Geert Wilders lacht elite keihard uit: ‘Wat jullie ook doen, het zal mij alleen maar sterker maken!’

Het gaat zo goed met de PVV dat Geert Wilders totaal niet meer onder de indruk is van negatieve berichten in de pers. Sterker nog, hij juicht het alleen maar toe.

De laatste weken, en zeker de laatste dagen, is het weer raak. Elke dag moeten Geert Wilders en de PVV het ontgelden. Natuurlijk is dat bepaald geen verrassing: dit spelletje speelt het media en politieke establishment iedere keer weer vlak voor de verkiezingen. Ze zien dan immers dat de PVV groeit en doen er alles aan om ‘de schade’ te beperken. Dat ze door die handelwijze bewijzen dat ze a) absoluut niet neutraal zijn en b) eigenlijk gewoon lid zijn van dezelfde incentbende hebben ze zelf blijkbaar niet door.

Helaas voor hen begrijpt Wilders dat wél. En dat verklaart deze vrolijke tweet van eerder vandaag:

De tweet gaat ongetwijfeld over een bericht in de Volkskrant waarin gesteld wordt dat een Deense spion de inhoud achterhaalde van de film Fitna, zo’n twee weken voor de film online werd gezet. Volgens de krant van, voor en door politiekcorrect Nederland overtuigde de Deense inlichtingendienst een medewerker van de Deense publieke omroep ervan om voor spion te spelen bij een voorvertoning van Fitna. Die spion gaf de informatie door aan de Deense inlichtingendienst die vervolgens op zijn beurt contact opnam met zijn Nederlandse evenknie. De Volkskrant concludeert:

De kwestie toont hoe groot de druk was bij de Nederlandse veiligheidsdiensten rond Wilders’ film. Een inlichtingenoperatie rond een zittend Kamerlid wordt alleen in extreme gevallen overwogen.

Met andere woorden: Geert Wilders is extreem. Hij bracht ons land in de problemen! Hij is onverantwoordelijk bezig! Onze eigen inlichtingendiensten vertrouwen hem niet eens! Als kers op de taart komt daar nog eens bij, aldus de Volkskrant, dat de NCTV eigenlijk de bescherming van Wilders wilde verminderen, maar dat men dat uiteindelijk niet ‘durfde’  te doen, zowel uit angst voor een mogelijke aanslag als voor kritiek van Wilders zelf. Voor de leuk wordt in een artikel over die materie ook nog even een (oud?)-PVV’er geciteerd die zegt dat Wilders heel blij is met al die bewaking omdat het hem hoegenaamd gratis en voor niets twee tot drie zetels zou opleveren bij verkiezingen. Daarbij gaan de geciteerde persoon én de Volkskrant natuurlijk even voorbij aan het feit dat de PVV tegenwoordig helemaal ingeburgerd is, maar ach, waarom zou je aandacht geven aan dat soort details? Die staan de verhaallijn van links immers alleen maar in de weg!

Het meest vermakelijke hieraan is natuurlijk dat Wilders helemaal gelijk heeft. De kiezer heeft het spelletje van het establishment ondertussen wel door. Daarom is er echt geen enkele kans dat dit soort ‘onthullingen’ hem of zijn partij beschadigen. Sterker nog, ik denk dat het hem alleen maar hélpt. Het wordt immers met de dag duidelijker dat het establishment, op wie de gemiddelde kiezer woedend is, hem in de problemen probeert te brengen. En, tja, de kans is dan groot dat Nederlanders dan nog rebelser worden en juist op hem stemmen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Wim

  Het vervelende voor die linkse is dat Wilders de waarheid verkondigd. Hun armzalige argumenten zijn dan, Nazi’s, onderbuik gevoelens, racisten en populisten en dat is best zielig. Nu dat niet meer werkt begint men met uitroeien en deporteren en politieke processen. Ze hebben het zelf niet in de gaten(of juist wel) maar ze volgen exact de fascistische ideologie.

 2. Ali Yas

  “Daarom is er echt geen enkele kans dat dit soort ‘onthullingen’ hem of zijn partij beschadigen.”

  Dat kon wel eens tegenvallen. Met de pogingen tot karaktermoord op Pim Fortuin schoten zijn tegenstanders uiteindelijk wel op.

  1. Donald Troef

   De kritiek op Fortuyn legde hem bepaald geen windeieren maar niet meer dan er electoraal voor extreem-rechts zijn te verdelen. De LPF piekte even boven zijn natuurlijke grens maar zakte snel weer in elkaar.

 3. Gustaafff

  Gut. De elite die demoniseren worden door de anti-elite-elite weer eens gedemoniseerd. Het moddergooien is begonnen. Laat nu de verkiezingen maar komen: dan gaan we over op bakstenen.

 4. Gustaafff

  Overigens, Mark Rutte wordt door heel de populistische gemeenschap – en door DDS – vrijwel elke dag gedemoniseerd. Waarom hoor ik daar niets over?

  1. zomaar

   hij regeert toch binnen het linkse democratische bestel , tja en de democraten dimensioneren onderling niet !!, evenzo de linkse media begint daar niet aan !.

   wel word ieder vogeltje apart gezet en gehouden , die iets anders fluit dan het linkse democratische liedje , dat dan weer wel !.

   ik ben blij dat er nog een media is , die onder de aandacht brengt wt er mis is binnen jullie links democratische stelsel .

 5. Ome Ga

  Geert Wilders = Extreem. Goed.
  En hij wordt nog steeds beter.

 6. Ome Ga

  Geert moet het toch nu eens enorm eenvoudig kunnen opnemen tegen Ponokkio Rutte!? Wat deze hyperhypocriet nu weer beweerd in de Telegraaf…

  “Vergis je niet. Die politici weten dat hun oplossingen verkeerd zijn. We hebben allemaal gezien hoe ze wegrennen zodra ze verantwoordelijkheid moeten nemen. We hebben het in Nederland gezien. We hebben het in Groot-Brittannië gezien. En we zullen het in de toekomst opnieuw zien, daar ben ik van overtuigd.”

  ‘Verantwoordelijkheid’?! Waaaatt? ZIJ rennen weg? En jij dan Joris Goedbloed, doortrapte leugenaar, driedubbel doorgehaald hautaine uilskuiken? Hoeveel dagen al, 240 dagen geleden dat je iets met ONS referendum moest doen!?

  1. nick

   Precies Ome ga. Wat een sukkel. Deze leugen blijven ze gebruiken, Rutte en CDA. Dat het feitelijk en bewijsbaar totaal anders was vegen ze onder het kleed. Maar gelukkig heeft men leugenaars door tegenwoordig. Het zal niet helpen en Wilders heeft gelijk. Wat ze ook nog proberen, het zal tegen ze werken en dat is ook het enige juiste.

   Gerechtigheid zal zijn en de waarheid komt altijd boven.

 7. PVVexit

  “Wat jullie ook doen, het zal mij alleen maar sterker maken!”

  Dat dacht Pim Fortuyn ook…

  1. Mart

   pvvexit….wegloper??

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.