Netanyahu slaat terug: Israël betaalt niet meer mee aan jodenhatende VN

Je moet wel van heel goede huize komen als je wilt dat Benjamin Netanyahu van je onder de indruk is. De Israëlische premier is namelijk voor de duvel niet bang.

Netanyahu heeft het helemaal gehad met de VN. Niet zo gek, natuurlijk. De internationale organisatie wordt al jaren ingezet door Israëls vijanden om de joodse natiestaat te verzwakken. Deze week werd dat wel érg duidelijk toen een VN-resolutie werd aangenomen waarin Israël wordt verteld dat het per direct moet stoppen met diens nederzettingenbeleid. Ook worden Israëlische gebieden opeens “bezet” genoemd.

De Palestijnen mogen blijkbaar probleemloos een bomgordel omdoen en zichzelf en 50 anderen het hiernamaals inblazen, maar Israël moet het eens wágen om zomaar ergens een huis te bouwen. Dat kan écht niet.

Knettergek, natuurlijk. Netanyahu vindt dat ook. En dus slaat hij op perfecte wijze terug: vanaf nu hoeven VN-instanties niet meer op geld van Israël te rekenen.

Gecombineerd met zijn maatregelen tegen landen die de resolutie steunden — zoals Senegal — is het natuurlijk een perfecte reactie van de Israëlische leider. Hij hoeft dit soort ongein echt niet te accepteren. Als de VN Israël er steeds uitpakt en benadeeld moet die organisatie niet janken als Israël haar geld aan andere zaken en organisaties besteedt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Ritter

  Obama heeft Israël een mes in de rug gestoken.

  Helaas kan Obama in zijn laatste dagen als president nog veel schade aanrichtten.

  https://www.youtube.com/watch?v=v8D19Iv-6-4

 2. pm10326340

  Het zal me niet verbazen wanneer Obama hiermee de vloek op Exodus-achtige wijze heeft vrijgezet. Als moslim en als onverdraagzame linkse liberaal was hij hiervoor de geknipte persoon. Bij uitstek de twee krachtvelden die deze schepping naar een andere dimensie gaan “helpen”.

 3. Sarko

  Gatverdamme wat een enge tronie heeft die man.
  Innerlijk, uiterlijk het past precies.

  1. zomaar

   ik had geen andere reactie verwacht , van een rode (communistische) stemmer .

   ook jij fijne KERSTDAGEN !!!.

  2. van Urk

   Of die antisemitische woestijnrat Arafat wel een schoonheidsprijs had verdient. Netanyahu is wat je noemt een echte staatsman met daadkracht en nog bijzonder intelligent ook.

 4. denktenk

  “Normaal zong het al. Oh wat een volk”.

  Ruim 200 miljoen, door inteelt geteisterde Mo’s kunnen een paar miljoen Joden er niet onder krijgen. Hahaha…….. de stumperds.

  Wat is die Obama me tegengevallen.
  Er is maar één Islam nietwaar.

  Ben benieuwd, wat Trump met de VN gaat doen.

  1. Janalb

   Klopt, die idioten weten van voren Niet dat ze van achteren leven. En maar brullen en schreeuwen dat ze de joden van de kaart vegen.
   Ondertussen Hun kinderen met bomgordeltjes de dood injagen en Baghdadi de hemel in prijzen terwijl ze in de broek poepen als er een gewapende Israeli voor Hun neus staat. Leve Allah en zn milliard idioten.
   Heb meer Dan respect voor Israel.
   Groeten uit Klein istanboel Aan de noordzee.

 5. Bo Wegter

  Die vuile moslim Obama heeft Israël nog even snel een mes in de rug gestoken. Wat een smeerlap is die vent toch. Nog even snel voor hij het toneel door de achterdeur verlaat Israël een hak zetten. Ik neem mijn petje af voor de manier waarop Netanyahu reageert.
  Geweldig hoe hij alle landen die meewerkte aan deze kul aanpakt. Chapeau!!

 6. tq1991

  Prima laat Israel de wereld laten zien wat een slechte verliezers het zijn. Alles maar op antisemitisme gooien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.