OM-baas Bolhaar klaagt steen en been over Geert Wilders

Geen categoriedec 18 2016, 17:00
En daarmee bewijst hij natuurlijk dat Wilders wel degelijk gelijk heeft.
De hoogste man bij het Openbaar Ministerie, Herman Bolhaar, is niet te spreken over de kritiek die Geert Wilders tijdens zijn proces uitte over de rechterlijke macht en de officieren van Justitie die de zaak tegen hem behandelden. Wilders zei namelijk dat de officieren niets meer of minder dan handlangers van het kabinet waren, die braaf deden wat de politieke leiders van ons land wilden.
Niet waar!, riep Bolhaar vandaag bij het tv-programma WNL op zondag. Geert verspreidt leugens! Die moedige, nette officieren van justitie -- die een politicus een strafblad én een boete wilden geven omdat hij iets had gezegd waardoor een ander zich 'gekwetst' voelde -- vertegenwoordigen namelijk de samenleving en de grondwet.

"De officieren van justitie van ons staan daar namens de maatschappij."

Is dat dezelfde samenleving, meneer Bolhaar, die de vervolging van Wilders massaal afkeurde?
En wat die grondwet betreft, heb je het over dat document dat de vrijheid van meningsuiting erkent als één van de belangrijkste (grond- en natuur) rechten die we hebben?
Quatsch! Als de aanklagers daadwerkelijk "daar namens de maatschappij" stonden hadden ze de rechter verteld dat ze helemaal niets in de zaak zagen. En als ze de grondwet dienden waren ze niet eens aan de zaak begonnen. Bolhaar kan zijn politiekcorrecte praatjes maar beter voor zich houden. Er is toch helemaal niemand die dit soort uitspraken ook maar een beetje serieus neemt. We hebben allemaal door dat het OM onbetrouwbaar is, en nu zet hij zichzelf en het OM ook nog eens voor gek.
Handig is anders.
Natuurlijk zijn er goede officieren van justitie. Maar de officieren die zich over dit soort zaken buigen zijn over het algemeen inderdaad niets meer of minder dan juridische wapens van het politiekcorrecte establishment dat alle niet-politiekcorrecten in ons land de mond wil snoeren. Als Bolhaar en co het niet prettig vinden om dat te horen stel ik voor dat ze snel naar een land verhuizen waar het de autoriteiten vrijstaat om burgers op grote schaal te onderdrukken. Misschien dat ze nog iemand nodig hebben in Noord-Korea.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten