenden Britse moslims leven in moslimenclaves, hebben geen idee van rest wereld
  ‘Sommige moslims denken dat Groot-Britannië een islamitisch land is’

  Door Bert Brussen

  Duizenden Britse moslims wonen in stedelijke islamitische enclaves waar ze naar islamitische scholen gaan, islamitische televisie kijken en uitsluitend mede-moslims ontmoeten zonder dat ze veel afweten van de rest van Groot-Britannië. Sommigen leven zo geïsoleerd dat ze er van overtuigd zijn dat Groot-Britannië islamitisch is. Dit staat in een binnenkort te verschijnen rapport over de integratie in Grot-Britannië waarop de Sunday Times de hand wist te leggen.

  De schrijvers van het rapport denken dat deze publicatie een ‘schok voor het systeem’ zal zijn. De regering May zal dankzij deze bevindingen niet langer kunnen ontkennen dat er een probleem is met de integratie in het algemeen en de islam in het bijzonder.

  Ook wordt in het rapport gewaarschuwd voor extreme segregatie. Zo zijn er inmiddels 500 scholen in Groot-Britannië die bijna uit alleen blanke of alleen etnische kinderen bestaan waardoor het gevaar voor uitsluiting en radicalisering groot is. Alleen al in Birmingham zijn 21 scholen die met vrijwel uitsluitend islamitische leerlingen.

  Volgens de laatste, outdated, tellingen is zo’n 5 procent van de Britste bevolking islamitisch en bijna 60 procent christelijk.

  Bron
  TPO

 2. Peter Selie

  Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. Toch is het gedachtegoed van de Oostenrijker zeer bepalend geweest voor de koers van Europa en beïnvloedt deze tot op de dag van vandaag. Zowel in het kader van Europese integratie, economisch beleid evenals immigratie dient de visie van Coudenhove-Kalergi als een handboek voor de hedendaagse Europese elite. Hoe kan een individu dat dusdanig veel invloed uit heeft geoefend op de ontwikkeling van de Europese Unie (EU) zo onbekend zijn bij het grote publiek?

  Coudenhove-Kalergi (1894) was de zoon van een Oostenrijkse vader en een Japanse moeder. Zijn vader was werkzaam als diplomaat en zijn moeder was de dochter van een zeer vermogende Japanse oliehandelaar. In 1919 nam hij de Tsjechische nationaliteit aan en jaren later kwam hij in het bezit van het Franse staatsburgerschap. Deze nationaliteit zou hij tot zijn dood behouden.

  In de vroege jaren ’20 begon Coudenhove-Kalergi zijn gedachtegoed uiteen te zetten. In 1923 bracht hij zijn eerste boek uit genaamd Pan-Europa, wat een Europees samenwerkingsverdrag op basis van lidmaatschap beschrijft. Om zijn ideologie aan te kondigen organiseerde hij congressen die werden bijgewoond door vooraanstaande wetenschappers en intellectuelen van die tijd. Onder andere Albert Einstein, Thomas Mann, en Sigmund Freud waren aanwezig op deze congressen. Ook de voormalige Franse premier Leon Blum – die wij al in een eerder artikel behandelde – stond nauw in contact met Coudenhove-Kalergi.

  Via niemand minder dan Baron Louis de Rothschild kwam de Oostenrijker in contact met Max Warburg, een van oorsprong Duitse bankier. Warburg financierde de plannen van Coudenhove-Kalergi en bracht hem tevens in contact met invloedrijke personen uit de internationale financiële en politieke wereld.

  Langzaam maar zeker begon Coudenhove-Kalergi’s Pan-Europeanisme aan een opmars. Het gedachtegoed werd al snel overgenomen door een groot deel van de Europese elite en verspreid via de vele vrijmetselaarsloges op het continent. Al in 1929 stelde hij het lied “Ode aan de Vreugde” van Beethoven voor als Europees volkslied en 9 mei als ‘Europadag.’ Beide ideeën zijn exact in deze vorm geadopteerd en geïmplementeerd door de hedendaagse EU. De opkomst van het nationaalsocialisme in Duitsland bracht zijn progressie tijdelijk tot stilstand, maar na de Tweede Wereldoorlog zette de Oostenrijker zijn werk ongehinderd voort.

  Het Europese volkslied en Europadag zijn slechts het topje van de ijsberg. De geest van Coudenhove-Kalergi lijkt nog steeds rond te waren in de instituties van de EU, want achter iedere wet of beleidsstuk dat wordt aangenomen lijkt zijn hand te zitten.

  Het ultieme doel van Coudenhove-Kalergi was de verwezenlijking van een “Verenigde Staten van Europa.” Volgens de Oostenrijker zou men ook op andere continenten uiteindelijk toewerken naar dit model, want hij schrijft eveneens over een Pan-Amerikaanse Unie – die zowel Noord- als Zuid Amerika zou omvatten – en een Aziatische Unie onder leiding van China en Japan. Het einddoel is een wereld bestaande uit slechts vijf staten die nauw met elkaar samenwerken, waarmee Coudenhove-Kalergi feitelijk doelt op een globale overheid.

  In de vroege jaren van de Koude Oorlog pleitte Coudenhove-Kalergi voor een Europese douane-unie die uiteindelijk zou transformeren tot een monetaire unie. Deze unie zou tot stand moeten komen door een samenwerking tussen de Europese Economische Gemeenschap en de Europese Vrijhandelsassociatie.

  In zijn boek Praktischer Idealismus beschrijft de Oostenrijker hoe Europa in de toekomst niet langer bewoond zal worden door de oorspronkelijke bewoners van Europa, maar door een mengelmoes van Europese, Aziatische en Afrikaanse volkeren. De nieuwe Europeaan moet volgens Coudenhove-Kalergi lijken op de oude Egyptenaren.

  Het is een beangstigend idee dat de plannen van Coudenhove-Kalergi één voor één worden gerealiseerd. Hoewel de Oostenrijker zijn ideologie bijna honderd jaar geleden voor het eerst vorm gaf, lijken we tegenwoordig toe te werken naar de voltooiing van zijn wereldbeeld. De douane-unie en de monetaire unie zijn ondertussen al gefuseerd tot een al maar federaliserende EU. Ook Coudenhove-Kalergi’s visie omtrent een Amerikaanse Unie en een Aziatische Unie zijn al in zekere mate verwerkelijkt.

  En wat te denken van de eindeloze legale en illegale migratiestromen waar Europa mee wordt geconfronteerd? Ook dit sluit naadloos aan op Coudenhove-Kalergi’s wereldbeeld. Is dit de werkelijke reden waarom de Europese elite weigert de massa-immigratie een halt toe te roepen?

  Elke twee jaar wordt de Coudenhove-Kalergi prijs uitgereikt aan “leidende persoonlijkheden die met enorme toewijding werken aan de unificatie van Europa.” Twee bekende ontvangers van de prijs zijn niemand minder dan de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de oud-voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy.

  Het bestaan van Coudenhove-Kalergi’s ideologie is onbekend bij de overgrote meerderheid van de Europese bevolking. Tegelijkertijd wordt de Oostenrijker binnen de kringen van de Europese elite vereerd als een goddelijk wezen. Stap voor stap werkt men naar het wereldbeeld van Coudenhove-Kalergi toe. Jaren lang werden degenen die licht wierpen op deze ontwikkelingen niet serieus genomen en hun bevinden afgedaan als samenzweringstheorieën. Achteraf gezien hadden velen van hen toch gelijk.

  Bron
  Curiales

  1. van Urk

   Beste Peter Selie, Ik had op de DDS ook al iets over deze utopia dromer geschreven. http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/geertje-wilders-is-knettergek-en-slaat-helemaal-door/

 3. Peter Selie

  De EU is het kind van de Frankfurter Schule

  Door Boy van Meetelen

  De Frankfurter Schule is een Duitse sociologische en filosofische stroming in de hedendaagse filosofie die ontstond in de eerste helft van de 20ste eeuw en zich bezighoudt met de maatschappijkritische, neomarxistische, kritische theorie. De stroming werd opgericht door Theodor Adorno en Herbert Marcuse van het Institut für Sozialforschung te Frankfurt.

  Leden van de Frankfurter Schule willen het wetenschapspositivisme ontmaskeren en daar een socialistische theorie voor terug in de plaats zetten. Men beweerde de democratie te verdedigen in het naoorlogse Duitsland, maar in de realiteit hief zij voornamelijk de democratie op door bepaalde gedachtes illegaal te verklaren en doormiddel van politieke correctheid een censuur op te leggen aan de West-Europese bevolkingen.

  De term kritische theorie verwijst naar de titel van het programmatische opstel Traditionelle und kritische Theorie (Traditionele en kritische theorie) van Max Horkheimer uit 1937. Als het belangrijkste werk van de Frankfurter Schule geldt de door Horkheimer en Theodor W. Adorno in de jaren 1944 tot 1947 gezamenlijk geschreven essaybundel Dialektik der Aufklärung (de dialectiek van de verlichting).

  Horkheimer & Adorno

  De Frankfurter Schule ontstond uit het Institut für Sozialforschung (IfS, instituut voor sociaal onderzoek) van de universiteit van Frankfurt. Het werd oorspronkelijk in 1924 door Felix Weil gesticht en stond in zijn eerste jaren onder de leiding van Carl Grünberg. In 1932, onder de leiding van Max Horkheimer (die de leiding overnam vanaf 1931, nadat Grünberg door ziekte getroffen werd), ontstond het Zeitschrift für Sozialforschung als theoretische orgaan van het instituut. In dit tijdschrift formuleerden de leden van het instituut ideeën en hielden ze discussies rond wat later bekend zou staan als de “Kritische Theorie”. Deze Kritische Theorie kan bestempeld worden als een onorthodoxe voortzetting van het marxisme in combinatie met andere disciplines, waaronder de psychoanalyse van Sigmund Freud[1].

  Tot het instituut behoorden o.a. Theodor W. Adorno, Herbert Marcuse, Erich Fromm, Leo Löwenthal, Franz Neumann, Otto Kirchheimer en Friedrich Pollock. Ook Walter Benjamin die gedurende zijn emigratie door het instituut financieel ondersteund werd, leverde aanzienlijke bijdragen.

  Het instituut werd in 1933 door de Duitsers gesloten. Vele leden besloten om Duitsland te verlaten. Ze hadden hun bezittingen al ondergebracht in Nederland, en hadden ook een filiaal in Genève. Zo werd de hoofdzetel dan ook in 1933 naar Genève verplaatst. Uiteindelijk moest het instituut, met een tussenstop in Parijs, emigreren naar de Verenigde Staten. Het zou aan de universiteit van Columbia opnieuw gesticht worden door Horkheimer. Tijdens deze ballingschap, werkten Adorno en Horkheimer onder andere aan hun onderzoek hoe men een maatschappij kan verzwakken door haar trots, cultuur en eigenwaarde te ondermijnen, omdat Adorno hier iets slechts in zag. Dit resulteerde uiteindelijk in het werk The Authoritarian Personality (1950).

  Na de terugkeer van de leden naar de universiteit van Frankfurt in 1950, werd de Frankfurter Schule belangrijk voor de protesten van nieuw-links in ’68, en zette haar stempel op de Duitse academische sociologie, die zo meer in de richting van een Kritische Theorie ging. Nog steeds onder het toeziend oog van Horkheimer zou de Frankfurter Schule zich uitbouwen tot een instituut dat interdisciplinair werk verrichtte.

  De vertegenwoordigers van de Kritische Theorie en het daaruit voortvloeiende cultureelrelativistisme en vooral Adorno, zouden zich na de Tweede Wereldoorlog voornamelijk bezighouden met welke effecten een dergelijke catastrofe op het filosofische denken, maatschappijkritiek en wat de rol van de rede heeft betekent. Volgens deze theorie zou rationaliteit slechts tot wreedheid leiden en moest men zich wentelen in relativistische vaagheden en vooral geen standpunt innemen die gebaseerd is op een kritische individuele afweging van een onderwerp, maar accepteren dat het politiek correcte establishment altijd gelijk heeft.

  Als voornaamste opvolgers van Adorno en Horkheimer, worden Jürgen Habermas en Oskar Negt gezien. Hun Kritische Theorie wordt in contrast met de oude Kritische Theorie, ook als de “jongere Kritische Theorie” bestempeld, en erkent significante verschillen tussen beide. Alfred Schmidt neemt in verband met dit onderscheid echter wel een speciale plaats in.

  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

  De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

  Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen.

  Bron
  http://joostniemoller.nl/

 4. Gustaafff

  “o roept de burgemeester van Freiburg mensen op om ‘kalm te blijven’ en vooral niet ‘alle asielzoekers over één kam te scheren.’ Het bewijst maar weer eens dat links — of het nou in Nederland is of elders in Europa — totaal van het padje is.”

  Even een analyse:
  1) als je oproept om kalm te blijven als er een meisje is vermoord ben je van het padje.
  2) als je oproept om Syrische vluchtelingen niet over een kam te scheren met Afghaanse moordenaars ben je van het padje.

  Oké.

  1. Adriaan

   Van het padje vind ik nogal zacht uitgedrukt. Deze burgervaarder is volkomen gestoord.

 5. zomaar

  tja volgens onze linkse parochianen, moet je toenadering zoeken wil je begrijpen hoe de islam (moslim) werkelijk is , helaas voor dit meisje heeft zij deze leugens vanuit links voor waar genomen .

  wij komen in een prachtige gekleurde door links gemaakte samenleving te wonen .

  1. Peter Selie

   Carolin G. probeerde haar islamitische belager en verkrachter nog op armlengte afstand te houden wat haar in was gegeven door de linkse randdebiele burgemeester van Keulen Henriette Reker. Alsof men als vrouw zijnde een doelbewuste moslim-verkrachter tegen kan houden.

   1. nick

    Peter, goed dat je bovenstaande info deelt. Idd weet bijna niemand van Coudenhove-Kalergi en zijn krankzinnige plannen die stap voor stap uitgevoerd en verwezenlijkt worden. Ook de Frankfurter Schule speelt een rol in het vernietigen van de autonome landen door de elites.

    Je zou denken dat het niet te stoppen valt maar dat is niet waar. De bevolkingen hebben feitelijk de macht, alleen weten ze dat niet goed. Ze laten zich leiden als makke schapen. Maar indien ze in opstand komen en ook dat kan gebeuren, kunnen ze de elites zeker stoppen.
    Maar begin eerst met wakker worden en je stem te geven aan diegenen die het wel door hebben en trachten te stoppen wat gaande is.

    1. van Urk

     Nick@ Het probleem is dat de Europese elite uit Brussel de ideologie van Coudenhove-Kalergi wel kennen en die willen gaan voortzetten. Daarom durft geen enkele correcte EU politici de grens over te stappen om de problemen met “misdragende” vluchtelingen daadwerkelijk aan te pakken. “Jammer voor het meisje” denken ze met een borrel op maar de visie over Europa mag daarmee niet in de weg komen te staan dus moeten wij als volk ons rustig (monddood) en kalm houden.

    2. toetssteen

     @Nick

     http://wakeup-world.com/2014/08/05/agenda-21-the-plan-for-a-global-fascist-dictatorship/?doing_wp_cron=1479678036.4403619766235351562500

     Ik hoop dat de internet tamtam zijn werk doet en deze griezels kan stoppen. If not, staat het mene tekel weer muurgroot te lezen.

   2. Wachteres

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/migranten-lachen-zich-kapot-zweedse-politie-deelt-verkracht-me-niet-bandjes-uit/

    In Zweden heeft de politie verkracht-me-niet armbandjes uitgedeeld.

    Als het niet zo in- en intriest was, dan zou je er hartelijk om moeten lachen.

    Links: KNETTERGEK!

 6. Wim

  Het zou maar kunnen dat dit meisje in een welkom koortje heeft gezeten.

 7. Wachteres

  http://regio.tpo.nl/2016/12/05/chauffeurs-buslijn-emmen-appel-terreur-noord-afrikaanse-asielzoekers-helemaal-zat/

  Chauffeurs buslijn Emmen – Ter Apel zijn terreur Noord-Afrikaanse asielzoekers helemaal zat:

  ‘Het is dweilen met de kraan open, een boete verscheuren ze vaak gelijk’

 8. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/05/rapport-duizenden-britse-moslims-leven-moslimenclaves-geen-idee-rest-wereld/

  Rapport: duizenden Britse moslims leven in moslimenclaves, hebben geen idee van rest wereld
  ‘Sommige moslims denken dat Groot-Britannië een islamitisch land is’
  05-12-2016, 9:01 Tags: Groot-Britannië, islam

  Duizenden Britse moslims wonen in stedelijke islamitische enclaves waar ze naar islamitische scholen gaan, islamitische televisie kijken en uitsluitend mede-moslims ontmoeten zonder dat ze veel afweten van de rest van Groot-Britannië. Sommigen leven zo geïsoleerd dat ze er van overtuigd zijn dat Groot-Britannië islamitisch is.

  Dit staat in een binnenkort te verschijnen rapport over de integratie in Groot-Britannië waarop de Sunday Times de hand wist te leggen.

 9. Esther

  Feitelijk is het lot van dat meisje te wijten aan haar vader…..Nu is het maar te hopen dat pa en de EU ervan geleerd hebben om niet zomaar iedere Islamiet in Europa te laten komen…..Die vader dacht natuurlijk dat het zijn dochter wel voorbij ging en dat zij eerder een dochter uit het volk zou grijpen…..
  Notabene op de dag van de begrafenis van zijn dochter, was hij bezig om geld in te zamelen voor de vluchtelingen…

  Zonde van dat mooie meisje! Ik had hen liever Merkel toegeworpen, aan zo’n vette kluif hadden zij voorlopig even genoeg, voordat zij zich weer gingen storten op blond blank vlees….

 10. Gustaafff

  De Duitsers maken weer eens een puinhoop van hun integratie. De krampachtige vinger naar de moslims op dit fora is ook opmerkelijk. Daar kindermoordenaars in Nederland vooral doorgedraaide Nederlandse mannen zijn en kinderporno-kijkers vooral Nederlandse huisvaders. De islam krijgt de schuld, terwijl de beschaafde westerse cultuur als een soort heilig ras wordt neergezet. Blijkbaar is het teveel gevraagd om onze eigen achtertuin eens schoon te bezemen.

  1. Esther

   Duitsers en moslims zijn nadrukkelijk aanwezig als het om oorlog in Europa gaat…..

   1. Gustaafff

    Nederlanders ook.

    1. Geah

     Ik kan mij niet herinneren in de geschiedenis, dat Nederland een nazi-leger opbouwde om rassen in alle Europese landen dood te maken….Anno 2016 doen zij het weer….

 11. Sniper666

  Wat is er toch mis bij de oosterburen, waarom handelen ze niet naar de feiten?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.